Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Krátce z Russkoj Vesny ( 3.7.2024):

Naprostá většina Rusů chce žít v Rusku a chce, aby i jejich děti žily v naší zemi-rekordní výsledky VCIOM

03.07.2024 - 19:01

Absolutní většina, (93%) účastníků průzkumu Všeruského Centra pro výzkum veřejného mínění, vylučuje možnost odchodu do zahraničí, což je rekord od roku 1991.

  • kratce-z-russkoj-vesny-3-7-2024
Počínaje rokem 2022 se touha Rusů zůstat v Rusku postupně posilovala (2021 — 81%, 2022, březen — 88%). Současně se snížil i podíl těch, kteří připouštějí odchod do zahraničí, od roku 2022 se snížil na polovinu (2022, březen — 10%, 2024, červen — 5%).
 
 
(Poznámka CFP: Z tohoto jednoznačně vyplývá, že ruský národ a ruský stát se nacházejí ve stádiu totálního rozkladu! Buďme vděčni za naši moudrou Fialovu vládu, díky níž naši občané s oprávněnými nadějemi vzhlížejí ke své další budoucnosti! Rodí se u nás stále více a více dětí, lidé se mají lépe a lépe, naše průmyslová výroba vzrůstá a vzrůstá, okolní svět k nám vzhlíží s obdivem, a to se nacházíme teprve v počáteční fázi našeho velkolepého historického triumfu!!!)
 
------------------------------------------------------
 
Putin označil prioritní úkoly v oblasti demografie

03.07.2024 - 20:30

Ruský prezident Vladimir Putin označil za prioritní celonárodní úkol zlepšení demografické situace, podporu porodnosti a vícedětných, posílení rodinných hodnot.

Prezident pogratuloval organizátorům, účastníkům a hostům koncertu věnovaného dni rodiny, lásky a věrnosti k jejich blížícímu se svátku. Den rodiny, lásky a věrnosti se v Rusku slaví 8.července.

"Zdůrazňuji, že zlepšení demografické situace, podpora porodnosti a vícedětných rodin, posílení rodinných hodnot a jejich stabilita, zajištění důstojné kvality života ruských rodin jsou našimi prioritními celospolečenskými úkoly. Čím více rodin žije v harmonii, tím humánnější a silnější je naše společnost, tím jistější je její budoucnost," prohlásil Putin.

Prezident poznamenal, že rodina za všech okolností "byla a zůstává spolehlivou oporou pro každého člověka".

Podle něj se v rodinné atmosféře do značné míry formuje osobnost a světonázor dítěte, jsou položeny morální základy, jako je péče o bližní, o své děti a rodiče, výchovu nastupujících generací, odpovědnost za osud vlasti.

Putin zmínil, že letošní Den rodiny, lásky a věrnosti ve všech regionech země je věnován různým výstavám a exkurzím, workshopům a dalším aktivitám, na kterých budou moci rodiče s dětmi trávit čas užitečným a zábavným způsobem.

"Významné místo v tomto bohatém kulturním programu zaujímá dnešní koncert ve státním Kremelském paláci, pořádaný nadací sociálně-kulturních iniciativ... jsem přesvědčen, že koncert proběhne na vysokém tvůrčím, emocionálním vzestupu, poskytne divákům mnoho jasných, nezapomenutelných zážitků," dodal prezident.
 
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře