Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

K projevu Trumpa z 30. 1. 2018

Ve svém projevu 30. ledna 2018 prezident Trump jasně vyhranil svůj postoj návratu k základům
amerického národa, to je ke křesťanským hodnotám. Řekl: „Společně znovu objevujeme americkou cestu. My v Americe víme, že víra a rodina, nikoli vláda a byrokracie, jsou centrem života Američanů.

  • k-projevu-trumpa-z-30-1-2018

Naším heslem je ‚In God we trust‘ – ‚Věříme v Boha‘.“

Bylo povzbudivé, že po těchto slovech předseda Sněmovny reprezentantů Kongresu USA, který seděl za zády Trumpa, Paul Ryan, zvedl pravou ruku i oči k nebi a hlasitě řekl: „Amen!“

Americký komentátor dodává: Už toho bylo dost, že jsme se styděli a klopili zrak, když se někdo zmínil, že naši zemi založili křesťané. Západní hodnoty, to už nesmí být jakási tolerantnost, kde se toleruje amorálnost a zločiny proti lidstvu, kde je do centra postaven nějaký gender nadčlověk a kde se už nerespektuje realita ani se nerozlišuje dobro od zla a kde pravda je systematicky likvidována.

V předvečer Kristova narození je třeba, abychom jeden druhému přáli k narození Spasitele a ne k nějakému abstraktnímu svátku. Na Velikonoce je třeba přát si požehnané prožití svátků Kristova vzkříšení a ne vymyšleného svátku jara a kuřat.

Komentátor zdůraznil: Na Trumpovi leží zvláštní misie – obrátit těžkou loď od beznadějné tolerantnosti, náboženského liberalismu a demokratické bezbožnosti směrem, který vytýčili naši otcové, zakladatelé naší země. Je to směr „In God we trust“ – „Věříme v Boha“.

Co má projev amerického prezidenta říci nám Čechům?

Tak jako praví Američané, tak i my v Česku bojujeme proti globalizaci NWO, která s sebou nese holocaust lidstva. Je třeba rozlišovat americký národ a nadnárodní elity, které tolik desetiletí zneužívaly americkou vládu ke svým cílům.

Jak v USA, tak v ČR je nyní veden boj pravdy proti lži, života proti smrti. Kéž tento jubilejní rok 2018 bude rokem vítězství pravdy nad lží a života nad smrtí!

Byzantský katolický patriarchát

5. 2. 2018 

-----------------------------------------

Bude lžipatriarcha Kirill platit pokutu 5 milionů rublů či bude jako vlastizrádce zbaven úřadu?

Patriarcha Kirill se při návštěvě generálního sekretáře Rady Evropy vyjádřil, že lesby a homosexuálové nesmí být takzvaně pronásledováni ani takzvaně diskriminováni. Kirill se tímto veřejným postojem dopouští skutečné diskriminace, a to rodiny i ruské společnosti!

Je třeba vědět, že zákaz gay pride a homosexuálních manželství není diskriminací, ale jen ochranou a sociální hygienou. Bez spravedlivých zákonů, postavených na morálních hodnotách, nastává rozklad společnosti a sebezničení. Kirill po vzoru Františka prosazuje nejen islamizaci, ale už i homosexualismus.

Odmaskoval se, že má stejného ducha a slouží stejným nadnárodním organizacím. Za propagaci homosexualismu musí vysoký politický či církevní představitel dle zákonů RF zaplatit pokutu až 5 milionů rublů. V současné době intenzivního útoku NWO na Ruskou federaci, by měl být Kirill místo pokuty přímo odvolán z úřadu. Není to ojedinělý zločin vlastizrady, kterého se dopustil.

Bývalý primátor Moskvy, Jurij Lužkov, nazval gaye satanisty a šiřiteli AIDS. Kirill řekl, že sice církev zaujímá postoj, že homosexualita je hřích, ale dodal: „to je osobní věc každého“. Tento výrok je hrubá lež a manipulace. Zločin není osobní věcí, má zhoubný dopad na druhé. Homosexuálové infikují další a další.

Apostata Kirill stejně jako František prosazují duchovní infekci k sebezničení církve i národa. Z hlediska církve Kirill dle Gal 1,8-9 sám na sebe stáhl nejtěžší trest – anathemu za zradu Kristova evangelia a Božích zákonů!

Byzantský katolický patriarchát, 5. 2. 2018

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře