Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

KARETNÍ a JASNOZŘIVÁ PŘEDPOVĚĎ PRO ROK 2012

  • 2012
Vážení přátelé,

tak jako každý rok i tento jsem si pro Vás připravil výklad karet na nadcházející rok 2012. Šáhl jsem po svých oblíbených mariášových kartách a nejprve jsem udělal celkový výklad na dění u nás a pak i ve Světě.

Prosím, zde to je.

Všeobecný výklad karet na ČR

Sestava na první pohled není až tak moc pozitivní. A tak, jako minulé roky, které byly spíše k přežívání, bude i tento rok spíše překlenující k lepší časům. Začneme ve starých kolejích a nedají se očekávat žádné razantní změny a převraty ve společnosti. Toho se dočkáme až v polovině roku. První karty ukazují na slabost naší ekonomiky a také i na provázanost ekonomiky naší s těmi světovými. Začátkem roku se tu ukazují další škrty a problémy v ekonomickém sektoru, ale také tu vidím i pozitivní zprávy a myslím, že tak strašné analytické předpovědi a snížení ekonomiky a podobně se v první a druhém kvartále nedají čekat, celkově i světová ekonomika si trochu polepší. Jak u nás i ve světě panuje nepřehledná situace a chybí pocit jistoty z budoucnosti. V první polovině roku se také budou řešit pedofilní skandály na školách a pak také školská reforma. V půli roku, kolem prázdnin, tu také vidím vzrůstající sociální znechucení ze situace, kam jsme se dostali. Také zde vidím shluk negativně naladěných lidí, půjde zřejmě o demonstraci. V polovině roku také vidím velké boje v koalici a celkově naši politici zase předvedou komediantství a amatérismus. Pak tu vidím, že tento rok bude tak trochu smutnější a vidím tu pohřby významných osob z umělecké, vědecké i politické branže. Kolem dubna a května bude jedna svatba za druhou a celkově tyto měsíce budou v duchu lásky, seznamování a zamilovávání se. Kdo dosud není zadaný mohl by v tomto období lehce najít protějšek. Svatba roku, významné celebrity to celé zpečetí. Tento rok bude spíše podprůměrný v rození dětí. V příštím vidím zlepšení. Od poloviny roku vidím zhoršené stavy světových ekonomik a bude důležité škrtat a šetřit. Také tu vidím, že budou provedeny důležité ekonomické reformy a postihnou také státní správu. Po prázdninách tu také vidím i důležitou mezinárodně ekonomickou návštěvu a pořádání nějakého významného zasedání. Přátelé, nechci malovat čerta na zeď, ale v polovině výkladu (asi v polovině roku) se objevily velký počet negativních karet. Ty karty jsou hodně ve smyslu sociálních a politických rozbrojů. Dají se očekávat demonstrace nebo nějaké nepokoje. Celkově v tomto období bude i větší agresivita mezi lidmi.

Karel Gott a Václav Klaus by si měli dávat pozor na své zdraví. Zvláště u pana Gotta.

Co se máme v tomto roce naučit a jaká bude atmosféra?

Atmosféra bude napjatá a lidé nebudou vědět, co se děje a kde a kdy bude bezpečno. Ke všemu reprezentanti této země opět zklamou a tím bude i atmosféra ve společnosti ještě více znechucená. Tento rok vyzkouší naše mezilidské vztahy. Mnoho z nás, pokud má problémy v práci a hluboko do peněženky, tahá své problémy domů a obtěžuje tím své okolí. Ale peníze nejsou vztahy!

Často se stává, že když nejsou peníze, vztahy se zhoršují. Musíme si uvědomit tento fakt a rozdělit ho. Když problémy v práci, tak aspoň doma ať je pohoda. Lidé si začnou více uvědomovat, že vztahy jsou to nejdůležitější. Lidé se v tomto roce naučí více vážit sami sebe, lidí kolem sebe a krajiny, kde bydlí. Majetky, statky se přestanou stávat tím podstatným a lidé se budou vracet zpět k teplu rodinného krbu. Jen slabí a omezení s tím budou mít problémy.

Politika ČR

Nejlepší výraz by vystihla citace z filmu Slunce, seno, erotika - „No to je hnus velebnosti! A du blejt!". Skandály, hádky, pletichaření, korupce, úplatky, plané sliby, lži, narvat si bezohledně kapsy a další odporná předvolební kampaň. Bohužel, ale konec tu opravdu nevidím.

Počasí ČR

Bude to jako kolotoč. Jednou krásně a pak škaredě. Zima bude i se sněhem, ale bude to vánice a závěje a za týden bude krásně, pak zase závěje a pak krásně. Jaro přijde brzy, ale pozor, v dubnu a květnu budou ještě silné ranní mrazíky. Na zahrádku se vydejte později. Léto bude průměrně pěkné, a uvítá nás velmi brzy. V září zde vidím deště, velkou vodu a vichřici. Hlavně na Hanácku a Břeclavsku. První sníh bude už někdy kolem října, ale dlouho nevydrží. Na horách bude dlouhá a dobrá sezóna. Vánoce budou po dlouhé době na sněhu.

Svět

Katastrofy v indickém oceánu a jiné

Velké problémy s globální ekonomikou a počasím. Silný vítr a sucha, zvýšená seismická aktivita v Asii a střední Americe. Sucha v Rusku, Austrálii a USA. Velká voda v Kanadě a Francii. Balkán – sucha a pak záplavy, nevidím to tam pěkně! Vidím zemětřesení a celkově problémy s počasím v oblasti Indického oceánu a to především v zemích na jeho východní a severní straně.

Euro – Eurozóna a E.U.

Velké změny a reformy, ale nebudou dostatečně účinné a hlavně nepřicházejí včas. Itálie a Řecko se neproberou a skončí v bankrotu. Euro bude létat nahoru a dolů a bude to mít i negativní vliv na politiku jednotlivých zemí EU a na rozbroje mezi státy. Německu dojde trpělivost a uvidíte, jak vypadá naštvaný obr. Pokud by někdo řekl veřejně, že měna euro je vlastně jen nějaký podvrh, aby si někdo narval kapsy a celkově je to fraška, tak bude mít pravdu. Euro a EU je i teď spíše jen záležitost teorie než praxe. Mám takový pocit, že euroskeptikovi prof. V. Klausovi dá mnoho lidí zapravdu nad kritikou, kterou měl.

Burzy a zlato

Investoři a akcionáři přestanou být ovlivňováni masovou hysterií burz a situace se uklidní. Cena zlata včetně jiných kovů poletí nahoru, ale pozor – cena zlata je psychologicky navýšena. Je to jen bublina a až praskne, tak Pán Bůh s námi! Vidím to, ale až přelom let 2013 a 2014. Moc ekonomických velmocí se rozdělí do vícero menších a slabších států. Čína, ač by se to dalo očekávat, tak neporoste tak rychle jak by se čekalo. Viz. o Číně.

Čína

Zvláště tento stát bych si rád vzal stranou a trochu nad ním rozvedl řeč. V příštím roce budeme o Číně slyšet víc než za všechny roky předtím dohromady. Bohužel spíše z negativního hlediska. Čína bude více agresivitou stupňovat svou dominantní pozici na politickém a ekonomickém poli. Lidská práva, Tibet, měnová ekonomika zůstanou tabu a nepohnout se z místa. V Číně nastanou velké protesty a demonstrace, nepokoje v ulicích, kritika režimu. Nastanou malé reformy, ale nebudou dodržovány. Budeme svědky schizorenní situace, kdy se Čínská ekonomika bude zaměřovat více na sebe a výroba bude už né tak exportní do světa, ale na vlastní trh. Lidé však nebudou mít peníze a jako by se celé ekonomika spíše zastavovala. Čína stáhla až příliš mnoho finančních a zlatých rezerv a svět nemá už za co od Číny kupovat. Velké propouštění a plány vlády se budou hroutit jak domeček z karet.

Konec světa 21. 12. 2012 či jiné datumy

Nic nebude! Maximálně tak někteří budou mít konec světa, až se ráno probudí s opicí z předvánočních večírků. Je to jen fraška! Žádám veřejně všechny své kolegy, co si stojí za názorem, že konec světa 21.12. bude, aby, pokud se tak nestane, 22.12.2012 ukončili své živnosti a přestali věštit! A pokud se pletu já, tak to pak bude jedno. :-D

k tomuto tématu bude přiložen i text speciálně k nesmyslům a fámám kolem tématu "konce Světa 2012"

Strašáci ze Vsetínské radnice

Žádné změny a už v žádném případě pozitivní tu nevidím. Vsetíňané, kteří očekávali odstoupení vedení města na základě petice se konat nebude, spíše další výsměch, podivné zakázky, nezodpovědné vyhlášky a sebestředná vláda stále se opakujících mumií. Co jsme si zvolili, to máme. "Mě živí politika, gymnázium mám jako koníček." Mgr. Sedláček - ano, podle toho to taky vypadá - elitní škola se za Vaší vlády změnila na obyčejnou střední jazykovou. Kostelník a co udělal s Kulturákem a s kulturou celkově!? Laidy bc. Othová - Madam, Váš syn je architekt. Víte, co mě řekl o tom Vašem náměstí? O tom Vašem pomníku! Jo a pán Čunek zase vyhraje senátorské volby. Jste typickou ukázkou toho, jak odborníci a problematice znalí lidé chybí ve vysokých postech. Sociální zležitosti tohoto státu jsou ty nejdůležitější a tento rok mě dá za pravdu!

Automaty a gamblerství či jiné závislosti

Bohužel s velkým B, ale jak na Vsetínské tak i celorepublikové scéně zlepšení nevidím. Nedostatečné vyhlášky a maximální podpora Státu tomuto černému průmyslu, který podporuje ničení lidí a rodin.

Severní Korea

Strašení a žádná změna. Žádný jaderný konflikt. Zlepšení tu prozatím nevidím. Sice více budou navazovat mezinárodní kontakty, ale aby jen více hrozili svou silou a vydírali své sousedy.

Blízký východ

Situace se NEzlepší celkově v arabském světě, dodržování lidských práv a podobně – nebylo, není a nebude. Irán dokončí práce na atomové bombě a bude velmi nebezpečný. Izrael proti němu zakročí, ale pokud v tomto roce, tak asi až ke konci. Izraelsko-palestiský problém se nevyřeší, během léta tam vidím krvavé boje. Karty mě ukazují, že právo stojí na straně Palestinců. Ať si každý udělá názor sám. Irák a Afgánistán jsou vydrancované, nebezpečné a rozvrácené státy. Situace se zde nezlepší. Státy zasažené jasmínovou revolucí – všude bude nastolen islámský stát a zákon šarí. Také tu vidím velké demonstrace a nepokoje, obzvláště v Egyptě. Korupce a zase jen korupce. Sýrie – situace v Damašku se nezlepší a prezident se nevzdá moci.

Olympijské hry v Londýně 2012

Že by nějaký teroristický útok? Nooo... to tu přímo nevidím. Ale během olympiády a hlavně před pořádáním budou nepokoje v ulicích a demonstrace přistěhovalců. Olympiádu vidím jako krásnou akci a češi se na ni neztratí. Naši sportovci domů rekordní počet medailí sice nedovezou, ale i tak tu vidím hodně stříbrných a bronzových medailí.

Přeji Vám mnoho štěstí, lásky, pevné zdraví

a Božího prozření v roce 2012 ♥

zdroj:http://www.kartardaniel.cz/predpovedi-pro-rok-2012.html

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře