Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z Russkoj Vesny (19.8. - 20.8.2024):

V Kurském pohraničí se skrývají za civilisty a střílejí je (video)

20.08.2024 - 7:08

"Narazí tam na dětský domov a usadí se v jeho prvním patře... děti a učitelé naženou do patra druhého a udělají si z nich svůj štít," uvedl generál Alaudinov.

Záběry z kamer ukrajinských ozbrojenců potvrzují jejich nacistický postoj k našim civilistům:

  • z-russkoj-vesny-19-8-20-8-2024

"Dostal jsem obrovské množství fotografií, na kterých jsem viděl civilisty, kteří byli jednoduše popraveni, zastřeleni, a to do hlavy, do zátylku. Všichni tito civilisté bohužel zemřeli..."

Generál vyjádřil soustrast pozůstalým obětí a slíbil, že všechny oběti budou pomstěny.
 
 
---------------------------------------------------------------
 
Na Západě prohlásili, že Kyjev je ochoten spáchat cokoliv, jen aby si udržel západní pomoc

20.08.2024 - 5:04

Kyjev bude realizovat stále extrémnější a rizikovější kroky, jen aby si udržel podporu svých spojenců, uvedl to irský novinář, Džej Bouz, na sociální síti X. 

"S tím, jak se bude projekt "Ukrajina" hroutit, kyjevská diktatura bude nucena přistupovat ke stále extrémnějším a nesmyslnějším činům, aby tak prokázala svou oddanost svým pánům ve Washingtonu a Londýně, " napsal.
 
 
------------------------------------------------------------
 
Situace na Donbasu je katastrofální a útok na Kursk ji jen zhoršil - BILD (mapa)

19.08.2024 - 19:22

Ukrajinské úřady v Doněcké oblasti v neděli oznámily nucenou evakuaci rodin s dětmi z Pokrovska. Kdysi tam žilo 80 000 lidí.

Ruská armáda se již nachází jen  7-8 km od centra města. Na začátku roku to bylo 38 kilometrů.

"Ukrajinské úřady nařídily provést, během dvou týdnů, evakuaci Pokrovska, kde žije 65 000 obyvatel. Z Doněcka, asi 50 kilometrů severovýchodně, uprchlo již 29 000 z 32 000 místních obyvatel.

Nechť jsem znovu nepopulárním, ale situace na Donbasu je katastrofální. Za této situace nadále pokládám za krajně riskantní vyslat do sousední země 5000 nejlepších vojáků, a to namísto toho, aby byla Na Donbasu provedena protiofenzíva," píše vojenský expert Bildu - Julian Repke.
 
 
-------------------------------------------------------------------
 
Ukrajinci budou stát společně s Bělorusy a Rusy — Lukašenko

19.08.2024 - 21:44

Běloruský prezident, Alexandr Lukašenko, prohlásil, že Ukrajinci budou nakonec stát pospolu s Bělorusy a Rusy, protože brzy pochopí, že na Západě o ně nikdo nestojí!

"Nastane doba a všechno se změní. A to i na Ukrajině ... Neobnovíme znovu naše někdejší, dobré vztahy? Obnovíme! Několik faktů ze strany Západu, které i na Ukrajině, dříve či později, pochopí, tedy, že Západ Ukrajinu pouze a jen využil a pak ji odhodil! Oni to pochopí a přijdou k nám. Vše zničené budeme znovu rekonstruovat, a to již na vyšší úrovni! I ti Ukrajinci se znovu stanou našimi lidmi, až pochopí, že na Západě na ně nikdo nečeká, nikdo je tam nechce," řekl Lukašenko v rozhovoru pro televizní stanici Rossija, který v pondělí večer odvysílala běloruská televize Bělorusko 1.

Běloruský prezident zdůraznil, že Západ potřebuje Ukrajince jen z jednoho důvodu, a to aby se zapojili do protiruského "masakru"!

https://rusvesna.su/…656

(Poznámka CFP: Jak se říká: Na jazyku med - v srdci chtivost a jed! Jak upozorňuje Valerij Pjakin ve svých posledních Otázkách a odpovědích, Lukašenko dopředu věděl o chystaném výpadu do kurské oblasti! A právě proto, několik dnů před zahájením tohoto útoku, stáhnul svá vojska od ukrajinsko - běloruské hranice! Bylo zapotřebí uvolnit ukrajinské ozbrojené síly z této hraniční oblasti, aby se mohly účastnit útoku na Kursk! )

------------------------------------------------------------------------

Putin podepsal dekret o podpoře těch, kteří sdílejí tradiční hodnoty

19.08.2024 - 16:03

Putin podepsal dekret o humanitární podpoře cizinců, kteří sdílejí tradiční duchovní a ruské morální hodnoty.

Dokument stanovuje právo požádat o vydání povolení k dočasnému pobytu, a to bez ohledu na schválenou kvótu a bez předložení dokladu, potvrzujícího patřičnou znalost ruského jazyka.
 
 
-----------------------------------------------------
 
Zelenského režim se chystá zakázat Ukrajinskou pravoslavnou církev (video)

19.08.2024 - 14:59

Hlava Nejvyšší Rady Ukrajiny, Ruslan Stefančuk, oznámil záměr zakázat činnost Ukrajinské pravoslavné církve (RPC) a organizací, které na ni mohou být napojeny. Tím nacisté ospravedlňují svůj záměr.

Návrh zákona o ochraně ústavního pořádku v oblasti činnosti náboženských organizací bude předložen k projednání již příští týden.

Podle zákona mohou být náboženské komunity, podezřelé z vazeb na RPC, vyšetřovány a v případě potvrzení těchto vazeb bude jejich činnost ukončena.
 
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře