Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z PRONEWS (20.10. - 21.10.2024):

Bloomberg: "Ukrajina bude brzy zrazena - USA uzavřou dohodu s Ruskem"

Výsledek války je pro Američany předem daný a výsledek amerických prezidentských voleb 5. listopadu 2024 v tom nebude hrát žádnou roli!

21.10.2024 | 09:08

Agentura Bloomberg odhaluje, že USA se chystají zradit Ukrajinu a přijmout ruské podmínky uzavřením dohody o ukončení války.

Příznačné je, že agentura hlásí: „Zaprodání Ukrajiny se stane ostudou Západu“! 

  • z-pronews-20-10-21-10-2024
Podle agentury Bloomberg je výsledek války předem daný a nyní se neočekává, že by výsledek amerických prezidentských voleb 5. listopadu 2024 v tomto hrál nějakou roli.

I kdyby vyhrála demokratická kandidátka K. Harrisová, Američané jsou odhodláni ukončit válku na Ukrajině.

Odhalení agentury přichází krátce po prohlášení ukrajinského velvyslance ve Spojeném království, Valerije Zalužného, o územních ústupcích Rusku, a to za účelem ukončení války!

V USA nekalkulují a nemají žádný scénář, ve kterém by Ukrajina vyhrála válku s Ruskem, poznamenává ve svém článku známý sloupkař Bloombergu - Max Hastings.

Washington, podle něj, takovou možnost nespatřuje ani v případě, že by nadcházející prezidentské volby v zemi vyhrála demokratická kandidátka K. Harrisová.

V případě, že se Harrisová stane prezidentkou, bude s největší pravděpodobností usilovat o dohodu ukončení války, protože Washington nemá žádný scénář ukrajinského vítězství, a to navzdory podpoře USA ve výši 175 miliard dolarů, uvádí zpráva.

Hastings dodává, že USA budou souhlasit s jakýmikoli podmínkami, které Rusko předloží pro zastavení bojů, s jedinou výjimkou, a to s úplnou kapitulací Ukrajiny.

Evropa zároveň chce co nejdříve ukončit válku, protože se potýká s mnoha ekonomickými a energetickými problémy.

Západní lídři navíc věnují více pozornosti tomu, co se děje na Blízkém východě.

Bloomberg zdůrazňuje skutečnost, že ukrajinská armáda rychle ztrácí vojenské síly a nemůže získat zpět ztracené území.

Rusko zahájilo výrobu dronů a postavilo účinnější zbraně.

"Je k dispozici méně amerických zbraní, které lze poslat do Kyjeva, a oči západních vlád se soustřeďují převážně na Izrael a Írán, a to přestože ruské síly na Ukrajině postupují ," tvrdí.

Podle Bloombergu Íránci zásobují Rusko balistickými raketami a ruské bombardování ukrajinské energetické infrastruktury je zničující.

Tuto zimu bude většina Ukrajinců bez elektřiny a tepla, a to bude velkou ranou pro jejich morálku.

„Tok evropské munice, směřující na Ukrajinu, kdysi tak mohutný, se nyní postupně zpomaluje, a to především díky pomalému tempu zbrojní výroby, která podobně zaostává i v USA.

Ekonomické protiruské sankce zůstávají nadále vysoce neúčinnými, a to díky nedostatku západní vůle je prosadit.

Na samotné Ukrajině, kdy byl, po celé tři roky, jakýkoli jiný výsledek války, než-li jen vítězství a vyhnání Rusů z Donbasu, pokládán za akt zrady, dnes mnozí hovoří o vyjednáváních.

Uvědomují si, že ruské síly, s největší pravděpodobností, nepřijdou o své územní zisky, které stále narůstají ,“ poznamenává Bloomberg.

Hastings rovněž popisuje působení ukrajinských sil v kurské oblasti, a to jako „skok do prázdna“.

„Letos v létě nastalo velké vzrušení, a to když Ukrajinci zahájili překvapivou invazi do kurské oblasti Ruska. Tam se, zpočátku, setkali jen s malým odporem a podařilo se jim obsadit několik set čtverečních mil území.

To bylo oslavováno jako rána prestiži Vladimira Putina.

Invaze se však ukázala jen jako skok do prázdna.
 
 
-----------------------------------------------------------------------
 
Za použití jaderné zbraně: O nové tajné izraelské zbrani Golden Horizon, která  měla zasáhnout Írán!

Co odhalila informace, uniklá z Pentagonu?: Izrael se před pěti dny chystal zaútočit na iránská jaderná zařízení za použití 56 řízených střel, včetně nové tajné izraelské zbraně - Golden Horizon!-

20.10.2024 | 20:39

V Izraeli propuklo pozdvižení, a to z důvodu úniku přísně tajné zprávy! Ta měla, údajně, uniknout z Národního institutu pro systémy řízení incidentů a pokročilé technologie (NIMSAT) amerického ministerstva obrany.

Zpráva podrobně popisuje izraelské přípravy odvety za íránský balistický útok z 1. října.

Přestože jsou zde především  popisovány izraelské přípravy k provedení tohoto útoku, v uniklé informaci se rovněž nachází zmínka o nové izraelské zbrani, pojmenované zde jako Zlatý horizont!

Podle těchto dokumentů se jedná o nový typ izraelské balistické střely, jejíž existenci Izrael doposud tajil!

Konkrétně mělo být vypuštěno 16 balistických raket země - země typu Golden Horizon a 40 raket „Rocks“ typu vzduch-země ISO2.

Tato tajná izraelská zbraň má dostřel minimálně 3000 km a proniká pod zem až do hloubi 150-ti metrů!

Nelze vyloučit, že tuto její účinnost umožňuje použití jaderné hlavice nebo ekvivalentu 500 KT! Fakticky je to považováno za nejpravděpodobnější variantu! Právě odsud pochází americká reakce poté, kdy došlo k úniku této informace!

K dispozici prozatím nejsou žádné konkrétní důkazy ohledně této zbraně, ale podle všeho se jedná buď o novou řízenou střelu nebo o balistickou zbraň, kterou Izrael hodlal odpálit na Írán.

V informacích z 15. a 16 října, uniklých z americké Národní geoprostorové zpravodajské služby, se uvádí, že Izrael ukryl své stíhačky do opevněných podzemních krytů na letecké základně Hatcherim. Tyto stíhačky měly být vyzbrojeny dvěma typy střel.

Píše se zde rovněž o rozsáhlých izraelských přípravách na útok proti Íránu, a to za účasti tří zásobovacích letounů a velitelského a řídícího letounu izraelské výroby - G-550.

Analýza informací naznačuje chystaný útok, vedený nejméně 56 řízenými střelami vzduch-země .

Přísně tajný dokument náleží do kategorie informací, jež může mezi sebou sdílet pouze 5 zemí, a to šéfové zpravodajských služeb USA, Británie, Kanady, Austrálie a Nového Zélandu.

Jak se tedy takto citlivý dokument mohl ocitnou na proíránské sociální síti?Podle Haaretzu, s odkazem na izraelský zdroj, se USA Izraeli za únik této informace již omluvily. Tento informační únik, pravděpodobně, přiměje Izrael ke změně jeho plánů.
 
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře