Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z AVIA.PRO (16.7.2024):

Trump plánuje jednat s Ruskem o ukončení ukrajinského konfliktu

Republikánský kandidát na viceprezidenta, J. D. Vance, v rozhovoru pro Fox News, prohlásil, že v případě volebního vítězství hodlá Donald Trump jednat s Ruskem, aby co nejdříve ukončil ukrajinský konflikt.

"Donald Trump přislíbil, že bude jednat s Ruskem a Ukrajinci, aby tak ukončil tento konflikt a Amerika se mohla soustředit na skutečný problém, kterým je Čína," řekl Vance.

  • z-avia-pro-16-7-2024

Tento přístup by podle něj zamezil riziku eskalace a jaderné války.

Vance také zpochybnil účelnost mnohamiliardových washingtonských výdajů, určených na pomoc Ukrajině, a vyjádřil obavy ohledně konečného cíle, který USA v tomto konfliktu sledují.

"Musíme si položit otázku: čeho se snažíme dosáhnout tím, že do tohoto konfliktu investujeme tak obrovské prostředky?", poznamenal politik.

Nicméně, dříve bylo oznámeno, že Trump je připraven poskytnout Kyjevu výzbroj a munici, a to ve značném množství , pokud Moskva, z jakéhokoliv důvodu, odmítne jednat s Kyjevem.

Více na: https://avia.pro/…ine

----------------------------------------------------------------

Na teroristickému útoku v Crocus City se podílela mezinárodní skupina

Během vyšetřování nedávného teroristického útoku v Crocus City Hall bylo zjištěno, že na zločinu se podílela mezinárodní skupina, jejíž součástí jsou zástupci různých zemí, včetně ruských občanů. Oznámil to šéf finanční rozvědky, který k incidentu poskytl nové podrobnosti.

V průběhu pátrání se podařilo zjistit, že organizátoři a vykonavatelé teroristického útoku patří k mezinárodní teroristické síti.

V této souvislosti prozatím nebyly poskytnuty žádné další informace, což pravděpodobně souvisí s probíhajícím vyšetřováním, nicméně již dříve bylo oznámeno, že do teroristickému útoku mohou být zapleteni občané Tádžikistánu a Ukrajiny.

Více na: https://avia.pro/…ppa

--------------------------------------------------------------

"Fašisté jsou fašisté a je třeba zlikvidovat": v Kremlu komentovali zastřelení ruského vojáka

Ruský vyšetřovací výbor zahájil vyšetřování okolností zastřelení ruského vojáka, toto video bylo zveřejněno na síti militantů zakázaného, teroristického praporu Azov. Informovalo o tom tiskové oddělení úřadu.

Videozáznam, zachycující okamžik popravy ruského vojáka, vyvolal na ruských sociálních sítích a v médiích širokou veřejnou odezvu a pobouření. Vyšetřovací výbor slíbil, že provede komplexní vyšetřování tohoto incidentu, aby zjistil všechny okolnosti, které tuto vraždu provázely, a přivedl viníky k odpovědnosti.

Mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov, který zprávu o střelbě komentoval, uvedl:

"Fašisté jsou fašisté a ty je třeba zlikvidovat."

Toto prohlášení odráží tvrdý postoj ruského vedení vůči ozbrojencům z Azova a jejich akcím na ukrajinském území.

Více na: https://avia.pro/…ogo

------------------------------------------------------------------

Překlad Zdeněk Bálek

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Pepan 2024-07-16 18:42
S nacisty jakékoliv národnosti se nikdo nesmí srát, nejste přece Yankees, vy je nepotřebujete.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře