Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Ukrajina a Agenda 2030.

Na Ukrajině se bojuje za americkou půdu. Zastavení třetiny  plynových dodávek má na svědomí Pentagon, který podmínil souhlas kongresu s mamutí válečnou půjčkou zastavením transportu ruského plynu do Evropy.

Kyjev na toto vydírání musel přistoupit, protože peníze nutně potřebuje. Dluh nepatří Washingtonu, ale přímo FEDu, tj. domu Rothschildů. Dluh je samozřejmě nesplatitelný. Ukrajina právě dostala nového majitele. Jedním z  největších bohatství Ukrajiny je zemědělská půda- téměř třetina světové černozemě, nejlepší půda pro zemědělství.

  • ukrajina-a-agenda-2030
 
Už nejde o export ukrajinského obilí, ale amerického. Zelenáč říká lidem, že bojuje za ukrajinskou zemi. Evropští politici hlásají, že se tam bojuje za svobodu a demokracii, za svobodnou Evropu. Ve skutečnosti Ukrajina bojuje za americkou půdu. Bohužel, najdou se i takoví, kteří tomu ještě tleskají!!!
Aniž bychom to věděli, Agendu 2030 plní téměř všechny země světa. Plánuje se jedna světová vláda, jedna banka a jedna měna, která se promění na "digitální peněženku". Ostatní vlády budou jen formální, jako jsou už dnes, protože plní všechny rozkazy a 80% zákonů EU. Volby budou pouhé divadlo. WHO bude řídit celý svět hlavě po stránce zdraví. WEF bude jednotlivé země instruovat a dohlížet na dodržování Agendy 2030 a OSN bude světovou vládou. Už dnes nedělá nic proti válkám a chová se jako politická organizace. Agenda 2030 musí být splněna co nejrychleji, dřív než bylo původně plánováno. OSN přijme v nejbližší době  Pakt budoucnosti. Zruší se poslední zbytky demokracie. Národní a individuální suverenita bude absolutně zrušena. K zahájení světovlády se zneužije nějaká globální krize, např. nová pandemie. Co nejrychleji budou splněny všechny cíle Agendy 2030: digitální ID, digitální měna centrální banky, dan z CO2, konec používání fosilních paliv, systém sociálních kreditů, úplná digitalizace všech oblastí, komplexní kontrola a sledování nás všech, očkovací pasy, cestovní omezení a cenzura- KONEC SVOBODY SLOVA. Kromě WHO bude i OSN cenzurovat zbytek "dezinformací". Definitivně končí suverenita všech národů.
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Brabec 2024-07-12 09:29
Proč tomu věřím ?
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře