Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

10 důvodů, proč vyhodit svou mikrovlnnou troubu

Na základě výsledků od švýcarských, ruských a německých vědeckých klinických studií už není možné ignorovat mikrovlnnou troubu v našich kuchyních.

  • 10-duvodu-proc-vyhodit-svou-mikrovlnnou-troubu

Na základě výzkumů i tohoto pokusu člověk nemůže zakončit článek jinak než tímto:

1) Častá konzumace jídla, upraveného v mikrovlnné troubě, způsobuje dlouhodobé - permanentní - poškození mozku "zkrácením" elektrických impulzů v mozku [de-polarizací či de-magnetizací mozkové tkáně] 

2) Lidské tělo nedokáže zpracovat neznámou formou produktu vytvořenou v mikrovlnce.

3) Mužská i ženská produkce hormonů je častou konzumací jídla z mikrovlnky pozměněna.

4) Efekty jídla z mikrovlnky na tělo jsou dlouhodobé a permanentní.

5) Minerály, vitamíny a další výživné složky v jídle z mikrovlnky jsou změněny nebo je jejich množství snížené, takže tělo z nich dostane jen málo či dokonce nic. Ty pozměněné tělo absorbuje, protože je nedovede rozložit.

6) Minerály v zelenině se přemění v rakovinotvorné volné radikály, když projdou úpravou mikrovlnným zářením.

7) Jídlo z mikrovlnky způsobuje růst žaludečních a střevních nádorů. Toto zjištění může pomoci vysvětlit rapidní nárůst počtu lidí s rakovinou střev ve Velké Británii a USA (i jinde, samozřejmě).

8) Dlouhodobá konzumace též zvyšuje nárůst množství rakovinných buněk v krvi.

9) Opakované trávení jídla z mikrovlnky způsobuje deficity imunitního systému přes lymfatické uzliny a změnu krevního séra.

10) Konzumace také způsobuje ztrátu paměti a koncentrace, emocionální nestabilitu a pokles inteligence.

Šokující test s mikrovlnkou vám otevře oči

zdroj:http://www.svetkolemnas.info/novinky/zajimavosti/1306-svetly-vychod-oblicuje-temny-zapad-jaky-je-vyznam-tajemneho-obrazce-v-obili-u-boskovic

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře