Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z PRONEWS (19. - 18.07.2024):

D. Trump: "Pokud budu zvolen prezidentem, slibuji čtyři nejkrásnější roky v historii USA, " - Trump přijal republikánskou nominaci

"Stál při mně Bůh a byl jsem v bezpečí," prohlásil k pokusu o atentát

19.07.2024 | 07:26

Donald Trump přijal nominaci Republikánské strany jako její prezidentský kandidát. Stalo se tak během jeho projevu na stranickém sjezdu v Milwaukee ve čtvrtek večer (v pátek brzy ráno řeckého času). Trump zároveň předpověděl USA „čtyři nejkrásnější roky v jejich historii“, pokud bude zvolen prezidentem.

"S vírou a oddaností hrdě přijímám vaše posvěcení," řekl k delegátům ve Wisconsinu (sever USA).

Předpověděl drtivé volební vítězství a slíbil „čtyři nejkrásnější roky v historii“ USA, pokud se vrátí do Bílého domu.

"Kandiduji, abych byl prezidentem celé Ameriky, ne jen její poloviny."

V projevu na sjezdu své strany v Milwaukee slíbil, že od „prvního dne“ svého možného nového funkčního období ukončí ilegální imigraci „uzavřením hranic“ a zároveň se zavázal dokončit stavbu hraniční zdi s Mexikem.

  • z-pronews-18-7-2024

"Ukončím krizi nelegálního přistěhovalectví uzavřením našich hranic a dokončením zdi ," ujistil.

Řekl, že zachrání zemi před „neschopnou a neúspěšnou“ administrativou Joea Bidena a poukázal na to, že Amerika je „ národem v úpadku“.

Donald Trump během svého projevu na sjezdu své strany v Milwaukee, na počest hasiče, který zemřel při pokusu o atentát na jeho osobu, vyzval ke chvíli ticha.

"Navzdory tomuto ohavnému útoku jsme dnes večer sjednocení a odhodlanější, než kdy dříve ," prohlásil Trump a dále řekl: "Dnes bych tu neměl být..."

Zároveň popsal pokus o atentát.

Jakmile uslyšel výstřely:, "Okamžitě jsem pochopil, že je to něco velmi vážného, ​​že na nás zaútočili," pokračoval ve svém prvním veřejném projevu od pokusu o atentát, přičemž měl pravé ucho stále zakryté obvazem.

„Všude byla krev. A přesto jsem se tak nějak cítil v bezpečí, protože jsem při sobě cítil Boha ,“ dodal.

Sjezdu se zúčastnila i největší wrestlingová hvězda všech dob Hulk Hogan, a to v závěrečný den republikánského národního shromáždění v Milwaukee.

Bývalý wrestler WWE zahájil svůj projev popisem atmosféry a energie, které na shromáždění panují, poté se pustil do zbožštění bývalého amerického prezidenta - Donalda Trumpa.

"Když jsem sem dnes večer přišel, bylo tady takové množství energie! Myslel jsem si, že jsem v Madison Square Garden a chci vyhrát další světový titul ,“ řekl americký zápasník a dav přitom skandoval „USA! USA!".

Poté ukázal na Trumpa a řekl, že „ na konci dne s tímto naším vůdcem – gladiátorem – opět sjednotíme Ameriku. Trump přivede zemi zpět na správnou cestu, napraví tuto zemi ,“ uvedl.

Bývalý wrestler WWE si při vyprávění o pokusu o atentát na Trumpa roztrhl košili, jak činí pokaždé, když vstoupí do ringu, aby čelil svým protivníkům.

Na tričku, které si oblékl, bylo napsáno "Trump, Vance."

„Pokusili se zabít příštího prezidenta Spojených států. To stačí!" , zdůraznil a označil Trumpa za „ skutečného amerického hrdinu“.

Hulk Hogan, vlastním jménem Terrence Gene Bollea, uvedl, že se jako zápasník snažil zůstat mimo politiku, ale po posledních čtyřech letech Bidenovy administrativy a pokusu o atentát na bývalého prezidenta: "už mlčet nemohu!"

https://www-pronews-gr.translate.goog/…=sc

------------------------------------------------------------------------- 

Varování USA ze strany S. Lavrova: "Pokud si myslíte, že ve 3. světové válce budou zničeni pouze Evropané, mýlíte se"

„Neohleduplné rozšiřování NATO způsobilo ukrajinskou krizi“

18.07.2024 | 07:39

Theofrastos Andreopoulos

Ruský ministr zahraničí, Sergej Lavrov, varoval USA, že je klamným věřit tomu, že v případě světové války ony sami neutrpí žádnou újmu a budou zničeni pouze jejich evropští spojenci!

Myslí si, že když jako první pošlou Evropany bojovat s Ruskem, zaměstnají je natolik, že sami Američané budou pak později schopni Evropu porazit a a díky tomu nakonec přežít!

 
Od dob studené války je to v OSN poprvé, kdy zde zazněla podobná slova!

„Washington je přesvědčen, že v případě další světové války by USA nikterak neutrpěly, postiženi by byli pouze jejich evropští spojenci.

Je třeba poznamenat, že Lavrov předsedal zasedání Rady bezpečnosti OSN v New Yorku, a to na téma: Mnohostranná spolupráce v zájmu spravedlivějšího, demokratičtějšího a udržitelného světového řádu.

„Jakékoliv euroatlantické bezpečnostní uspořádání, a to bez výjimky, je založeno na zajištění suverenity USA.

To zahrnuje podrobení si Evropy a zadržování Ruska.

Hlavní roli v tom sehrálo NATO, které si nakonec podrobilo Evropskou unii, a ta si zase bezostyšně zprivatizovala instituce, jakými je například Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE). Učinili tak ve flagrantním rozporu se závěrečným helsinským aktem.

"Ukrajinskou krizi způsobilo bezohledné rozšiřování NATO, navzdory opakovaným varováním z Moskvy! Dělo se tak po mnoho let, " zdůraznil.

Lavrov obvinil Západ z úmyslného rozbití světového systému, aby tak zadržel moc zemí jakými jsou Rusko a Čína! Dále obvinil USA, že nutí celý Západ do dalšího vyzbrojování!

 
-------------------------------------------------------------------------
 
Video – O tom, jak ruský politik V. Žirinovskij předpověděl pokus o atentát na D. Trumpa:  „Nechají ho zabít psychopatem“

Věděl, jak funguje americký „deep state“.

18.07.2024 | 09:19

Theofrastos Andreopoulos 

Zesnulý ruský politik, Vladimir Žirinovskij, od roku 2016 předpovídal pokus o atentát na bývalého amerického prezidenta D. Trumpa.

Konkrétně během svého plamenného projevu v ruské dumě Žirinovskij předpověděl, že „ pokud Trump udělá něco, co se jim nebude líbit, zabijí ho stejně, jako zabili Johna Kennedyho.

Byla by to náhodná vražda z rukou nějakého psychopata a stalo by se to v některém ze států unie.“

Byl Žirinovskij „prorok“? Ne, ale byl bystrý, inteligentní a prozíravý politik.

Věděl, jak funguje americký „deep state“ a že on je tím, kdo v USA drží moc ve svých rukou.

Není náhodným, že každý americký prezident, který byl silnou osobností a vedl svou vlastní nezávislou politiku ve vztahu k té, kterou prosazuje americký „deep state“, byl zavražděn či jinak napaden.

John F. Kennedy byl zavražděn, Ronald Reagan byl postřelen, ale přežil, podobně jako Donald Trump, zatímco Richard Nixon byl zase svržen prostřednictvím neslavného skandálu Watergate.

Ještě i dnes v USA jen málokdo věří oficiální vládní verzi, že John F. Kennedy byl zavražděn Lee Harvey Oswaldem.
 
(poznámka CFP: Není to jediný případ, kdy Žirinovskij věštecky "prorokoval" události budoucí! Velmi přesně například předpověděl začátek a průběh ukrajinského konfliktu či další celosvětové události! Nemusel být věštcem, ani natolik předvídavý! Možná jen veřejně sděloval čísi plány tak, jak mu předložili kdy a kde má svá "proroctví" vyslovit... Vladimír Putin však nebyl tím, kdo Žirinovskému vložil tato slova do úst!)
 
 
----------------------------------------------------------------------------
 
N. Pelosi "hovořila"  s J. Bidenem a požádala ho, aby odešel: "Průzkumy ukazují, že nemůžete porazit Trumpa"

Pelosiová rovněž Bidenovi sdělila, že pokud neodstoupí z volebního klání, mohl by zničit naděje demokratů na vítězství ve sněmovně.

18.07.2024 | 08:00

Theofrastos Andreopoulos 

Bývalá předsedkyně americké Sněmovny reprezentantů, Nancy Pelosiová, během svého telefonického rozhovoru s Joe Bidenem, tohoto varovala, že průzkumy ukazují, že nemůže porazit Donalda Trumpa. Snažila se ho přesvědčit, aby odešel do důchodu.

Nejvýznamnější představitelé demokratů zpanikařili, když zjistili, že byl celoplanetárně odhalen skutečný fyzický a duševní stav jejich prezidenta Joea Bidena.

Pelosiová rovněž Bidenovi sdělila, že pokud bude pokračovat v prezidentském klání, mohlo by to zničit naděje demokratů na vítězství ve Sněmovně, a to podle čtyř zdrojů, citovaných CNN.

Biden Pelosiové odpověděl, že i on si prohlédl předvolební průzkumy a ty poukazují na to, že by mohl zvítězit, uvedl zdroj.

Další ze zdrojů uvedl, že Biden byl defenzivní, když se objevily první průzkumy.  Pelosiová pak v jednu chvíli požádala dlouholetého Bidenova poradce, Mika Donilona, ​​aby se připojil na linku a vysvětlil data průzkumů.

Všichni v Demokratické straně samozřejmě věděli o skutečném Bidenově stavu, ale přesto dělali vše pro to, aby se tento muž stal prezidentem nejmocnější země planety...

O skutečném Bidenově stavu věděla všechna média, nejenom v USA, v ostatních západních zemích, ale i v Řecku. Přesto všichni mlčeli! To potvrzuje, že všechna tato média byla řízena z jednoho koordinačního centra, které mělo zájem na tom, aby se americkým prezidentem stal právě Joe Biden.

To, mimo jiné, znamená, že všichni demokraté jsou společně plně zodpovědní za to, že se do této pozice dostal zcela nevhodný muž. I to by měli američtí voliči zvážit! ...

 
-----------------------------------------------------------------------
 
Joe Biden: Pozitivně testován na COVID-19 – Orgie fám, zda odstoupí  z listopadových voleb

Bílý dům: „Zůstane 24 hodin v izolaci“

18.07.2024 | 01:57
Na internetu propukly orgie fám o brzkém oznámení, že Joe Biden odstupuje z nadcházejících prezidentských voleb.

Příčinou fám je na jedné straně prohlášení samotného amerického prezidenta, že by zvážil možnost odchodu do důchodu, pokud by měl nějaký závažný zdravotní problém. Na straně druhé potvrzení Bílého domu, že Joe Biden byl pozitivně diagnostikován na COVID- 19, byť jen s mírnými příznaky, jak bylo uvedeno.

Biden, který měl včera vystoupit na akci v Nevadě, zrušil své vystoupení, a to ze zdravotních důvodů, které se později ukázaly být koronavirem.

Je třeba poznamenat, že dříve byl americký prezident na brífinku pro redaktory z Bílého domu dotázán, zda existuje nějaký důvod, který by ho přiměl přehodnotit jeho setrvání v prezidentském klání.

Ve své odpovědi americký prezident řekl:

"Kdybych měl nějaký náhlý zdravotní problém a přišli za mnou lékaři a sdělili mi to...." 

Shodou okolností o několik hodin později vyšlo najevo, že měl na turné v Las Vegas pozitivní test na COVID! Vypadal však zdravě, alespoň podle Bidenových standardů.
 
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře