Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Představitelé Národní demokracie jednali na ruské ambasádě

Vedení NE Bruselu - Národní demokracie bylo dnes přijato na velvyslanectví Ruské federace v České republice, kde předalo oficiální podpůrný dopis adresovaný ruskému velvyslanci Sergeji Borisovičovi Kiselevovi. Národní demokraté v něm vyjádřili podporu ruskému úsilí o zajištění pořádku a stability na Ukrajině.

  • predstavitele-narodni-demokracie-jednali-na-ruske-ambasade

Předseda NE Bruselu - Národní demokracie Adam B. Bartoš, místopředseda Ladislav Zemánek a člen předsednictva František Červenka osobně předali představiteli ruské ambasády dopis, který shrnuje stanovisko strany k ukrajinskému konfliktu.

Nad šálkem čaje se následně rozvinula debata nad zahraničně-politickými záležitostmi a představitelé ND měli možnost představit a prezentovat svoji stranu. Postoj ruské ambasády byl velice vstřícný, diplomat vedení ND za jejich postoj poděkoval.

NE Bruselu - Národní demokracie se jako jediná politická strana v ČR postavila na stranu Ruska a vydala několik prohlášení, ve kterých podpořila jak režim ukrajinského prezidenta Janukovyče, tak - po jeho pádu - podpořila vstup ruských vojsk na Ukrajinu.

"V současnosti je Rusko garantem rovnováhy v mezinárodních vztazích a sehrává nesmírně pozitivní roli například v Sýrii. Lze říci, že země, již v České republice zastupujete, je hlavní baštou proti agresivním útokům západních velmocí, které se v různých částech světa snaží prosadit nejen své ekonomické a politické zájmy, ale především svou zvrhlou ideologii," stojí v dopise.

"Nedávno založená vlastenecká strana NE Bruselu – Národní demokracie (ND), již máme tu čest vést, si je vědoma destruktivního vlivu Evropské unie, jejímž cílem není větší svoboda a spravedlnost, nýbrž naprostá unifikace ovládaného prostoru, likvidace staletími prověřených společenských norem a vytvoření nové, silné, centralizované říše. Společně se Spojenými státy americkými bruselské elity a ti, jejichž zájmy plní, usilují o světovládu. V novém globálním uspořádání by pochopitelně naše, ani Vaše země neměla místo. V těchto geopolitických souvislostech je třeba vnímat i dění na Ukrajině," píší dále Národní demokraté ruskému velvyslanci.

Celý dopis ruskému velvyslanci najdete zde http://nebruselu.cz/20140307d.htm

www.nebruselu.cz

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Jiří Žák 2014-03-09 20:06
To Rusku a hlavně občanům ČR strašně pomůže! Jsem zvědav, kdy se dočtu, že pánové z vedení "NE B..ND" svolávají společně se "Svobodnými" demonstraci s jasnou výzvou k česko-europejsk é vládě. "Odstupte!" Kdy se dočkáme období trvalého občanského odporu? Čas běží a my UŽ SE NACHÁZÍME v obrovském průšvihu!!! Poslanci, senátoři, vláda. Ti všichni se nám vysmívají. Oprávněně!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře