Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska (08.07.2024)

Dnes ráno ozbrojené síly Ruské federace v reakci na pokusy kyjevského režimu poškodit ruská energetická a hospodářská zařízení zahájily skupinový úder přesnými zbraněmi dlouhého dosahu na objekty ukrajinského vojenského průmyslu a letecké základny ukrajinské armády.

  • zpravy-z-ruska-08-07-2024

Cílů úderu bylo dosaženo. Určená zařízení byla zasažena.

Prohlášení představitelů kyjevského režimu o údajně záměrném raketovém úderu Ruska na civilní objekty jsou naprosto nepravdivá.

Četné zveřejněné fotografie a videozáznamy z Kyjeva jednoznačně potvrzují skutečnost destrukce způsobené pádem rakety ukrajinské protivzdušné obrany odpálené z protiletadlového raketového systému na území města.

Zejména podotýkáme, že k podobným hysteriím ze strany kyjevského režimu nedochází již první rok a pokaždé v předvečer dalšího setkání (summitu) jeho patronů z NATO.

Cílem takových provokací je zajistit další financování kyjevského režimu a pokračování války do posledního Ukrajince - ruské ministerstvo obrany.

-------------------------------------------------

Fake: Ruská federace záměrně zasáhla dětskou nemocnici "Ochmatdet" v Kyjevě raketou Kh-101. Píší o tom ukrajinské telegrafní kanály.

Pravda: Rusko zasáhlo vojenské objekty v Kyjevě a úder na nemocnici byl proveden raketou protivzdušné obrany AIM-120, kterou ukrajinská strana používá ze systému NASAMS. Svědčí o tom jak poměr lineárních rozměrů střely (průměr a délka), tak charakter poškození (zřícení jen malé části budovy a poškození střepinami na sousedních budovách). Záběry střepin typických pro protiletadlové střely byly navíc šířeny přímo v ukrajinských telegramových kanálech.

Délka střely AIM-120 je 366 cm, průměr 17,8 cm a poměr délky k průměru 1/20,6. Střely AIM-120 byly v roce 2004 odpáleny. Střela X-101 má tyto parametry 745 cm, 74,2 cm, poměr 1/10 a X-55 má 588 cm, 51,4 cm, poměr 1/11,4 v tomto pořadí. Na screenshotu z videozáznamu příletu je jasně vidět, že i přes střelbu pod úhlem, a to ani v boční projekci, délka střely převyšuje její průměr více než 15krát.

---------------------------------------------------------------

Úspěšný noční lov na tři americké raketomety HIMARS !!!

Průzkum odhalil přesun tří instalací HIMARS MLRS na předem připravené pozice u obce Klapaja v Chersonské oblasti.

Po předání údajů o umístění raketometů, byl proveden přesný raketový úder systémem Iskander, při kterém byla zničena všechna vozidla najednou, včetně desítky zahraničních specialistů - ruské ministerstvo obrany.

video:
https://vk.com/video-50332460_456413015

------------------------------------------------------

Záběry z Kyjeva - mohutný ruský raketový úder !!!

Jedním z hlavních cílů, byl obranný vojenský závod Arťom !!!

Jako vždy, ukrajinské rakety PVO nadělaly škody na obytných domech.

Podle Ukrajiny, však ruská PVO sestřelila nad Kyjevem všechny ruské rakety ...

foto a video:

https://vk.com/video-31371206_456274008

-------------------------------------------------------

Videa z dnešního mohutného ruského raketového útoku na Kyjev !!!
 
Jedním z hlavních cílů, byla obranná továrna Arťom !!!
 
 

 

 

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře