Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z PRONEWS (9.7.2024):

Nová ruská taktika: Řízené střely létaly 50 metrů nad Kyjevem! – Bylo zničeno velitelství ukrajinské protivzdušné obrany 

Rusové tvrdí, že kyjevskou nemocnici zasáhla americká raketa Patriot, odpálená Ukrajinci
09.07.2024 | 10:02

Jak prozradil bývalý představitel ukrajinského letectva, plukovník Jurij Ikhnat, během včerejšího velkého raketového útoku na Kyjevu a další ukrajinská města zvolili Rusové novou taktiku. 

Ikhnat poznamenal, že v některých případech se ukrajinské síly protivzdušné obrany musely pokusit zachytit řízené střely, letící ve výšce okolo 50-ti metrů nad zemí!

  • z-pronews-9-7-2024


Moskva pokládá své údery za zcela úspěšné, neboť  bylo zasaženo kyjevské velitelství ukrajinské protivzdušné obrany!

Jelikož se jednalo o pondělní ráno, předpokládá se, že v tu chvíli právě zde  probíhalo setkání mnoha vysoce postavených ukrajinských důstojníků.

Ruské síly provádějí tyto raketové útoky, v takto nízkých výškách, pomocí dronů, které navádějí rakety k jejich cílům. To ztěžuje jejich zničení a zvyšuje riziko následků při jejich sestřelení.

Ve stručné analýze nočního útoku Ikhnat uvedl, že Rusové zasáhli ukrajinská města pomocí 44 raket různých typů.

Protivzdušné obraně se jich, údajně, podařilo sestřelit 33.

Na obvinění, že zasáhli kyjevskou dětskou nemocnici, Rusové odpověděli, že se nejednalo o jejich raketu, ale raketu ukrajinského protivzdušného systému.

Jako důkaz zveřejnili relevantní video, ukazující střelu klesající směrem k nemocnici. Rusové tvrdí, že její technické parametry vypovídají o tom, že se nejedná o ruskou, ale americkou střelu,

Konkrétně se zdá, že tato střela pochází z amerického systému Patriot a nejde o ruskou Kh-101.
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#3 Jara 2024-07-11 08:49
Cituji Petr224:
Vám už tu opravdu hrabe, je to extrém, kolik idiotů je zde koncentrovaných na tomto místě... že Americká raketa XD
vy proruští postiženci chce se mi blít.

No tak se poblij, upřímně ti to přeju. Ale Nebenzja už dávno v OSN ukázal důkaz. Důkazy poskytli sami ukrajinští občané. Ještě prohodil, že být to ruská raketa, z budovy nezůstane nic. Po civilních objektech zjevně nejdou, to už za ty 2 roky dokázali, zato ukrajinským raketám se stává příliš často, že uhnou ze směru.
Citovat
#2 Petr224 2024-07-10 22:12
Vám už tu opravdu hrabe, je to extrém, kolik idiotů je zde koncentrovaných na tomto místě... že Americká raketa XD
vy proruští postiženci chce se mi blít.
Citovat
#1 Bálek Zdeněk 2024-07-10 09:54
Našel jsem na VK k tomuto tématu tento komentář:
Jen díky tomu, že neznámá žena v Kyjevě natočila z okna padající americkou raketu v banderovských rukou na dětskou nemocnici v Kyjevě, obludná bublina splaskla.
Kdyby se tato náhoda nestala, byla by tu stejná provokace jako Buča:
"Ti Russáci střílejí na dětskou nemocnici".
Co je to za bestie a zrůdy, které kvůli propagandistick ému obvinění Ruska srovnají vlastní raketou se zemí dětskou nemocnici? Nemají slitování ani s Ukrajinci, ani s jejich dětmi. Kyjevská neonacistická junta prostě jede nadoraz.
A je jen otázkou času, než v Ukrajincích bouchnou saze. Zelenského junta totiž opravdu přitvrdila a už navádí rakety na vlastní dětské nemocnice.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře