Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 25.10.2021

Dobrý den Valeriji Viktoroviči.

Dobrý den.

Zdravím naše vážené diváky, posluchače a kolegy ve studiu. Dnes je 25.10.2021. V souvislosti s Putinovým vystoupením 21. října, minulý týden na plenárním shromáždění 18. zasedání Mezinárodního diskusního klubu Valdaj, jsme dostali velmi mnoho otázek, a to i ze zahraničí s prosbou o komentář Putinova výroku o bolševicích. A mimochodem, mnozí poukazují na to, že v minulých pořadech Otázka-odpověď jste nejednou říkal, že ti, kteří jsou proti bolševikům, jsou proti Rusku.

  • otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-25-10-2021

..

A jak to do sebe zapadá, nazývám-li Putina gosudarem, že? Všechno do sebe zapadá a já se nezříkám ani jednoho svého slova. Opakuji, ti, kteří jsou proti bolševikům, ti jsou proti Rusku, bez jakýchkoliv variant. Prostě bez jakýchkoliv jiných variant. Ale jsou tu nuance. A podle mého právě v minulém pořadu jsem mluvil o moci a státním řízení a zdůrazňoval jsem, že při řízení a přijímání rozhodnutí není více nesvobodné figury, než je hlava konkrétního státu uvnitř státu závisející na klanově-korporativních skupinách, které ve státě řídí různé oblasti činnosti. A vnější tlak na ní vyvíjí nadnárodní řízení, jak zosobněné nějakými silnými, v něčem silnějšími státy, tak i nadnárodním řízením na úrovni globálního významu, tj. na úrovni globálního prediktoru. A ve vztahu ke státu, který je v postavení kolonie, se tento faktor stává jednoduše dominujícím a určujícím.

Sovětský svaz si mohl dovolit uplatňovat nezávislou suverénní politiku, jenže poststalinské vedení udělalo všechno pro to, ti trockisté, udělali všechno pro to, aby stát proměnili v kolonii. Pokud si někdo myslí, že jako státní vlajku máme u nás tu hitlerovskou, vlasovskou vlajku náhodou, tak se mýlí. Snem všech trockistů sovětského období, kteří se začali silně projevovat po Stalinově smrti v období Chruščova, zformovali se za Brežněva a dali se do totálního rozkladu státu, aby ho proměnili v surovinový přívěšek Západu, v době Gorbačova a Jelcina, kdy už to spělo ke konci, tohle vše bylo cílem. Oni chtěli, aby stát neměl vlastní řízení. To proto ministr zahraničí Kozyrev zaujal ten postoj, že Rusko nemá a nemůže mít žádné své národní zájmy, že USA musí určovat formát činnosti ruského státu a v devadesátých letech to tak také fungovalo, a to v podobě přímého strukturního řízení.

Za uplynulých dvacet let se nám mnohé z tohoto přímého strukturního řízení povedlo zlikvidovat. A postaral se o to především Putin. Putin v mnohém obnovil suverenitu státu, v mnohém, jenže ne ve všem! Pokus znárodnit centrální banku selhal. Pokus vyřídit si to rychlým výpadem s korupčními podpindosnickými elitami klanových korporativních skupin, byl okamžitě přerušen tou havárií na Sajano-Šušenské hydroelektrárně, která byla účelově vyvolána. „Ty chceš převzít Rusko? Tak ho dostaneš, ale v této podobě. My zlikvidujeme všechno, nám je ruský národ ukradený!“ daly najevo elity. A tak bylo nutné začít manévrovat.

Co se týká toho, co říkal Putin o bolševicích, a vůbec tohoto tématu, tak to tady komentovat nemohu. A nejde to z jednoho jednoduchého důvodu… Když jsem se podíval na to zasedání Valdajského fóra, kde vystupoval Putin, tak mě velmi bolestně zasáhlo, jak málo je lidí, kteří znají a chápou řízení státu, co je stát, co je to řízení složitých sociálních supersystémů, jak je to všechno realizováno, jak vypadá součinnost s klanově-korporativními skupinami... Prostě ty znalosti, které my přinášíme, zná katastroficky málo lidí. Takže mluvit o mnohých věcech, aniž byste vypracovali určité informační pole a základnu, kdy to bude moci být pochopeno adekvátně a pouze jednoznačně, není v dané situaci možné, jednoduše to není možné.

 A cožpak naši polithňupové vědí, jak se řídí stát, jak jsou řízeny složité sociální supersystémy? A mají vůbec snahu dosáhnout suverenity svého státu? Kde jste nějaké takové viděli? Ti žvaní o věcech, o kterých nemají ani tu nejmenší představu. Jediný člověk, který něco dělá pro stát nahoře na Olympu, je Putin. Ale kdo mu rozumí? Kdo mu pomáhá? Už jsem zmiňoval, že Putin je v daleko horším a složitějším postavení, než bylo to Stalinovo. Putin má podporu národa, ale nemůže ji v plné míře ve svém řízení realizovat. Protože národ ho sice podporuje, ale řízení různých procesů ve státě, v národohospodářském komplexu, ekonomice, kultuře, politické oblasti, to všechno realizují „elity“. A to je třeba mít na paměti.

A proto toto všechno ponechme stranou, nicméně k základním momentům je třeba říci. Všechno, co řekl Putin o bolševicích, je hnusná lež! Jsou to takové pomluvy, že už to dál nejde. Bolševici prý byli netolerantní k cizím názorům. Skutečně? To proto u bolševiků ve vládě i ve státě pracovali bývalí spolupracovníci různých bělogvardějských vlád? To proto dva z nejvýznamnějších bolševiků Dzeržinskij a Frunze vydali záruku, zaručili se za bělogvardějského generála Slaščova, aby mohl přijet do Ruska, do SSSR a učit budoucí rudé velitele? A vždyť tehdy se zaručit… To není jako dnes, tehdy pokud by Slaščov udělal něco, zač by měl být zastřelen, odnesli by si to stejným způsobem i Dzeržinskij a Frunze, protože to oni se za něj zaručili.

A čím to skončilo? Nu, v daném konkrétním případě. Slaščova zabil „terorista“. Tvrdí, že prý se ten člověk mstil za svou rodinu. A Frunze i Dzeržinskij zemřeli v důsledku zdravotního zásahu. Jestliže se v případě Dzeržinského ještě dá diskutovat o tom, zda mu byla správně či nesprávně aplikována injekce, která způsobila jeho smrt, dá se o tom polemizovat, je to pryč, tak v případě Frunzeho! Stalin bojoval proti Trockému, aby do čela Rudé armády dosadil bolševika a ona tak byla řízena z bolševické pozice. A povedlo se mu to, dosáhl toho, že do jejího čela byl postaven Frunze. Ty okolnosti byly nastaveny tak, že dokonce i Stalin byl pro to, aby Frunze na tu operaci šel. A potom se najednou ukázalo, že ta operace vlastně byla zbytečná a provedena byla špatně… Jednoduše ho zařízli přímo na operačním stole.

 A teď se nás snaží přesvědčit: „To Stalin byl takový zákeřný. Všechny takto zabíjel!“ Takže Stalin bojoval o to, aby se Rudá armáda dostala pod kontrolu bolševiků a trockisté byli odsunuti, dosadil tam svého člověka a potom ho zabil, aby se Rudá armáda vrátila do rukou trockistů a musel znovu bojovat o kontrolu nad ní?! To je přece hovadina!

Co vždy vidíme? Co vždy vidíme? Jedno a to samé, že činy trockistů jsou připisovány bolševikům. I to různé zespolečňování, i ty excesy v kolektivizaci a mnohé další To dělali trockisté, ne bolševici. A co dělali bolševici? Ti zachraňovali stát. Spolupracovali se všemi, s kým se jen dalo. Kdo chtěl, ten s nimi mohl spolupracovat. Byli „filosofické parníky“? Byli. Ale v roce 1918 k Michailovi Osipoviči Menšikovu přišli trockisté a jednoduše ho zastřelili. Rovnou ho zastřelili. Byla to významná osobnost, byl to důležitý člověk zamýšlející se nad státním řízením. A ty filosofy jen vykázali. A proč je vykázali? Trockij vysvětlil: „To je bolševický způsob, aby je nemuseli zastřelit.“ A Trockisté, ti lidi rovnou stříleli, bez výčitek svědomí, prostě přišli a rovnou konali popravy, neobtěžovali se s odůvodňováním a rovnou je stříleli.

A k tomu vyhnanství. Byli to inteligentní lidé a každý z nich si o sobě myslel kdo ví co a rád rozdával chytré rady… Nu jako v tom vtipu. Přiběhly myšky k sově: „Sovo, ty jsi taková chytrá… Nám všichni jen ubližují. Jak to máme udělat, aby nám nikdo neubližoval?“ „Staňte se ježky.“ Myšky zajásaly, odběhly, a potom začaly přemýšlet: „A jak se vlastně máme stát těmi ježky?“ Vrátili se opět k sově: „A jak se máme stát těmi ježky?“ „To už je váš problém. Já vám to konceptuálně strategicky poradila a teď už je to na vás!“

Vždyť pro ty vykázané lidi bylo příznačné, že všechno jen kritizovali: „Nesprávně obnovujete stát, tohle neděláte správně, tamto…“ „A jak to máme udělat správně? Tak se do toho pusťte s námi, pomozte nám!“ „To už není náš problém, vy musíte dosáhnout toho a toho, a jak to uděláte…“ A bolševici by se s nimi třeba i nějak domluvili, ale ten problém byl v tom, že by trockisté mohli tyto okolnosti využít a zorganizovat novou vlnu teroru. A tak je poslali do vyhnanství, ale nikoho z nich přece nezabili. Prosím, jen dál teoretizujte, zkoumejte…

Odmítli účastnit se praktické činnosti na obnově státu, opakuji, že i členové Kolčakovovy vlády pracovali v bolševické vládě a nejen oni. Bolševici spolupracovali se všemi, s jakkoliv širokou koalicí. S každým, kdo byl ochoten obnovovat Rusko, obrozovat ho, tak s ním hned začali spolupracovat. A v těch takzvaných „stalinských“ represích, které zorganizovali trockisté, se v první řadě obětí stali právě bolševici. Více než dvě stě lidí, kteří tak či onak pracovali bezprostředně se Stalinem, v nich zařvalo.

Nebo jste zapomněli na ten případ, který se stal základem pro vtip? Buďonnyj volá Stalinovi: „Přišli mne zatknout, a já právě stojím za kulometem…“ „Drž se, posílám ti posily!“ Mezi bolševiky a trockisty probíhal obrovský boj. Trockisté potřebovali Rusko jako zápalnou šňůru světové revoluce, zatímco pro bolševiky bylo důležité samo Rusko. Trockisté pokračovali v linii založené únorovou revolucí a bolševici nastoupili v okamžiku, kdy už stát jako takový neexistoval. Už nad ním všichni ti vykázaní filosofové mávli rukou: „V říjnu už tu Rusko nebude! Je třeba se včas někam upíchnout…“ Velký admirál Kolčak se okamžitě rozběhl do služby k britské královně, tedy královi. „Já vám budu oddaně sloužit…“ Všichni hledali ke komu se přidat.

A teď se podívejte na tu zajímavou situaci. Putin mluví o tom, jak tam u nich na Západě probíhá likvidace rodiny, zespolečenšťování… „Chcete snad být jako bolševici?“ Kdyby tohle bolševici chtěli, tak by to tak také udělali. Jenže to dělali trockisté. A s prohrou trockistů v boji o kontrolu nad státem, o řízení státu byly všechny tyto experimenty narušeny, skončily. A co na Západě? Tam to snad všechno realizují bolševici? Ten světový pederasting, likvidaci státu jako takového, likvidaci rodiny… Ne, to realizují síly, které bolševiky zuřivě nenávidí, zuřivě je nenávidí!

A tak tu máme zajímavou situaci. Fašisté, Hitler and spol. bolševiky nenáviděli, bělogvardějci bolševiky nenáviděli, a ti, kteří teď rozvracejí Západ, také bolševiky nenávidí. A u nás také přišli s linií povinné nenávisti k bolševikům. A kdo ji prosazoval? Tajemník ÚV KSSS pro ideologii Jakovlev! Už tenkrát za SSSR začal lidem vštěpovat, že za všechno mohou bolševici. Dalo by se o tom mluvit dlouho, je toho opravdu hodně. Ale ten problém je v tom, že to nebyli bolševici, kteří stát likvidovali, nebyli to bolševici, ti ten stát zachraňovali. A proč tedy ze všech stran taková nenávist k bolševikům? Protože to oni ten stát zachránili! Zachránili Rusko.

Uvedu vám konkrétní příklad. 7. června tohoto roku začaly v Moskvě restaurační práce na památníku Minina a Požarského. Na tom by nebylo nic zvláštního, ty restaurační práce je třeba bezesporu provést, ale 20. října, den před tím Putinovo vystoupením, začali okolo toho památníku Mininovi a Požarskému stavět uzavřený pavilón. Minutku, vždyť Minin a Požarskij jsou národními hrdiny ruského státu. Oni jsou symbolem obrody Ruska a nadchází státní svátek 4. listopadu, do kterého zbývalo doslova už jen pár dnů, ale právě 20. října začaly ty práce, aby tam v době toho svátku už Minin ani Požarskij nebyli. Takže tu bude svátek a Minin a Požarskij nikde. 9. května máme svátek a památník 9. května, tu tribunu, k jejímuž podnoží byly odhazovány poraženecké německé standardy, pokaždé 9. května zakrývají! A před vojenskou přehlídkou je nesena vlasovská zástava, nad Kremlem vlaje vlasovská vlajka. Oni tu válku prohráli, ale teď triumfují.

A proč srovnávám to zakrytí památníku Mininovi a Požarskému týden před svátkem s tím zakrýváním Mauzolea? Protože je to jev stejného řádu. Minin a Požarskij, to je jev, je to historický jev ruského bolševismu! Toho bolševismu, který vždy v kritickém okamžiku přijde a Rusko zachrání. Ti, kteří to dělají, si velmi dobře uvědomují, proč udržují tu protibolševickou vlnu! Velmi dobře to vědí. A právě proto vždy zařídí, že se jako slaví svátek a památník nikde. Proč ho nezakryli 7. června? To by bylo pochopitelné, probíhají restaurační práce. Ale teď zbývalo už jen několik dnů.

Je to plivanec, jasný šťavnatý plivanec do tváře Ruska. Je to ukazatel: „Vy si myslíte, že tu máte suverénní stát? Tak se podívejte. Zakryjeme nejen to Mauzoleum, ale i památník Mininovi a Požarskému! Na váš státní svátek vám je zakryjeme, abyste věděli, že nejste nic víc než kolonie, že nejste žádný stát!“ A kdo to dělá? Dělají to státní úředníci. Takže nebudu mluvit o mnohých věcech, o kterých by to šlo. Nu, jak že by to šlo? Informační pole to neumožní říci, ale o tom Putinově vystoupení je toho možné říci tolik, že… Prostě velmi mnoho. O tom tedy mluvit nebudu. Jen chci říci, že všichni, kdo se rozčilují…

Pokud si někdo myslí... Minutku, pokud si někdo myslí, že když Putin proti bolševikům vystoupil, tak ho ti trockisti a nadnárodní řízení, ti okupanti ušetří, tak to ani náhodou. Ani náhodou! Za to, že se jim zhroutili plány, za to, že se stát vyhrabal z devadesátek, Putina šetřit nebudou, ten už je odsouzen! S ním se vypořádají. Oni přece ani žádné své mouřeníny, kteří vykonali své dílo, nijak nešetří. Tak si přece nemůžete myslet, že Putinovi odpustí to, že Rusko znovu povstává? Ani náhodou. Prostě ani nápad. Takže pokud si někdo myslí, že se Putin poklonil v naději, že ho ušetří, tak to ani náhodou.

Všechno se to ukrývá v jeho vystoupení. Zkuste si přečíst Putinův projev, výslovně ten jeho projev bez těch výpadů proti bolševismu a uvidíte, že řeč je o velice závažných problémech stojících před Ruskem a světem, které je určitým způsobem možné vyřešit. Krize ze začátku 20. století byla fakticky vyřešena nástroji ruského bolševismu. A jsou to nyní jen tyto nástroje, které dokážou vyřešit úkoly vytyčené Putinem, je to jen ruský bolševismus. A právě tohoto nástroje se Putin, mluvíce o všech těchto věcech, neustále zříká: „Ne, bolševici byli takoví a makoví…

A já opakuji, byli to snad bolševici, kteří všechny státy tak zdeptali? A rozvinuli celý ten světový pederasting? Tu juvenilní justici a tak dále? Tenkrát se jim to na začátku 20. století v Rusku nepovedlo. A na Západě se jim to liberálními způsoby povedlo. A kdo to v Rusku zastavil? Bolševici! Odtud ta nenávist k bolševikům, která je ve všech kultivována. Ale to je teď taková otázka, že ji ponecháme stranou, prostě ji ponecháme stranou. Není na to ten pravý čas. Napřed vytvoříme informační základnu, platformu, na jejímž základě bude možné mluvit. A ta základna je velice závažná.

V jakých podmínkách Putin pronesl svůj valdajský projev? V minulém pořadu Otázka-odpověď jsem řekl, že ve světě i v Rusku probíhá velice závažný silný řídicí manévr s cílem přestavby Ruska i světa. Ať už to vidíme či ne… Část těch otázek jsem tam vyjmenoval a o části jsem pomlčel. A teď se na základě toho Putinova projevu k tomu vracíme. Jedním z problémů je to, že je na Rusko vyvíjen nátlak a to velice silný v naději, že se všechna elita vzdá, že zaprodá zájmy státu, a potom bude možné si s Ruskem dělat, co budou chtít. Sovětský svaz byl ve vojenském ohledu, ať už nám nyní lžou, jak chtějí, že prý Západ doháněl, on byl naopak v mnohých pozicích vepředu. Z vojenského hlediska neměli ani tu nejmenší šanci porazit Sovětský svaz a státy socialistického tábora, toho socialistického bloku. Ale díky vnitřní zradě se to vyřešit dalo, a také se jim to povedlo. A teď na to jdou stejně: „Vy jste vybudovali dobrou armádu, která může ubránit zájmy vašeho státu, ale my to vyřešíme díky zradě elit.

A jednou z otázek, které řešila Victoria Nulandová při své návštěvě Ruska, byl i tento problém: „Co si to tu vy ruští podpindosníci dovolujete? Nač že si to počkáte? (článek Medvěděva) Vy se teď musíte s tou kyjevskou bandou, s tím šílencem Zelenským spojit a zdechnout ve jménu zájmů USA. A místo toho prohlašujete: ‚My jsme připraveni sloužit zájmům USA, ale nehodláme zdechnout společně s kyjevskou bandou. Dejte nám tam někoho jiného.‘ “ A tak vznikla kolize, jak tu otázku vyřešit.

A co bylo dál? Victoria Nulandová odlétla a ukrajinští teroristé, banderovští bandité unesli pracovníka Společného centra pro kontrolu a koordinaci (SCKK). Oni tak porušili vlastní slib. To znamená, že něco slíbili a nesplnili to. Měl pro ně být nedotknutelný, neboť tím zničili mechanismus jakékoliv možné domluvy, vzájemné součinnosti, možnost vzájemně řešit jakékoliv problémy. Takže ho unesli a proč? Celý den to vlastně nevěděli, protože Victoria Nulandová se ještě nestačila vrátit a neposlala jim pokyny co a jak, a proč. Hlavní je to, že se jedná o ruského občana. Je tedy možné ruského občana takto unášet a z něčeho ho svévolně obviňovat? Všichni si tuto otázku pokládají. A právě proto, aby to lidé dělali, byl unesen.

Týden ministerstvo zahraničí mlčelo. Potom jen tak pro formu vydali prohlášení. A hnulo se potom něco dál? Hnulo se snad něco dál? Ti ukrajinští banditi, kteří ho unesli, si dosud vykračují živi a zdrávi, a to i při tom vysokém stupni zločinnosti na Ukrajině. Zeptali se mne, proč by je měli právě podříznout? A zapomněli jste snad na to, že ti ukrajinští bandité podřezali celé jedno kontrolní stanoviště? Ukrajinští bandité si nožem vyřizují své účty. A proto když dnes někoho podříznou, zítra to někdo udělá jim samotným. Oni se tam podřezávají jako nic. Jen v daném případě to nějak nefunguje.

Takže to je jedna taková věc, ale my jsme mluvili o nadnárodním řízení. A co se najednou stalo v Doněcku? V Doněcku byla nejednou v hotelu blokována mise OBSE. A já se ptám, lidi, co to vyvádíte? Uvědomujete si vůbec, co to provádíte? Nebo ne? A lidé jsou skutečně rozhořčeni, vždyť ta speciální monitoringová mise OBSE vůbec nic nedělá, nikdy nic nevidí a fakticky je spojencem kyjevské bandy. Lidé jsou rozhořčeni, chtějí nějak projevit svou politickou aktivitu. A ví, co tím sami způsobují?

Co se týče té mise OBSE. OBSE je typické krytí, pod jehož hlavičkou působí různé světové tajné služby. Nejsou tam obyčejní lidé, jsou to všechno rozvědčíci. Jsou cvičení na shromažďování různých informací, na provádění dalších akcí. OBSE se tím zabývala odjakživa. OBSE shromažďuje výzvědné informace v Luhansku a Doněcku a předává je kyjevské bandě. OBSE navádí jejich palbu. OBSE poskytuje materiální a technickou podporu diverzní činnosti ukrajinské bandy v Doněcku a Luhansku.

Pokud tam někoho unesli, tak si můžete být jistí, že pokud se tam únosci nemohli dostat jinak, ta je tam dovezli jednoduše auty OBSE, pomocí dokumentů mise OBSE je tam dovezli, nebo tam pracuje jejich diverzní skupina. Pokud někoho vyhodili do vzduchu, tak devět k jednomu tu výbušninu dovezla mise OBSE. A toho odborníka, který zajistil ten výbuch, který provedl ten teroristický útok, také přivezla mise OBSE. To je jejich práce, to je jejich služba. A ten dobře znějící název Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě je jen krytím. Oni takto pracovali i za čečenských válek proti Rusku. Jsou to sjednocené akce proti Rusku ve všemožných podobách.

Neustále slyšíme o různých koalicích? Aliance pěti očí, aliance rozvědek, a tak podobně, ale v daném případě je takovou zpravodajskou aliancí OBSE. Jsou to profesionální rozvědčíci. Působí určitým způsobem na řídící struktury Luhanské a Doněcké republiky. Přijdou k člověku a poví mu: „Ty bys chtěl udělat tohle? Ale my na tebe mám tamto a zatopíme ti!“ Oni mohou takto pracovat a kam se ten člověk vrtne? To je přece mise OBSE. A když se zmocnili pracovníka SCKK, tak vyvstala otázka, že si ta mise OBSE musí dát přestávku, aby kolektivní Západ přijal nějaké rozhodnutí, aby se někam pohnul. A jak si měli dát tu přestávku? Tak, aby za to mohli nejlépe separatisté. A tady máte tu blokádu mise OBSE v hotelu. Zorganizovali si ji a hotovo a dosáhli tak té pro ně žádoucí a potřebné politické přestávky a převedli pozornost na to, že je blokovali. Zajistili jim tak tu politickou přestávku.

Ale lidé, kteří se toho účastnili, to dělali z upřímného přesvědčení, protože nerozumí procesům řízení státní a nadnárodní úrovně. A na co čekali? Do Kyjeva přijel ministr obrany USA a provedl instruktáž. Změnila se situace, na politické elity v Rusku byl vykonán určitý nátlak a ony mlčí. To znamená, že postupují, že ty elity jim ustupují, že jsou připraveny zaprodat Rusko ve jménu dominování USA. To je to, co se děje. 

Dále. Po Putinově vystoupení došlo k určité reakci různých politických struktur. Západ nakonec získal představu o stavu řídícího systému v Rusku a mise OBSE mohla být odblokována. A je to. Lidé říkají: „Teď tu přece máme koronavirus, rozejděte se…“ A co je to ten koronavirus? Co je to korona-běsnění? Nikdo neříká, že koronavirus není závažná nemoc, tedy přesněji, aniž by popíral její závažnost, neříká, že je to vše zveličeno do nebývalých rozměrů, to nebezpečí. A co u nás provádí ta Popova a Muraško, co ti dělají? Vytvářejí podmínky, za kterých… 

Nyní tu nemáme žádnou epidemii a tím spíše ne pandemii, a oni potřebují zvýšit počet onemocnění a určitou úmrtnost. A když už jim nepomáhá manipulace různými statistickými údaji, tak co musí udělat? Vystoupil Putin a hned tu je lockdown. A co je to ten lockdown? V dané situaci to znamená zvýšení počtu nakažených. Proč? Informačně je společnost tak převálcovaná, že to vyvolalo její strach. A když se lidé bojí… Už nejednou jsem vyprávěl to podobenství o Smrti, která šla do města, a potom se vracela. „Proč jsi jich sebou vzala dvakrát tolik, než jsi říkala?“ „Ti se ke mně ze strachu přidali sami.“ A ještě ten lockdown znamená něco jiného. Při lockdownu se přerušuje poskytování plánované lékařské pomoci. To je to, čeho chtějí dosáhnout. Aby díky úmrtí na jiné nemoci zvýšili celkovou úmrtnost na „koronavirus“. Dělají to úplně nepokrytě! 

A co je ještě velice důležité? Úkolem všech těch akcí okolo koronaviru je způsobit roztříštěnost společnosti a uvést ji do stavu vzniku občanské války. Jen se podívejte, jaká opatření přijímají vakcinátoři proti neočkovaným. A těch, kteří se neočkují je většina! Dokonce i když je k tomu nutí. V práci zcela účelově vyvolávají hádky mezi lidmi, jednoduše je rozeštvávají. Aby se lidé, kteří se nechali očkovat dobrovolně nebo z donucení, znepřátelili s těmi, kteří se nechat očkovat odmítají.

A proč se lidé odmítají nechat očkovat? Jsou to snad debilové? Ne, právě že nejsou, oni velmi dobře vidí, že všichni ti, co jim to očkování nutí, lžou jako když tiskne. Oni neustále jen lžou, lžou a lžou. A že vůbec není jejich cílem boj s tou nemocí, ale to, aby v celém státě, stejně jako v celém světě, ustanovili fašistický režim, že se jedná o vnější řízení, které žádným způsobem není prospěšné státu, že ta nemoc a její nebezpečí jsou zveličeny, že to vůbec není ani vzdáleně porovnatelné se španělskou chřipkou v roce 1918-1920. Ale i tenkrát lidé normálně žili a podobné pitomosti se nedělaly. Nyní z těch, kteří se očkovat odmítají, dělají jakési nepřátele, stvůry a tak dále. A jak to dělají? Velice jednoduše, přeháněním, lhaním.

Jen si to vezměte, k tomu, aby stát začal fungovat v normálním pracovním režimu a všechny otázky očkování a neočkování, nebo nucené vakcinace, byly vyřešeny normálním způsobem, je nutný dialog odborníků. A oni všechny odborníky, virology, epidemiology znevažují a nenechají je vůbec promluvit. Jakákoliv politická strana a obzvláště opoziční, by mohla poskytnout prostor a informační možnosti pro dialog odborníků s orgány moci. Aby ty kulaté stoly neorganizovala Máša Šukšinova s pochybným efektem, ale aby například KPRF, pokud má skutečně starost o dobro obyvatelstva, pozvala ty nejvýznačnější odborníky ke kulatému stolu, provedla parlamentní vyšetřování a zajistila k tomu informační výstupy.

Má k dispozici parlamentní noviny, parlamentní televizi, parlamentní věstník! Má poslance po celém státě. Mohla by všechny ty vakcinátory okamžitě totálně znemožnit! Zcela je znemožnit! Ukázat, jak tu pod rouškou boje proti nemoci zřizují fašistický koncentrák ve vztahu ke všemu obyvatelstvu státu. Sobjanin se vůbec netají tím, nač potřebuje ten lockdown. Aby donutili ty, kteří se neočkovali, nechat se naočkovat! Nechtějí docílit žádné kolektivní imunity, oni chtějí prosadit násilnou vakcinaci. Potřebují obyvatelstvo zlomit, proměnit ho v dobytek. A jakákoliv politická strana by se mohla stát tou platformou, pro zformování alternativního pohledu, který by… 

Dnes ukazují na Putina, že podporuje… A kdo mu poskytuje všechny informace? On dostává výstupy z ministerstva zdravotnictví, Rospotrebnadzoru… Všichni k němu přicházejí a všichni se stejnou písničkou! Není tu žádný alternativní názor na příslušné řídící úrovni! Není tu žádný alternativní názor. A když neposlechneš, tak zítra někde použijí biologickou zbraň nebo udělají něco jiného. Jako tu havárii na Sajansko-šušenské elektrárně. To přece není žádný mýtus, to se stalo! Takže je nucen s nimi pracovat a na základě informací, které jsou mu předkládány.

Každá politická strana, která by byla vlastenecká, by mohla vytvořit tento alternativní názor. Kdy by lidé se světoznámým jménem, odborníci ve své profesi, tedy ne ty silniční prostitutky a profláknutí pederasti, kteří jsou stále v televizi, ale normální lidé se jménem, se zásluhami, odborníci! Ti by tak získali prostor a na základě toho by Putinovi mohly být předloženy informace. To by bylo něco úplně jiného, byla by to skutečně starost o obyvatelstvo, aby tu nemohl být vybudován ten fašistický lágr, do kterého se hrouží náš stát. 

A co udělala KPRF? Ta vyčlenila pro boj s „vakcinátorstvím“ Raškina. Toho absolutního mizeru, všiváka a neřáda, spojence banderovců, aby to zcela diskreditoval. A různí ti, já vám na to vyložím karty, já budu hádat z rozhozených kostí a další „odborníky“ v podobném duchu, tak ty strkají do popředí. A proč? Aby normální lidi diskreditovali. A my přece máme dostatek odborníků, vzdělání národa je ještě dobré, ještě sovětské. Máme ještě mnoho odborníků, dobrých odborníků. Ale cožpak jim dávají slovo? Koho vidíte v televizi? Jen ty pochybné nebo divadélka, kdy je jeden pro očkování a druhý proti. Ale proti očkování vystupuje nějaký úplný debil, který důkazem sporem vlastně dokazuje, že je to očkování zapotřebí.

Podívejte se, jak všichni zpívají stejnou písničku, všichni ti takzvaní analytici. Babajanova, Simoňanova, Solovjov ukazují svou nenávist k ruskému národu, nenávist k Rusku, místo uctivého rozhovoru s lidmi, místo diskuse s odborníky. Ty odborníky nikam nepouštějí, jednoduše nepouštějí. A zde se jedná o očividné politické rozhodnutí, jednoduše očividné politické rozhodnutí. 

A proto, když tohle Putin řekl o bolševicích, tak to bylo vnímáno jako krok zpět a oni to okamžitě využili. Hned tu máte lockdown, uvolnění mise OBSE a hned tu máte zvýšení základní úrokové sazby centrální bankou. Okamžitě na 7,5%, přímo za pochodu. A když bylo ještě přípravné období, tak byla Nabiullinova schopná plácnout, že se u nás inflace zvedá kvůli tomu, že lidem vyplácejí výplaty!

Skutečně? V celém světě se inflace odvíjí od úrokové sazby centrální banky. V celém světě. Proto také v celém světě s inflací bojují stejně jako v USA, ve Velké Británii a tak dále. Tam tu sazbu snižují. A u nás, jak se ukazuje, to funguje zcela jinak? U nás prý je to kvůli vyplácení výplat. Nu, v devadesátkách výplaty nikomu nevypláceli celé roky a inflace byla ve stovkách procent. Ceníky se měnily v průběhu dne, a to několikrát! Protože se úrokové sazby neustále zvyšovaly!

A proč? Putin nejednou říkal, že tu máme jinou ekonomiku. Tam v těch státech prvního světa to dělají tak, že když je vysoká inflace, tak sníží úrokovou sazbu, aby se oživila ekonomika, výrobní sektor a rozběhlo se to. Ale u nás je ekonomika koloniální, my jsme surovinový přívěšek, takže aby se strýčkovi ve Washingtonu žilo dobře, je nutné zvýšit sazbu, aby Rusové pracovali ještě více.

Ještě jednou opakuji, že úroková sazba je vázána na energetickou zajištěnost výroby. Průměrný růst energetické zajištěnosti výroby ve světě za 20. století, a vůbec celkově, činí 3-5 %. Úvěrování s ohledem na tato procenta, přičemž jak spotřebitelské, tak i výrobní úvěrování s ohledem na tato procenta umožňuje prací zajistit splacení úvěrů. A úvěrování za vyšší úrok ničí výrobu, protože výrobce není schopen odpracovat tyto úroky, nemá jak. A tak to řeší přesunem do oblasti rychlého obratu kapitálu, a to je obchodování. Ta devadesátá léta u nás jsou toho ukazatelem. Prožili jsme devadesátky, všechno je to očividné, tady máte ty zkušenosti. Můžete si to přímo osahat rukama.

A u nás… Víte, pět procent to, už musí být pro nějakého toho stavbaře stropem. A u nás samotná naše centrální banka zvyšuje základní úrokovou sazbu na 7,5% a než to dojde k tomu stavbaři, tak už to bude 20%. Vždyť kolik tu máme bank? A každá ta banka si chce žít, dobře jíst a pít a pracovat se nikomu nechce. I když účelem bank by mělo být jen obsluhovat informační toky při oběhu zboží. Měly by sloužit jako účetní kanceláře, všechno to obsluhovat a místo toho na tom vydělávají. Lidé chudnou a banky bohatnou. 

A v tomto ohledu se opět tak trochu vrátíme k tomu lockdownu. Co ten způsobuje? Lockdown a zvyšování úrokové sazby likvidují drobný a střední byznys. Drobný a střední byznys, to je maloburžoazní prostředí. A právě toto prostředí je vždy tou živnou půdou, na jejímž základě jsou ničeny státy. To znamená, že jejich podnikání jde k čertu, mají sice malé tukové zásoby, ze kterých žijí, ale malé, velmi malé a někteří úplně mizerné. Likvidují tak jejich životní prostředí a oni se aktivizují, jdou na majdan, účastní se revoluce. Ano, ve výsledku jim bude ještě hůř, ale oni si to neuvědomují.

To oni se potom stávají těmi přívrženci Navalného, kteří mají za úkol zničit náš stát. Takže když Popova navrhla ten lockdown, tak tím sledovala to, že za tu dobu to pro malý a střední byznys bude znamenat velkou ránu, a nakonec bude vytvořena ta základna, která půjde bořit stát pod vedením nějakého toho Navalného. To je to, co chtějí. Oni potřebují zlikvidovat ruskou ekonomiku za každou cenu a na tom pracují! A jak máme pracovat my? Co s tím máme dělat? Kde je východisko?

A jak okomentoval Putinův tiskový mluvčí Peskov možný vstup Ukrajiny do NATO? Co řekl? „My nemůžeme zabránit vstupu Ukrajiny do NATO.“ Spadnul jsi z višně nebo co? Rusko že nemůže zabránit vstupu Ukrajiny do NATO? Rusko má ohromné mechanismy, aby tomu zabránilo, přesto prohlásil právě tohle. A co v podstatě prohlásil? Prohlásil tohle: „My, rossionská elita, nedovolíme Putinovi, aby zabránil vstupu Ukrajiny do NATO, protože my máme zájem na vyvolání občanské války v Rusku.“

Sám Peskov se staví do pozice bělogvardějce. Sám Peskov v rozhovoru Komsomolské pravdě v roce 2016 prohlašoval, že jeho cílem a cílem takových jako on je mít v Rusku znovu Mikuláše II. To je jejich ideál. A jak vypadalo Rusko Mikuláše II.? Rusko za Mikuláše II. bylo Ruskem, které se nacházelo pod plným vnějším řízením zahraničních struktur. V Rusku fakticky vládl bankovní dům Rothschildů. Stát se nerozvíjel. Místo projektů osvojení Sibiře a rozvoje ruských regionů se car zabýval rozvojem infrastruktury Pobaltí, Polska a Finska. Tam se vkládaly ohromné peníze.
 
Generální štáb mu říkal: „Musíme postavit železnici do Murmanska a tam vytvořit dobrý přístav.“ „Na to nemám peníze, musím je vkládat do Polska, Pobaltí a Finska, protože mi takto dobře radí páníčkové ze zahraničí…“ Přišel za ním generální štáb a řekl: „U nás se železnice staví nesprávným způsobem, a navíc všechny patří zahraničnímu kapitálu. Ty železnice se staví z důvodů, které neodpovídají rozvoji státu. Navíc jsou špatné kvality a je potom nutné to všechno stavět nanovo… Vůbec mezi sebou nejsou technicky kompatibilní!“ „Ne, to nechte na pokoji, to je v pořádku…“

A pro jaké zájmy jsme se vložili do 1. světové války? No potom nám v roce 1915 za to prý slíbili průlivy (Bospor a Dardanely). Podívali jste se vůbec na tu Sykes-Picotovu dohodu? Ještě Sazonovu. Ten slib byl mrkví před nosem osla a ne průlivy. A jak to bylo v roce 1915? Francouzi nám řekli: „Ty poslouchej, carečku Mikulášku. Nám tu došli negři z Afriky, které posíláme na svou frontu. Nasbírali jsme jich 400 tisíc, tak nám sem pošli 400 tisíc mužiků, aby tu bojovali za naše zájmy ve Francii.“ A car sklapl podpatky: „Provedu, pane!“

Přišli k němu ruští generálové: „Co to provádíš, care báťuško?“ Jak to říkal ten Bunša v té komedii? „Mlčte, když car poroučí!“ Proto není divu, že se ruští generálové všichni od takového cara odvrátili, neboť on nehájil zájmy Ruska! On prošustroval prakticky všechno, čeho se povedlo dosáhnout Alexandrovi III., jeho otci. A tohoto cara nám předkládají jako ideál?! Znovu opakuji, že u nás tenkrát o všem rozhodovalo nadnárodní řízení zosobněné především bankovním domem Rothschildů. A pro Peskova je tohle ideál!

Všichni si asi pamatují, jak si jednou Putin dělal legraci a řekl: „Peskov někdy říká věci, že se až divím, co z něj padá, co to povídá a kdo mu to nařídil…“ Kdyby to bylo tak jednoduché, vždyť on svými komentáři fakticky ovlivňuje státní řízení. On mluví jménem určitých klanově korporativních skupin, které postavili Peskova k Putinovi, že nedovolí Putinovi udělat to a to. Všichni si asi pamatujete, jak Peskov řekl… Když to převyprávím lidově: „Vždyť Putin je jen takový hlupáček. Vůbec ho neposlouchejte, on jen plácá, co ho napadne, takto to stejně nebude.“

A čím to skončilo? Tím, že právě těmito slovy Peskov fakticky osobně zastřelil toho leteckého podplukovníka Peškova, osobně zastřelil námořního pěšáka Alexandra… Bože, jak on se jmenoval, Ne, to ne, jak tenkrát poslali záchranou skupinu pro toho navigátora. Námořní pěšák Alexandr, Alexandr… Abych nepopletl to příjmení. Ano Pozynič, samozřejmě. To Peskov ho osobně zabil. To Peskov osobně střelil do zad našeho ruského velvyslance v Turecku, Karlova. To vše byl důsledek tohoto jeho prohlášení. To po tomto jeho prohlášení začalo docházet k těmto věcem.

A dneska prohlašuje: „My uděláme všechno pro to, abyste vy mohli poslat Ukrajinu do války proti Rusku, aby se ruský a ukrajinský národ střetl v bratrovražedné válce." Ukrajinský národ je ruský národ. Ukrajinci, to je stejné, jako když na Sibiři řeknete Sibiřani. Přece nejde dělit ruský národ podle území, kde žije. Podle místa, kde lidé žijí jsou to Sibiřani, Pomořané a Ukrajinci, ale je to fakticky jen jeden národ. A Peskov prohlásil: „My jsme připraveni zaprodat Rusko se vším všudy.“ A on má právo tohle prohlašovat.

Putin vystoupil 21. a 23. se na ostrově Como v Itálii znovu ženil bývalý náměstek ruského ministra financí Andrej Vavilov. Člověk, který ukradl miliardy dolarů ze státního rozpočtu a jednoduše si je strčil do kapsy a nic. Člověk, který si kupoval se vším všudy generály, když se pokusili proti němu zavést trestní řízení. „Hej, ty posluho, tady máš balík bankovek a koukej to řízení zrušit!“ A ti generálové se před ním po břiše plazili, protože je čest jejich vlasti, ani státní bezpečnost nezajímá, jen ty řezané papírky jim nahrazují jejich čest a svědomí. A co bylo dál? On se ženil a na svatbu tam přiletěli různí představitelé řídící elity. A kdyby to byli jen bývalí úředníci, ale vždyť tam letělo spoustu lidí i ze stávajícího řízení.

A proč? Protože Putin řekl bolševismu ne. A když řekl ne bolševismu, tak to znamená i Rusku ne. A to znamená, že bude nadnárodní řízení, takže už není zapotřebí se skrývat, je možné se ukázat, a tady máte lockdown, tady zvýšení úrokové sazby a všichni se rozjeli k Vavilovovi, aby se tam ukázali: „On dobře sloužil páníčkovi a jak se má. My mu také budeme sloužit!“ A hned tu máte i vyostření situace na Ukrajině. A ještě došlo k mnoha dalším událostem, ke kterým jsem se nedostal. Bylo jich spousta. Tak v takových podmínkách je nutné přijímat rozhodnutí! Takový je stav v řízení! A za takových podmínek Putin vystoupil na Valdaji.

A co ten Fjodor Lukjanov. Já se ptám, je to debil nebo co? Asi ano. Podrážet Putina, to by mu šlo. Vykládat hovadiny, to by mu také šlo. Co je tohle za analytika? Ten má být Putinovi oporou? Aby aspoň trochu zapracoval pro Rusko. A takovou u nás máme elitu! Jinou k dispozici nemáme. A proto opakuji, že cílem těch vakcinátorů je občanská válka v Rusku. A že se v důsledku toho zhroutí celý svět je nezajímá. Oni si potřebují udělat oko před americkou státní elitou. A tam mají problémy, hroutí se jim tam stát na celé čáře. Stát se tam rozkládá podle sovětského mustru. A oni si pořád myslí, že když vykradou Rusko, jako to bylo v roce 1991, tak…

A já opakuji, že tenkrát se SSSR zhroutil jen o půl roku dříve a než … Všichni už věděli, že ještě půl roku a USA se zhroutí, bude po nich. To proto Gorbačov všechno tak prudce urychlil a zesílil. Zařídil to o půl roku dříve a naše bohatství začalo proudit do USA a Evropy. Začali se tam topit v blahobytu. Ve vztahu k nám Západ a Evropa budou rozumět jen jednomu rozhovoru, rozhovoru z pozice síly. Proto vůbec není náhodou… Kolikátého ta Annegret Krampová-Karrenbauerová… Dvacátého prvního. V tom dni, kdy Putin vystupoval, prohlásila: „Rusko se chová špatně. A bude-li se takto špatně chovat, tak my ho potrestáme! Použijeme proti němu jaderné zbraně!“ Ona v Německu nemá jaderné zbraně. Ale vždyť všichni vědí, že Německo také o ničem nerozhoduje, že je to jen maňásek, za kterým stojí USA, a ty také diktují, co se má říkat i dělat.

Vzpomeňte si, jak jednou došlo k tomu kiksu. Najednou všechny zpravodajské kanály informovaly o tom, že Německo navyšuje svůj kontingent v Afghánistánu. Všichni se vrhli k Merkelové, aby to okomentovala. Vždyť to byla kancléřka! Nejvyšší velitel. A ona o ničem nevěděla. A potom Ursula von der Leyenová, která byla tehdy ministryní obrany, řekla: „Promiňte, já jsem vás ještě nestihla informovat o tom, že takové rozhodnutí bylo přijato.“ No to pardon, vždyť o tom měla rozhodovat Merkelová a ona ho potom plnit?! Tedy pokud je to stát. Ale potom se ukázalo, že Ursule von der Leyenové zavolali z Washingtonu: „Koukej tam rychle poslat vojáky…“ Ona to ohlásila a Merkelová to ještě nevěděla. A s tou Annegret Krampovou-Karrenbauerovou je to stejný případ. Řekli jí, aby ohlásila, že USA jsou připraveny použít jaderné zbraně, a tak to řekla.

Probíhá vyostření situace s Japonskem? Probíhá. I v Japonsku: „Máme toho dost, klidně i my provedeme preventivní útoky…“ a tak dále. Ze všech stran zvyšují tlak, hledají slabá místa a sázejí na takové, jako je Peskov, Nabiullinova, Popova, Golikova, Siluanov, Muraško a další ta pakáž, která jen myslí na to, jak by se zavděčila svému zaoceánskému páníčkovi a zahubila co nejvíce ruských lidí.

To vyvolává otázku na Putina, tak proč ho nepropustí? Toho Peskova? Takto se můžete ptát jen tehdy, nechápete-li, co je to stát, jak funguje a jak probíhá řízení složitých sociálních supersystémů. Jak je to vše mocensky uspořádáno. Talleyrand svého času pronesl takovou věc: „Pokud mne má někdo špiclovat, tak bude lepší, bude-li to dělat ten, koho si já sám vyberu.“ Ta nejméně svobodná figura ve státním řízení je ten, kdo stojí v čele státu, při přijímání rozhodnutí a uplatňování vlastního řízení. Když se člověk ocitne v takové situaci, má tři způsoby, jak to může řešit. Zaprvé, může to udělat jako Zelenskij. Ať za mne všechno rozhodují, a já budu jen vývěsním štítem. Takoví jsou potom odepisováni raz dva, protože nejsou nikomu k ničemu. Jsou jako toaletní papír, který je použit a odhozen.

Druhý způsob je přidat se k nějaké velké klanově-korporativní skupině. Jen si vzpomeňte, jak svého času neustále vykřikovali: „Who is Mr Putin?“ Jak Chakamadova hysterčila: „Ať Putin řekne, s jakou je skupinou. Ať ukáže své lidi! Proč pracuje se všemi stejně? Proč si tam tahá odborníky?“ Je přece nutné pracovat jen se svými, se svými, nezávisle na tom, jací jsou to odborníci!“ Takový byl například Brežněv. A když se pokusil cuknout, tak byl rychle uklizen, v předvečer události, která mohla změnit osud SSSR. 

A jde to i jinak. Kdy ten v čele státu postupně získává moc ve státě a řídí klanově-korporativní skupiny tak, aby je donutil pracovat pro stát. Takových lidí není mnoho. Je možné je vyjmenovat, nu třeba za 20. století. Byl to bezesporu Stalin, Roosevelt, de Gaulle a Putin. A podívejte se, jak všichni dopadli. Roosevelt byl zavražděn. Stalin byl podle oficiální verze také zavražděn. Já tedy myslím, že to bylo trochu jinak, že to nestihli a zabili dvojníka. De Gaulla fakticky převálcovali v důsledku oranžové revoluce a teď sami vidíte, jak útočí na Putina. Klanově-korporativní skupiny neuvěřitelně nenávidí samostatné figury. Jsou připraveny zradit zájmy státu jen pro to, aby se s tou figurou vypořádaly, s tím v řízení samostatným, konceptuálně mocným člověkem, jakým je… A jediné, co před tímto krokem ty klanově-korporativní skupiny zadržuje, jsou ty brzdy.
Jen se podívejte, jaká je to mocná věc. Peskov současně patří mezi ty, kteří odletěli na ten ostrov Como na Vavilovovu svatbu i k těm, kteří organizovali svatbu Gošky Hohenzollernů. On se prezentuje jako bělogvardějec. A co o bělogvardějcích napsal Churchill? Oni si mysleli, kdo ví co, přitom byli naším nástrojem kolonizace Ruska. Ti, z bělogvardějců, kteří si to uvědomili, jako byl generál Slaščov, se vrátili a začali společně s bolševiky pracovat na obnově Ruska. Ti, kteří se z nějakých důvodů vrátit nemohli, se potom účastnili války proti Hitlerovi v jiných podobách. A ti, kteří si přáli, aby Rusko bylo surovinovým přívěškem Západu, ti přišli společně s Hitlerem zabíjet. A komu navrhuje postavit památník Kisejlov z druhého televizního kanálu, který už do takové míry lže o očkování…
A k tomu očkování. Je to jednoduché. Natáčí pro televizi reportáž, přijdou na nemocniční oddělení a řeknou, že ten nejvíce nemocný tam je neočkovaný. A on jim odpoví: „Jak neočkovaný? Já jsem očkovaný!“ A někteří dokonce prohlašují, že se nechali očkovat opakovaně. A jak to potom vypadá v televizi? Tohle všechno vystřihnou a řeknou: „Tady jsou ti, kteří se nenechali očkovat! Proto mají největší následky!“ Jednoduše lžou. Ten materiál je přece k dispozici! Někdo ho dal na internet!!! A druhá lež. Ti lidé si prý potvrzení o očkování koupili. Je přece třeba vysvětlit, proč jsou nemocnice plné očkovaných. A co ta smrtnost? Vždyť všude ukazatel o uzdravených odstranili, smrtnost zamlčují… Hrají si s tou statistikou, jak se jim zlíbí.
 
 

Oni potřebují občanskou válku. Oni chtějí občanskou válku! A proto lžou, lžou a budou lhát! Potřebují obyvatelstvo zlomit, aby tady mohli nastolit fašistický řád. Aby si lidé nedovolili chodit bez náhubku a neměli tím pádem žádný svůj hlas! Takto to je. Jen si to vezměte. Peskov patří jak k Goškovi Hohenzollernů, tak i k vakcinátorům…

 
 

A teď se vrátím k tomu Kiseljovovi. Komu řekl, že je třeba postavit ten památník? Krasnovovi! A kdo to byl ten Krasnov? Když na tom Rusko začalo být bledě, tak hned běžel k Vilémovi II. … Protože neviděl, že Říše už je nahraně katastrofy, že se už už zhroutí. Běžel k němu: „Přijmi nás, jsme připraveni ti sloužit! Vždy jsme snili o zahraničním páníčkovi. Ti ruští carové nás utlačovali a my vždy snili o zahraničním páníčkovi! My jsme sice Rusové, ale nechceme už jimi být! Chceme zahraničního páníčka!“ Ale nepovedlo se jim to, tehdy za občanské války s tou intervencí. Tak se všichni jeho podřízení včetně jeho samotného dali do služeb k Hitlerovi a přišli zabíjet.

 
 

Takže hitlerovskému přisluhovači, který prováděl genocidu ruského národa jak za občanské války, tak i za Velké vlastenecké, navrhuje postavit památník člověk, který lže jako když tiskne o očkování a nejen o něm! Kiseljov uráží lidi, jednoduše je uráží! Lže, drze lže a pořád jen lže! On nedokáže ani pořádně zmanipulovat ty statistiky! Zase z toho vychází jen ubohá lež.

 
 

Tak ti chtějí památník Krasnovovi. A nejraději by asi postavili památník Hitlerovi. A nad Kremlem vlaje trikolóra, takže ta otázka vlajky není vůbec nedůležitá otázka a bude zapotřebí to vyřešit. Je to otázka státní suverenity. Dokud nad námi bude vlát trikolóra, tak nečekejte úctu od Západu nebo odjinud. Ti vidí tu vlajku a říkají: „Rusko jsi povinno!“ „Rusko, to ty můžeš za tu energetickou krizi!“ Jak můžeme být viníky, když dodáváme dokonce více?! Vy máte problémy kvůli tomu, že vám plyn nedodali Američané! „Zmlkni, Raško! To ty za to můžeš a tvým údělem je modlit se a kát! Jaká vlajka nad tebou vlaje? A proto se nezapomínej!“

Tak taková je ta situace! V těchto podmínkách Putin pronesl svůj valdajský projev. A vy si ten jeho proslov přečtěte bez těch pasážích o bolševicích. Stát, to je jediný systém pro přežití, zachování a rozvoj národa. Nikde jste si ničeho nepovšimli? A co s tím Děripaskou? Když na někoho uvalí sankce a řeknou: „To za jeho ruský postoj je pod sankcemi!“ Tak ve skutečnosti to tak vůbec není. Tam je ta hra personální, takže si nemyslete, že je to všechno tak jednoduché. Děripaska je člověk, který se osvědčil jako zuřivý nenávistník Ruska a Rusů. Prováděl genocidu, jen si vzpomeňte na Pikaljovo. On s rozkoší zabíjel ruské lidi. Jen si vzpomeňte na jeho obrněná vozidla. Takže… A co prapor? Děripaska dal na internet na počest Velikonoc protisovětský plakát. Ano.

Jaká je ta situace? Co si ujasnila za devadesátá léta a vůbec všechny ty roky americká státní elita, globalisté… Ujasnili si, že „elita“, ta prodejná takzvaná „elita“ Ruska, která ho řídí, že se jedná o lidi lokajského fakticky psího charakteru, takže čím těžší trest, tím více se lísají ke svým pánům. Takže aby všechna ta pakáž, chátra lépe pracovala pro zájmy USA, bývá páníčkem trestána. Oni potom propadají hysterii a začínají pracovat lépe. Takže sankce proti takovým jako Děripaska jim jednoduše mají říci: „Špatně pracuješ na likvidaci Ruska! Proč tam ještě není občanská válka? Na Velikonoce si zveřejnil padlý rudý prapor…“

Zdálo by se, jaký rozdíl... Tedy přesněji, co má ten rudý prapor a hitlerovská trikolóra společného s Velikonocemi? Ale pro takové jako Děripaska to význam má, on tím ukázal, co je zač. A stále mu říkají: „Je to málo, pořád málo! My ztrácíme dech a za chvíli chcípneme… Ale než zdechneme, tak rozšlapeme tebe!“ Všichni společně vykřikují: „Urychleně, za každou cenu zlikvidujte stát! Lockdowny, ekonomickým chaosem, čímkoliv! Rychle proveďte státní převrat, zlikvidujte Putina, vyvolejte občanskou válku a předejte všechny ruské zdroje k dispozici USA!“ Jako by je už teď nevyužívaly málo!

Já se ptám, odkud se vůbec berou ty americké plynové tankery? Všude kam jezdí, rozváží ruský plyn! Kde mají ten svůj slavný břidlicový plyn? Ach ták, on je nevalné kvality a k mnohému se nehodí! A hlavně to jeho množství je tak mizerné, že to nestojí ani za řeč. Ahá, prý vzájemné zápočty: „Ten břidlicový plyn šel jinam a místo něho vám posíláme ten ruský.“ Nenechte se vysmát, jednoduše se nenechte vysmát! Takové lhaní! Statistika to všechno ukáže, když se na ní normálně podíváte, že to není nic jiného než lhaní! Břidlicová revoluce se v USA zadrhla okamžitě, jakmile Rusko, ruské vojenské letecké a kosmické síly rozdrtily ISIL v Sýrii a ropa odtamtud přestala proudit v potřebném objemu, aby pokryla tu „břidlicovou“ revoluci. Proč Trump odmítal odejít ze Sýrie? „Je tam ropa a já mám ropu rád!“ On to přece řekl přímo.

Takže jsou to lokajíčci. Čím větší trest, tím více lnou ke svým páníčkům, proto je také tak bijí, proto je trestají sankcemi. Takže nesuďte podle toho, zda je či není terčem sankcí. Ani proti ruskému vlastenci nemusí být sankce. Nu, pokud není možné na něj zatlačit, tak proč si dělat práci se sankcemi? Budou-li mít na něj nějaký mechanismus, tak na něj ty sankce uvalí, a pokud ne, tak ať si jde. A pokud se jedná o podpindosníka, tak to není nic jiného než stimul, aby více pracoval proti Rusku, aby ničil Rusko.

Ta odpověď na první otázku už trvá fakticky hodinu a čtvrt, proto bude poslední.

Bohužel jsem toho ještě spoustu ani neřekl. Mluvím vážně, když jsem si poslechl Putina, tak mě skutečně velmi bolestně zasáhlo, jak je v našem státu málo lidí, kteří rozumí otázkám státního a nadnárodního řízení, otázkám řízení složitých sociálních supersystémů. Vy všichni to musíte ovládat, aby to pro vás bylo očividné. Potom se to informační pole pro Putinovo řízení bude formovat samo o sobě.

A zatím jsem vám vyprávěl o jednání politických stran, že? Ony mohou vytvořit alternativní informační pole vůči těm vakcinátorům, kde by promluvili odborníci a předložili státnímu řízení, Putinovi, informace důležité z hlediska řízení, které by měly svou váhu. Nic takového, co by se ozývalo z ulice, nebo co napsal někde jakýsi bloger. Byli by to lidé se světoznámými jmény, opírající se o světové zkušenosti boje proti epidemiím, práci s viry. To všechno mohou udělat, jakákoliv politická strana to může udělat! Jenže to nedělají, protože naopak tyto názory chtějí diskreditovat, aby ve státě proběhla násilná vakcinace, aby v našem státě byl ustaven fašistický koncentrák, na kterém tak usilovně pracuje Muraško s Popovou. No a mnozí další. Jen se podívejte na guvernéry! Okamžitě uvidíte, kdo z nich se účastní státního převratu a kdo bojuje za zájmy Ruska.

Takže abyste se vyznali ve všech politických peripetiích, ve všech událostech, vy sami a okamžitě, abyste na základě porozumění procesům řízení dokázali ubránit zájmy své i své rodiny, musíte být konceptuálně mocní a vědět, jak jsou řízeny složité sociální supersystémy. A tyto znalosti najdete jen v jednom zdroji, v pracích vnitřního prediktoru SSSR, zveřejněných do roku 2018. A současný manévr je popsán v knihách vydaných Fondem konceptuálních technologií ze série O světě křivých zrcadel, Stát, Válka a Bolševismus.

Když Putin mluví o realizaci nějakého rozsáhlého plánu… A co je bolševismus? To je nástroj, jediný nástroj, který ten plán může realizovat. Putin řekl ne. Je nutné pochopit, proč to tak je. A proto studujte práce vnitřního prediktoru SSSR, stávejte se konceptuálně mocnými. Braňte zájmy své i své rodiny. Přeji vám mírové nebe nad hlavou a štěstí.

Do příštích setkání!

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře