Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Koho volit do Evropského parlamentu?

Vážení přátelé a kolegové,

Volby do Evropského parlamentu se budou konat v letošním roce ve dnech 7. a 8. června 2024.
Vy, kteří aktivně sledujete domácí i evropskou politiku, víte, že letošní volby do europarlamentu mohou být přelomové. V celé Evropě roste nespokojenost občanů s politikou EU. Stále více Evropanů nechce podporovat válku na Ukrajině, zbídačování evropské ekonomiky nesmyslným Green Dealem, cenzuru nepohodlných hlasů a názorů, deformaci evropské kultury ideologií LGBT, invazi imigrantů, nebo se obává znovuzavedení diktatury WHO pod záminkou falešné pandemie.

koho-volit-do-evropskeho-parlamentu

Sílí tlak na zásadní reformu EU nebo rovnou odchod z EU. Byť připadá evropská politika mnohým lidem vzdálená, opak je pravdou. Převážná většina legislativy v České republice je implementována na základě nařízení EU. Proto jsou hlasy europoslanců důležitější než hlasy poslanců Parlamentu ČR. A proto je ještě důležitější mít v EU naše lidi se širokým rozhledem, kteří dobře vědí, co se děje v ČR, EU i ve světě a dobře rozumí procesům, jakými jsou Evropané manipulováni prostřednictvím politiky Evropského parlamentu.

V letošních volbách do EP kandiduje pro vlastenecky smýšlející občany více zajímavých osobností než kdy dříve. Jenže naše politická scéna je rozdrobená, jako obvykle. V tomto jsme se stále nepoučili. Opět je u nás více politických hnutí, která se ucházejí o podobně smýšlející voliče. A opět velká část hlasů pro vlastenecké kandidáty propadne, protože nepřesáhnou 5% podpory.

Buďme realisté. I když bych chtěl, aby uspěli všichni dobří kandidáti, tak v těchto volbách je jedinou vlasteneckou stranou s jistotou úspěchu SPD. Téměř jistě znovu obhájí dva poslanecké mandáty, možná i tři.  My můžeme pomoci tomu, aby se tam dostal ten, kdo bude schopen dělat pro občany ČR z této pozice maximum. Na kandidátce SPD do těchto voleb jsou dva bývalí europoslanci, jejichž práci jsme již měli možnost posoudit. Pro mne je nejvíce kompetentní osobností kandidát č. 5 Boris Latýn. Znám ho již přes 10 let. Dlouhodobě jsem s ním spolupracoval na jeho práci v tvorbě a podpoře našich svobodných médií. Je autor desítek reportáží a komentářů domácího i zahraničního politického dění, pomáhal zajišťovat provoz dalším provozovatelům nezávislých médií. Bez jeho práce a podpory by řada známých a vlivných webů nemohla fungovat.

Boris Latýn je mezi volitelnými kandidáty nejmladší. Ale z jeho dosavadní práce a aktuální kampaně je jasně vidět, že to má v hlavě velmi dobře srovnané. Připravoval se na tuto veřejnou roli přes 10 let. Jeho obrovskou a hlavní výhodou oproti ostatním je, že není zatížen překonanými ideologiemi, není nikomu nic dlužen a nemusí se při svém politickém působení řídit ničím jiným, než vlastním svědomím. Zároveň má široký přehled a do hloubky rozumí příčinám současné krize evropské společnosti. Jako čestný, pracovitý a schopný člověk získal za svůj dosavadní život dostatek přátel, kteří se rozhodli mu nyní pomoci k úspěchu v těchto volbách do Evropského parlamentu, tak jako já.

Správný člověk na správném místě dokáže velké věci.

Určitě si dokážete vybavit některé europoslance, kteří sami o sobě působili v Evropském parlamentu jako příslovečné zjevení. Mezi ostatními zkorumpovanými byrokraty hlasujícími v jednom kuse jen za zájmy lobbistů a nadnárodních korporací působili paniku, protože představovali hlas zdravého rozumu, vřelost lidského srdce a světlo na konci eurotunelu. Jen přítomnost ryzího člověčenství dokáže rozdrobit euromolocha stojícího na hliněných nohou. Boris Latýn je k takové práci odhodlán a mezi všemi kandidáty do Evropského parlamentu k tomu má ty nejlepší předpoklady.
Proto vás prosím a v určitém slova smyslu i žádám: BĚŽTE 7. a 8. ČERVNA K VOLBÁM DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU A KROUŽKUJTE ČÍSLO 5 NA KANDIDÁTCE SPD.

Boris do toho dává vše a my, kteří ho podporujeme, mnoho. Vy do toho můžete dát alespoň ten čas cesty k volbám nebo pomoci šířit jeho poselství po internetu a sociálních sítích. Je naší povinností starat se o věci veřejné a společnou budoucnost. Teď je ta šance. Nepromarněme ji!

Profil Borise naleznete na www.borislatyn.cz, kde jsou i odkazy na jeho Facebookový, Instagramový, Youtubový a Tiktokový kanál.

Autor textu: Jan Korál

 

koho-volit-do-evropskeho-parlamentu

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře