Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z PRONEWS (25.9.2024):

Průlom: Rusko dnes večer rozhodne o prvním jaderném útoku na západní země, které dodají Ukrajině zbraně dlouhého doletu

58 ruských ponorek je uvedeno do stavu nejvyšší pohotovosti

25.09.2024 | 16:21
 
Ruská Rada bezpečnosti v současné době zasedá a rozhoduje o nových pravidlech prvého jaderného úderu nebo reakce konvenčními zbraněmi, a to  na západní země, které schválí použití jejich zbraní pro strategický úder na ruském území.

Mluvčí Kremlu, Dmitri Peskov, uvedl : „Poté bude mít náš prezident projev. Zbytek je, z pochopitelných důvodů, přísně tajný."

  • z-pronews-25-9-2024
  • z-pronews-25-9-2024

Německo již v tomto světle, prostřednictvím kancléře O. Scholzeho, oznámilo, že "nedodá a nedovolí Ukrajině použít již existující německé zbraně k úderům na ruské vnitrozemí!"

Ruské ponorky jsou právě přemisťovány do Atlantiku a Středozemním moře, a to z důvodu vedení konvenčních nebo jaderných úderů.

Dokonce i předseda ruského parlamentu se zmínil o možnosti úderu, vedeného z ruského území na Štrasburk:  „Raketa SS-18 Satan tam doletí do tří minut“.

Počet ruských jaderných ponorek, „manévrujících“ v Atlantiku, čítá jedenáct ponorek, osazených balistickými raketami na jaderný pohon

Celkem 58 ruských balistických raket s jaderným pohonem (SSBM) a útočných/konvenčních ponorek, rozmístěných po celém světě, bude od dnešní noci uvedeno do zvýšené bojové pohotovosti.
 
 
--------------------------------------------------------------------------------
 
Britský ministr zahraničí se vyjádřil o Putinovi a Rusku: „Jste vlastníkem otroků, který řídí mafiánský stát“

"A chcete tento stát rozšířit na mafiánské impérium"

25.09.2024 | 13:55

 Britský ministr zahraničí, David Lammy,  ve svém projevu k Radě bezpečnosti OSN, se vyjadřoval těmi nejhrubšími slovy na adresu ruského prezidenta, ale i samotného Ruska! Samotné Rusko popsal jako mafiánský stát, který touží proměnit se v  „mafiánské impérium (!)“ Putina pak přirovnal k  „vlastníkovi otroků“.

Tyto bezprecedentní výrazy poukazují na to, že se v Británii, podobně jako v Bidenově administrativě, vytratila schopnost umírněného diplomatického vyjadřování! To vše tlačí náš svět do stále vyhrocenější situace, která, pro naši planetu, nemusí skončit dobře!

Krom toho se zcela jasně ukazuje, že tento druh konfrontace a posedlosti rusko - ukrajinským konfliktem, vytvářejí a podporují především dvě anglosaské země!

David Lammy, ministr zahraničí Spojeného království, takto obvinil ruské představitele: „My dobře víme, kdo jste“, jak informuje Politico. Poté i nadále hovořil urážlivým a agresivním jazykem, a to proti národu s prastarou historií, tedy proti Rusům!

Lamy obvinil ruskou vládu z „ porušování mezinárodního práva“ a zároveň také tvrdil, že Rusko brání „globální jih“.

"Vaše pronikání do této oblasti, spočívá jen na vašem osobním zájmu," prohlásil. "Jen to jen váš osobní zájem, jak  nadále rozšiřovat svůj mafiánský stát a proměnit ho na mafiánské impérium. Impérium, založené na korupci."

Pak ještě dodal: „Pane prezidente, hovořím zde nejenom jako Brit, ale jako Londýňan, jako britský ministr zahraničí!"

A zároveň zde, s ruským delegátem na telefonu, hovořím i jako černoch, potomek těch, kteří sem byli převezeni v řetězech a s hlavní pistole u hlavy! A oni pak povstali a bojovali a stala se z toho mohutná vzpoura zotročených! 

Vím, co je to Imperialismus, umím ho rozeznat a říct o něm pravdu!" 

Lammyho projev přichází v době, kdy Ukrajina pokračuje ve svém intenzivním úsilí o získání souhlasu s použitím západních raket dlouhého doletu, včetně britských raket Storm Shadows, a to na cíle, nacházející se v hlubokém ruském vnitrozemí.

Ukrajinský prezident, Vladimír Zelenskij, se ve čtvrtek sejde ve Washingtonu se svým americkým protějškem, Joem Bidenem,  a viceprezidentkou Kamalou Harrisovou. Zde by měl předložit svůj vítězný plán, jak porazit Rusko! Od něj se očekává, že napomůže dobytí nejvýznamnějších strategických donbaských center, včetně Ugledaru!

Britský premiér, Keir Starmer, který s novináři hovořil během své cesty do New Yorku, dal jasně najevo, že o raketách dlouhého doletu se prozatím diskutovat nebude, to proběhne, až se shromáždí světoví lídři a další.

"Budeme diskutovat o širokém spektru problémů a budeme pozorně naslouchat tomu, co nám, prezident Zelenskij, chce sdělit ," informoval Starmer.

"Nemyslím si, že plán vítězství se týká jen jednoho jediného problému, jaký, právě teď, představují rakety dlouhého doletu.  Bude se jednat o strategickou diskusi, o hledání komplexního východiska pro Ukrajinu, aby tato země nalezla východisko a obstála, tváří v tvář, ruské agresi," dodal.
 
 
-----------------------------------------------------------------------
 
V. Zelenskij nařídil ukrajinským vojákům, bojujícím v Ugledaru,  bojovat až do samotného konce – 3000 mužů zde bylo obklíčeno

Ruské letectvo neúnavně bombarduje ukrajinské pozice a Rusové se do města tlačí ze všech stran

25.09.2024 | 15:09
 
Theofrastos Andreopoulos
 
Ukrajinský prezident, Valdimír Zelenskij, odmítl stažení ukrajinské 46. brigády, rozmístěné v Ugledaru, a ponechal tak jejích 3000 mužů uvězněných uvnitř města.

Jiné východisko není!

Ruské letectvo neúnavně bombarduje ukrajinské pozice a Rusové se do města tlačí ze všech stran.

Mnozí  se domnívají, že Zelenskij obětuje své muže, neboť zpráva o pádu Ugledaru by negativně ovlivnila jeho jednání v USA a setkání s Joe Bidenem.
 
 
-------------------------------------------------------------------
 
Rybáři v Austrálii chytili paddlefish - ta je také známou jako ‚předzvěst zkázy‘ (foto viz. fotogalerie)

Dle předpovědí by měla být předzvěstí katastrofických událostí

25.09.2024 | 10:10

Rybáři v Austrálii ulovili vzácného tvora, který, jak sami uvidíte, vypadá spíše jako mimozemšťan, než-li jako ryba.

I když to může znít děsivě, jedná se o tvora, které je v některých částech světa známým také jako „předzvěst zkázy!“ 

Tyto ryby mohou dosahovat až devíti metrů délky.

Tento konkrétní záběr zachytil Curtis Peterson z Tiwi Islands Adventures, ten poté fotku sdílel na Facebooku - Fishing Australia TV.

Vyfocená ryba vyniká dlouho koňskou hlavou a obrovskýma očima.

"Je to poprvé, kdy jsem zaslechl o někom, kdo chytil tuto rybu . Ty, které známe z minulosti, byly na břeh vyplaveny již jako mrtvé" prohlásil o neuvěřitelném úlovku spisovatel NT News, zabývající se rybolovem - Alex Julius.
...
 
(Poznámka CFP: Že by ta nejrůznější varování před tím, na jaké hraně se náš svět právě teď nachází, nepřicházela jen z našeho materiálního světa, ale i z jiných, nám neznámých oblastí?!!)
 
-------------------------------------------------------------------
Výběr a překlad Zdeněk Bálek
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 Tissa 2024-09-26 19:46
)))) Žhavé dívky na vás čekají na --- Nu21.eu
Citovat
#1 Jaromír 2024-09-26 14:25
Anglozidovskych otrokarov bude treba doraziť! Iné východisko nie je! Doraziť ich, teraz ked su na kolenach!!!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře