Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Měsíc islámu a multikulturalismu v Německu: březen 2018

•Podle prezidenta Německé asociace učitelů (Deutschen Lehrerverbandes, DL) Heinze-Petera Meidingera bují na německých základních školách antisemitismus. Videa se sekáním hlav jsou na německých školách běžná a dívkám bývá vyhrožováno smrtí. "Na diskusních fórech, jako je WhatsApp, se filmy, na kterých ISIS stíná hlavy, šíří jako požár."


•"Je nepřijatelné, že se nemuslimové a především židovské děti v této zemi musí bát chodit do školy, protože jsou označováni za 'nevěřící' a dokonce je jim vyhrožováno smrtí... Od podzimu... má letecká společnost Kuwait Airways dovoleno diskriminovat Židy na letišti ve Frankfurtu nad Mohanem a spolková vláda proti tomu nic nenamítá. Nic si nenalhávejme, je to spolková vláda, která z neznámých důvodů dovoluje, aby se s Židy v Německu takto zacházelo." - Julian Reichelt, šéfredaktor deníku Bild.


•"Hromadná shromáždění, která vyústí v násilí, jsou neslučitelná s naším pojetím demokracie. Lidskost, tolerance, úcta a mezilidské vztahy založené na demokracii jsou základními hodnotami, na nichž spočívá naše soužití. Všichni chceme žít v mírumilovné, otevřené a demokratické společnosti." - Sören Link, starosta města Duisburgu.

  • mesic-islamu-a-multikulturalismu-v-nemecku-brezen-2018

 

Facebook komentáře