Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z AVIA.PRO (1.10.2024):

„Hizballáh zahájil raketové útoky na Tel Aviv.

V centrálním Izraeli, včetně Tel Avivu, došlo k explozím, a to po masivním raketovém útoku, který pravděpodobně provedl Hizballáh. Podle předběžných zpráv bylo ze země odpáleno několik taktických raket krátkého doletu (SRBM). Izraelské sdělovací prostředky informovaly o četných zásazích v obytných a komerčních oblastech, kde byly hlášeny oběti na životech.

Bezprostředně po útoku začaly záchranné služby evakuovat oběti a hasit vzniklé požáry. Zdravotníci hlásí zraněné, přesný počet obětí však zatím nebyl upřesněn. V několika čtvrtích Tel Avivu byly poškozeny budovy, rozbita okna, některé silnice byly zablokovány, a to z důvodu trosek, které na ně dopadly.

  • z-avia-pro-1-10-2024

Izraelská armáda na incident rychle zareagovala, do vzduchu vyslala stíhačky a aktivovala systém protivzdušné obrany Iron Dome, který některé z útočících raket zachytil. Zdroje však uvedly, že ne všechny rakety se podařilo zneškodnit, což vedlo ke škodám a ztrátám na životech.

Více na: https://avia.pro/…ivu
--------------------------------------------------------------

Izrael zahájil údery na Bejrút a Damašek

Včerejší noc proběhla ve znamení série vojenských útoků, a to v několika zemích Blízkého východu. Na předměstí Bejrútu byly zaznamenány masivní výbuchy, způsobené izraelskými obrannými silami. Podle místních zdrojů se údery zaměřily na zařízení, napojená na Hizballáh, a způsobily rozsáhlé škody. Přesný počet obětí zatím není znám, místní média však informují o úmrtích civilistů.

Kromě Libanonu se izraelské nálety zaměřily také na syrské hlavní město Damašek. Během noci byly provedeny tři útoky na různé městské objekty a jeho okolí. Podle předběžných zpráv se obětí izraelských úderů stalo několik civilistů, což vyvolalo pobouření na syrských sociálních sítích. Syrské úřady se zatím zdržely oficiálních komentářů, ale místní média již obvinila Izrael z narušení suverenity země.

Mezitím byla v Iráku raketami napadena americká vojenská základna, nacházející se na bagdádském mezinárodním letišti. Podle iráckých zdrojů bylo na základnu zaútočeno dvěma raketami, ale americké síly protivzdušné obrany dokázaly hrozbu zachytit. Nedošlo k žádným obětem ani škodám, ačkoli situace v okolí letiště zůstává napjatou. Představitel USA uvedl, že úder mohl být zaměřen nejen na vojenská zařízení, ale také na diplomatické budovy.

V souvislosti s eskalujícím konfliktem vyslala Francie k libanonským břehům svoji válečnou loď. Podle francouzských zdrojů se tak stalo z důvodu, aby bylo možné evakuovat francouzské občany, a to pro případ, že by se situace v Libanonu ještě více vyhrotila.

Více na: https://avia.pro/…sku

---------------------------------------------------------------------

Ruská SVR (vnější kontrarozvědka): NATO a ukrajinské speciální služby připravují v Sýrii provokaci za použití chemických zbraní

Ruská zahraniční zpravodajská služba (SVR) uvedla, že se, v Sýrii, připravuje provokace za použití chemických zbraní. Podle ruských zpravodajských služeb se na operaci podílejí zpravodajské služby NATO a Ukrajiny, jejichž cílem je mezinárodní diskreditace damašského režimu, včetně jeho spojence Moskvy, OSN a Organizace pro zákaz chemických zbraní (OPCW).

Podle informací SVR se do plánu zapojí i nechvalně známá nevládní organizace Bílé přilby, která bude následky údajného chemického útoku natáčet a zaznamenávat. Tato nevládní organizace bude, podle ruských bezpečnostních služeb, hrát klíčovou roli v informační kampani, zaměřené na obvinění syrských orgánů a Ruska z použití zakázaných zbraní.

Plán provokace údajně spočívá v tom, že útočníci použijí bezpilotní letouny, které budou, na území deeskalační zóny v Idlibu, shazovat kontejnery s chlorem. Tím budou i zasaženy pozice, zde rozmístěných teroristů. Podle ruských zpravodajských služeb bude tento chemický útok prezentován jako útok syrských vládních sil, což organizátorům incidentu umožní obvinit Damašek a Moskvu z porušení mezinárodních úmluv o zákazu chemických zbraní.

Více informací na: https://avia.pro/…rii

------------------------------------------------------------------------

 

Ruské ministerstvo zahraničí připomnělo, jak skončí finská a estonská blokáda Finského zálivu

Případné finské a estonské plány, ohledně zavedení plné blokády Finského zálivu pro ruské lodě, mohou vést k vážným mezinárodním následkům! Ruské ministerstvo zahraničí uvedlo, že takové jednání bude pokládáno za hrubé narušení norem mezinárodního námořního práva.

Média již před časem informovala, že Helsinky a Tallinn zvažují možnost uzavření Finského zálivu pro ruskou lodní dopravu. Podle těchto zpráv by blokáda mohla být zavedena v případě ohrožení národní bezpečnosti Finska nebo Estonska. Představitelé těchto zemí zatím nepotvrdili konkrétní podrobnosti, ale ruské ministerstvo zahraničí již uvedlo, že takový krok by byl nepřijatelným a přivodil by odvetná opatření.

„Jakékoli omezení svobody plavby v mezinárodních vodách, včetně baltského regionu, je v rozporu se základními zásadami mezinárodního námořního práva, zakotvenými v Úmluvě OSN o mořském právu,“ uvedl expert a zdůraznil, že ruská reakce by byla velmi razantní.

 
---------------------------------------------------------------
 
Pentagon pohrozil, že odpoví na ruské manévry u hranic s USA

Minulý týden se ruská a čínská vojenská letadla a lodě přiblížily k "závěrečné hranici" v rámci jejich společného cvičení. To bylo zahájeno 10.září. Manévrů se účastnilo osm ruských vojenských letadel a čtyři vojenské lodě, včetně dvou ponorek. Mluvčí Pentagonu, generálmajor Pat Ryder, na tiskové konferenci uvedl, že není důvod k obavám, protože nebyl narušen vzdušný prostor USA.

"Není to poprvé, co pozorujeme podobné manévry ruské a čínské armády v blízkosti našich hranic. Jejich aktivity pečlivě sledujeme," poznamenal Ryder a zdůraznil, že USA jsou připraveny na případné hrozby rychle zareagovat.

Velení severoamerické letecké obrany (NORAD) sledovalo ruská vojenská letadla, která operovala v oblasti aljašské protivzdušné obrany. Letadla se objevovala denně od 11. září, čtyři dny po sobě, dvě letadla denně.

Pentagon ujišťuje, že tato cvičení nepředstavují bezprostřední ohrožení bezpečnosti USA, ale aktivní akce Ruska a Číny v tomto regionu nadále zůstávají pod přísným dohledem. Podobné manévry zvyšují napětí v aljašské oblasti, kde jsou americké vojenské úřady již připraveny na jakoukoli invazi do svého vzdušného prostoru.

Spojené státy již varovaly, že jsou připraveny na takovéto aktivity reagovat.

"Jsme připraveni na to reagovat," pohrozil Ryder.

 
-------------------------------------------------------------------------------

Opuštěný německý tank, Leopard 2A6, byl přepraven ke zkoumání na Uralvagonzavod

Na Uralvagonzavod byl dodán německý tank Leopard 2A6, který byl v průběhu bojů ponechán na bojišti. Podle informací, pocházejících ze zdrojů obranného průmyslu, bude trofejní bojový stroj důkladně prozkoumán ruskými inženýry a odborníky, aby analyzovali jeho technické vlastnosti a možnosti.

Tank Leopard 2A6 je jedním z nejmodernějších západních exemplářů obrněné techniky, která je Ukrajině dodávána za účelem využití v bojových operacích. Předpokládá se, že tento model disponuje vysokým stupněm ochrany, manévrovatelnosti a palebné síly. Zvláště důležitým aspektem, v procesu zkoumání tanku, bude studium jeho naváděcího systému, dynamické ochrany a palubní elektroniky.

Podle odborníků, projevuje náš obranný komplex o podobné trofeje značný zájmem. Studium těchto strojů umožňuje nejen odhalit jejich zranitelnosti, ale také využít získané údaje k modernizaci a vývoji domácí obrněné techniky.

Trofejní Leopard 2 se již po několikráte stal předmětem pozornosti ruských vojáků a inženýrů. Každý takový exemplář, který padne do rukou našich odborníků, se stává důležitým zdrojem informací, které mohou mít významný vliv na budoucí vývoj ruských zbraní.

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 Osenna 2024-10-01 19:54
! Žhavé dívky na vás čekají na --- Nu21.eu
Citovat
#1 Otacon 2024-10-01 15:52
Vypadá to že jsme všichni v tomto pekle už po druhé .. sou různé znamení kolem ...

O2 (název společnosti a chemického prvku, má to být vysvětleno jako že kruh, a dvojka ... Démon kterého uctívají je BAAL (míč, kruh) .. má to být i v písmenu Q (qanon, přetrhnutý kruh...o nich brzo uslyšíme, uvedou je bytosti jako Donald trump, Putin, atd ..
Budou po vás chtít podepsat smlouvu a dat si nějakou formu označení (čip, logo, znamení)
....
Dvě čáry přez logo amerického dolaru
.....
Zmínka o druhé smrti v bibli (poslední pokus, svět temnoty už napořád)


+
Ježíš říká, já sem ALPHA i Omega (game over :)
Počátek, konec ...
Podle slova ALPHA, satanisti udělali BAAL a ALLAH ;) (a taky podobnost se Slovem Hezbollah)
..
A všimněte si podobnosti s osama BIn laDEN .
a joe BIDEN ...
Někteří démoni si to tady všechno přepsali ještě předtím než sme sem šli po druhé ;)
...
A taky ten basketbalový míč si Američané rádi dávají do hudebních videoklipů (ball) a číslovka 23 ..
Nyní zde máme 23 let od 11 září 2001, ale tentokrát temnota zaútočí na celý svět, a věděli to předem ...
https://i.postimg.cc/FHw9vt9L/images-6.jpg
..
Ježíš který byl pokřtěn v Jordánu, proto ten basketbalista má jméno Michael Jordan ..
(Archanděl Michael) ..
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře