Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

BKP: Bergogliův pseudokající den 1. října 2024

V jaké situaci Bergoglio ustanovil tzv. kající slavnost na 1. října 2024? Katolickou církev už svou tzv. věroučnou deklarací Fiducia supplicans transformoval na sektu New Age s programem Antikrista.

Jejím antievangeliem je legalizace sodomie i všech zvráceností LGBTQ a rovněž veřejná apostaze intronizací démona Pačamamy a precedentním zasvěcením se satanu v Kanadě.

Vatikánská média zveřejnila pokrytecké prohlášení: „Papež František nás naučil, že je také nutné prosit o odpuštění, hříchy jmenovitě nazývat, cítit bolest a také hanbu…“

  • bkp-bergogliuv-pseudokajici-den-1-rijna-2024

Překvapením dne však je, co Bergoglio začal nazývat hříchy. Jde například o tzv. hřích používání doktríny (jako kamenů). Kdo bojuje za spásu duší a dbá na dodržování Božího zákona, ten se prý dopouští hříchu používání doktríny, takzvaného házení kamenů. Toto překrucování je skutečně ďábelská manipulace.  

Bergoglio dále vymyslel hřích proti synodalitě. Jde prý o nedostatek naslouchání, společenství a zapojení všech. Tento hřích údajně páchají ti, kteří nechtějí přijmout zvrácenosti jako normu a nekající LGBTQ osoby do centra křesťanských společenství. Hřích proti synodalitě údajně páchá i ten, kdo blokuje lesbám či feministkám v tzv. synodálních radách církevní vládu a „svěcení“.

Dalším údajným hříchem je tzv. hřích lhostejnosti k dramatu přítomnému v rostoucím fenoménu migrace po celém světě. Bergogliova zločinná agitace za migraci má za cíl vyhlazení křesťanství zvláště v Evropě a vůbec i zbytků křesťanské kultury. Co se týče uprchlíků, on dobře ví, že nejde o skutečné uprchlíky, ale o osoby, které jsou systematicky přemísťovány s konkrétním cílem.  

Citace z médií: „Jak zdůraznil kardinál Mario Grech: „Nejde o to odsoudit hřích druhých, ale uznat vlastní podíl – ať už skrze vlastní jednání, či zanedbání – na tom, co bylo příčinou utrpení nevinných a bezbranných.‘“
Grech i Bergoglio však zákeřně zaměňují pojmy. Za hřích už vůbec nepokládají přestoupení Božího zákona, protože skrze synodální cestu, která vyvrcholila v deklaraci Fiducia supplicans, už de facto zrušili Desatero i Credo. Hříchu dali opačnou náplň. Podle nich je hříchem nepodřizovat se globalistickým lžím a narušovat plány elit, které mají za cíl redukci lidstva.

Bergoglio například nazývá hříchem proti blíženské lásce odmítnutí experimentální mRNA vakcíny, před níž odborníci varovali a nyní statisticky dokazují její katastrofální ovoce. Bergoglio ze svého těžkého hříchu a zločinu proti lidskosti, který fanatickou agitací spáchal, dodnes nekoná pokání. Směje se křesťanům i lidstvu drze do očí a ještě je vybízí k falešnému pokání. Dobře přitom zná realitu, kterou zveřejnili odborníci na „Zákon o svobodném přístupu k informacím“ (FOIA) z USA: „Vakcíny ‚Pfizer‘ jsou biologické zbraně určené k redukci lidské populace.“ V červenci 2024 zveřejnili i vědci z kanadské organizace „Correlation“ statistickou analýzu ze 125 zemí. Vyvodili závěr, že mRNA vakcíny nejenže nebyly účinné, ale způsobily smrt nejméně 17 milionů lidí. Bergoglio se přesto nekaje za svůj zločinný požadavek: „Vakcíny pro všechny! Musí se to udělat!“ Ač je usvědčen celým světem, necítí bolest nad tolika mrtvými a postiženými, ani hanbu, že zneužil nejvyšší církevní autoritu k masovému zločinu. Paradoxně vyzývá k pokání jiné a dělá dokonce zástupné pokání za fiktivní hříchy, které druhým manipulačně připisuje. Bergoglio je vzorem církevního demagoga s duchem antikrista. Skrze Fiducia supplicans transformoval katolickou církev na anticírkev New Age, která nevede ke spáse, ale do záhuby. Křesťanství postavil na stejnou úroveň s pohanskými kulty, které odmítají Ježíše Krista, jediného Spasitele, a uctívají démony, jako by šlo o rovnocenné cesty ke spáse. Těmito herezemi synkretismu šlape po výkupné oběti Ježíše Krista na kříži. Tuto herezi vyjádřil i v Singapuru. Arcibiskup Viganò Bergogliův synkretismus veřejně odsoudil. Bergoglio se dopouští doslova satanizace katolické církve. Do své anticírkve skrytě transportoval skrze uzurpovanou autoritu oklamané katolíky a stává se tak příčinou jejich věčné smrti. Toto je zločin převyšující všechny zločiny proti Bohu, proti církvi i proti věřícím. Žádnou bolest ani hanbu ale Bergoglio necítí. To je znakem, že je mrtvým údem, který do církve nepatří. Jeho mimořádný cynismus, duchovní slepota, drzost, lhaní nejvyššího stupně a nekajícnost nemají obdoby. Svou anticírkev – Deep Church – nadále lživě prezentuje jako katolickou církev. Katolické učení a dogmata zrušil a zavedl sodomská antidogmata a sodomskou antimorálku. Z tohoto zločinu proti Kristu a Jeho církvi Bergoglio nekoná pokání, ani neuznává vlastní podíl „na tom, co bylo a je příčinou utrpení nevinných a bezbranných“ katolíků.

Bergoglio se navíc svou komedií o falešném odpuštění Bohu rouhá. Tvrdí, že máme prosit o odpuštění jím stanovených pseudohříchů. Pokud se on ale obrací k bohu, neobrací se k našemu Pánu Ježíši Kristu, ale obrací se k falešnému bohu. Je jím ďábel, kterému se v Kanadě veřejně zasvětil a kterému slouží.    

Bergoglio dělá z rouhačské komedie celosvětové show a zesměšňuje pravdivé pokání. V čem spočívá pravdivé pokání? Člověk si musí pravdivě přiznat přestoupení Božích přikázání před sebou, před Bohem a musí se s kajícím srdcem obrátit ke Kristu ukřižovanému, který zaplatil za naše hříchy svou vlastní krví. To ale Bergoglio nebere v úvahu. Opravdové hříchy ho nezajímají, ani se za ně nekaje ani nedovoluje druhým, aby se za ně káli.

Jaké jsou skutečné velmi těžké hříchy, na kterých má účast Bergoglio svým mlčením anebo přímo podporou a propagací?
Bergoglio propaguje transsexualismus, a to jak gestem líbání nohou, tak legalizací tohoto hříchu.
On vyhlásil cestu antipokání – synodální cestu doprovázení a naslouchání LGBTQ.

Bergoglio se nikdy nepostavil proti systému juvenilní justice a nikdy za to nečinil pokání. Nemá bolest nad kradením dětí milujícím rodičům, ale naopak toto kradení a následné adopce dětí homosexuály lstivě prosazuje.  

Zasadil se Bergoglio za zastavení operací změny pohlaví? Ne, nanejvýš pronáší alibistické fráze. Nikdy ale „neuznal svůj vlastní podíl na tom, co je příčinou utrpení nevinných a bezbranných – ať skrze vlastní jednání, či zanedbání, když nevaroval mladou generaci před amorálností. Naopak propagoval pro děti tzv. sexuální výchovu a sex bez rigidity, tedy bez jakéhokoliv omezení.

Bergoglio navozuje dojem, jako by řešil problém sexuálního zneužívání, ale zároveň církevně legalizuje amorálnosti nejvyššího stupně. Kdo se zneužívání dopouští? Sodomité, pedofilové a ostatní Q-osoby. Mezi ně patří maniakové, kteří se dopouštějí sexuálních vražd, sadomasochisté, nekrofilové a jiní. Bergoglio sexuální zločiny, za které trestní kodex stanovil i trest smrti, legalizuje, a tím hříšníkům nedovoluje pravdivé pokání a spásu. A nyní pokrytecky 1. října pořádá komedii kající slavnosti. Dělá si z křesťanů blázny. Tragédie ale je, že většina oklamaných katolíků mu na život a na smrt věří a drží se ho. To je však vina biskupů, kteří k apostazi Bergoglia mlčí či ji dokonce prosazují.

Varoval Bergoglio před internetem, který demoralizuje děti a mládež a vyžadoval, aby byly zablokovány návody k satanizaci, k sebevraždám, k zvrhlostem, propagaci sekt či okultismu? Ne, a za toto své provinění se nikdy nekál. Naopak vyžadoval tvrdou cenzuru internetu, aby tak byly vyřazeny pravdivé informace skutečných odborníků, které lživě nazval konspiračními teoriemi.    

Skuteční vědci popírají spikleneckou teorii o klimatické krizi. Kdežto Bergoglio, který je analfabet ve vědě, sugestivně tuto lež prosazuje, a dokonce vyžaduje vytvoření takových orgánů ve státech, které by prováděly tzv. monitoringy a realizovaly Schwabův program velkého resetu a redukce lidstva. Cítil za to Bergoglio bolest a hanbu? Ne. On nemá svědomí.

Nedělal pokání ani za sebevražedné motu proprio Ad theologiam promovendam, ve kterém zavedl princip změny paradigmat, což v důsledku znamená sebezničení církve a spasitelné víry. Nedělal pokání ani za Fiducia supplicans.

Těchto zločinů by se ale Bergoglio nemohl dopustit před II. vatikánským koncilem. II. vatikánský koncil této cestě pozvolného vykrvácení otevřel dveře, proto musí být, jak říká arcibiskup Viganò, II. vatikánský koncil nazván tím, čím je, tedy heretickým a neplatným. Bez ducha a programu II. vatikána by nemohl okupovat papežský úřad člověk, který se veřejně zasvětil satanu a který transformuje katolickou církev na anticírkev New Age. Pokud nebude koncil nazván heretickým, pravdivá obnova katolické církve nemůže nastat! To je třeba, aby si každý biskup, kněz a katolík uvědomil.

Pokání by však měli dělat hlavně biskupové, kteří jsou jako nástupci apoštolů povinni chránit čistotu víry i Boží zákony. Mlčením ke zločinům Bergoglia schvalují jeho cestu sebezničení katolické církve a před Božím soudem je čeká nejtěžší trest za jejich zločin zrady, zbabělosti a neplnění prvořadých povinností, k nimž se přijetím apoštolské zodpovědnosti zavázali.  

Biskupové dobře vědí, že člověk, který zavádí změnu paradigmat a který na sebe stáhl mnohonásobnou exkomunikaci latae sententiae, není papežem, ale uzurpátorem.

Autor propagačního článku napsal: „Papež František nás naučil, že je také nutné prosit o odpuštění, hříchy jmenovitě nazývat, cítit bolest a také hanbu…“ Realitou je, že Bergoglio za své donebevolající hříchy neprosí o odpuštění ani je nenazývá pravým jménem. Necítí za ně žádnou bolest a hanbu.

Co se týče aktuální potřeby kajícího dne, ne v duchu Bergoglia, ale v Duchu Kristově, je třeba, aby zvláště kněží a biskupové, ale i horliví laici zavedli jako kající den první sobotu v měsíci, tzv. fatimskou sobotu. Někteří horliví kněží i laici už roky tento kající den dodržují a věnují kromě liturgie tři až čtyři hodiny vnitřní modlitbě.

+ Eliáš
Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr                 + Timotej OSBMr
Biskupové sekretáři

25. 9. 2024

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Jaromír 2024-09-27 17:27
Berg+oglio je žid z Argentiny italskeho pozadi jako Syn ( boží) hory, jako Poslední ( pseudo)papež a čtvrtý žid od 2.Vat.koncilu v 1962. Je to PETRUS ROMANUS= PETR ŘÍMSKÝ, a taky Černý Petr ze všech papežú, číslo 266. Vatikánska( Vat+i+Can= Člověk+i+Had) lóže ho dosadila 13.3.2013, po zesadení žida Hitlerjugenda Ratzingera, a d.osadila tuhle zrůdu JWO/ NWO, odhaleneho Malachiašem, ktery ukradl jeji lóži posledních 111 papežů, jejich nick= aliasi a co bude jej primarní úlohou! Tomuhle Jidáši připsali jmeno Francesco I, pro patronovi Italie, Francesco z Assisi, kteteho obcanské jmeno bylo jako: Giovanni di Pietro Bernardone, kde di Pietro= Petrův nasledovnik, "potomek" naslednictvím.. .No a kdo se vyzna v astronomiích starého světa, jasně ví co číslo 266 symbolizuje v cyklech vesmíru!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře