Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 11.10.2021

1)Rozsáhlé selhání největších amerických sociálních sítí 

2)Situace s plynem ve světě. Jde o deficit nebo o uměle vytvořenou situaci?

3)Svatba Georgije Romanova (ve skutečnosti Georgije Hohenzollerna) s Rebeccou Bettarini

4)Situace strany Jednotné Rusko

  • otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-11-10-2021

Dobrý den Valeriji Viktoroviči. 

Dobrý den.

Zdravím naše vážené diváky, posluchače a kolegy ve studiu. Dnes je 11.10.2021. A první otázka souvisí s rozsáhlým selháním největších amerických sociálních sítí, takových jako Facebook, Instagram a WhatsApp.

Ony jsou globální, americké, ale globální. 

Čtu to tak, jak nám to poslali v otázce. Víme, že v průběhu několika hodin tyto služby nebyly dostupné a konkrétně Snowden prohlásil, že svět se díky těmto rozsáhlým selháním stává zdravějším místem. Valeriji Viktoroviči, co vy si myslíte o této události?

Vezměte si tu situaci, došlo k rozsáhlému, prakticky celosvětovému selhání, globálnímu. A jaká byla reakce tisku, reakce médií, reakce lidí s takzvanými světlými tvářemi na tuto událost? Mlčení, trošku o tom informovali a konec. Nu dobrá, víme, že ti na Rusko nepracují, ale proč oficiální média, proč naše úřední osoby ve vládě neprojevily nějakou starost? Jen si to vezměte, neustále nám říkají, že musíme všechny dokumenty převést do elektronické podoby, že pracovní knížka má být elektronická, občanka elektronická a tak dále. Nu dobrá, tak budete mít všechno elektronické a zítra dojde k výpadku elektřiny a co potom? Budete mít vše v elektronické podobě a zítra selžou sítě, které vás obsluhují. Co budete dělat?

Východisko je fakticky jen jedno. Každý stát musí mít svůj suverénní internet uzamykající všechny řídící okruhy daného státu. Všechny tyto procesy musí být uzavřené. To neznamená, že by nebyl přístup do zahraničí. Přece máme hranice, na kterých jsou celnice a všem se to zdá normální. I tak všichni jezdí a létají tam, kam potřebují. Proč je tedy suverénní internet takovou velkou hrozbou? Proč půl vlády šílí a spolu s ní celá ta „elita“, ti lidé se světlými obličeji: „V žádném případě nemůžeme mít suverénní internet! Vy snad chcete sami řídit ekonomiku a kulturní život ve svém státě? Ale to je přece výsadní právo našeho páníčka z Washingtonu! Blázníte?“

A proto také to mlčení, neboť toto selhání odhalilo naléhavou nutnost vytvoření vnitřního suverénního internetu, který by byl chráněn před nabořením se do něj a podobné problémy vnějších sítí se ho nedotýkaly. Aby banky dále mohly pracovat, aby lidé mohli dále komunikovat v různých sociálních sítích, aby si hospodařící subjekty dále mohly vyměňovat potřebné informace, aby život pokračoval. K tomu je potřebné mít suverénní internet.

A jak je to u nás? Dělá se tu něco pro to, abychom měli suverénní internet? Vytváří se u nás analogy nějakého toho Ksichtbooku? Nebo nějakého toho WhatsAppu? U nás RuTube udělali takovým způsobem, aby všechny odradili ho používat. Zcela účelově záškodničí tak, aby vedle něj YouTube vypadal lákavěji. To znamená, že nás všechny ženou tam, abychom byli plně pod kontrolou. A potom se ptáme, proč si stát nemůže dovolit to či tamto. Protože vnější řízení může kdykoliv otočit vypínačem a dojde ke kolosálnímu selhání. To musíme zohledňovat a dříve než provedeme nějaký manévr, musíme napřed předložit svůj protiargument, aby k tomu otočení vypínačem nedošlo.

Cožpak ten veliký Západ nikdy nezneužíval svých možností otočit nějakým tím vypínačem? Cožpak nám ten veliký Západ nevypínal stroje jen proto, že v roce 2014 Ukrajina sestřelila letadlo a rozpoutala na svém území občanskou válku? Ale útok byl hned veden proti nám. Nebo když se kolektivnímu Západu zachtělo zaútočit na Irák. Iráčani měli skvělou protileteckou obranu, ale klíče k jejímu použití měli v rukou Francouzi a bylo. Nebe bylo najednou pro západního agresora zcela bezpečné.

Takových příkladů je bezpočet, tak proč bychom v nich měli pokračovat? Je to vůbec zapotřebí? Máme-li vnitřní ekonomiku, musíme přece mít také vnitřní internet. Máme přece svou ruskou televizi, kterou nikomu nevnucujeme. A můžeme se dívat na západní televizi? Můžeme. Stejně tak musíme mít svůj vnitřní informační prostor chráněný před vnějším řízením. Jen tak budeme moci mluvit o suverenitě Ruska.

A co dnes? Takže pátého došlo k tomu selhání. A sedmého Facebook, ten Ksichtbook, demonstrativně prohlásil: „Strčte si ty pokuty někam! Budu si dělat, co budu chtít! Říkáte, že šířím zakázaný obsah? To já rozhoduji o tom, zda je zakázaný nebo ne!“ Když v celém tom západním světě zaznívají výzvy k zabíjení Rusů, tak k tomu musíme být tolerantní. A co ten fotbalista Chochlov? „Bij Chochlov (dávej góly Chochlove/bij Ukrajince) - zachraňuj Rusko!“ Takový titulek si vymysleli novináři. Ve smyslu, aby ten s příjmením Chochlov dával góly a zachránil tím Rusko. A to neustále banují, neboť Chochlov se asi jmenovat nesmíte. Zakazují Puškinovy verše. Vůbec celou kulturu zakazují, řídí nás, jak chtějí.

Jenže pro převážnou většinu horní „elity“ v Rusku, je právě tohle štěstím. "Jsme šťastní, že nám americký páníček říká co a jak!" Že tomuto páníčkovi mohou sloužit s tím cílem, aby Rusko bylo vždy jen surovinovým přívěškem tohoto jejich amerického pána. To právě takoví jsou dosazováni do těchto pozic a s tímto cílem potom pracují. Velmi dobře vědí, že zrazují svou vlast. Oni nemají žádnou vlast. Oni Rusy a Rusko nenávidí, takoví jako Nabiullinova, Siluanov a další. Jen si poslechněte Golikovou nebo Popovu. Poslechněte si Muraška. Nebo třeba Rešetnikova. Kohokoliv z nich. Ta nenávist k Rusku a Rusům je očividná, oni se ani nepokouší ji skrýt. Jednoduše slouží svému americkému páníčkovi a jsou kvůli tomu ochotni zničit svůj stát, zcela ho zničit!

Vždyť proč vyvolávají takovou hysterii okolo koronaviru? Protože potřebují lidi zlomit a vytvořit tu fašistický koncentrák. Proto se do televize nemohou dostat odborníci, kteří by tam vystupovali, není tam otevřená diskuse o koronaviru. V televizi jsou jen samí propaganďáci, uliční prostitutky a profláknutí pederasti, kteří se zabývají rozpoutáváním nenávisti a vyvoláváním strachu. Nic jiného nedělají! A kdo je v jejich čele? Samozřejmě že ten přívrženec Hitlera a Krasnova, který navrhoval postavit památník Krasnovovi, Kiseljov! Vždyť se podívejte, co provádí! Rozsévá nenávist! Rozsévá strach! Ten Rusko nenávidí přímo na biologické úrovni. Pohrdá vším spojeným s Ruskem, přestože si hraje na vlastence! 

Takže chceme-li ochránit svůj informační prostor, chceme-li udělat další krok k získání své státní suverenity, potřebujeme svůj suverénní internet. Aby do něj nikdo nemohl a selhání globálních sítí nijak neovlivňovala životy obyčejných lidí. Ano, ty hospodařící subjekty i další subjekty účastnící se řízení s přesahem do mezinárodního života, ta globální selhání bezesporu zasáhnou, ale života většinového obyvatelstva se to dotknout prostě nesmí a fungování ekonomiky také ne. Bankovní karty musí fungovat! Elektronický oběh dokumentů také musí fungovat! Všechno musí běžet normálně. Ale to je možné provést pouze vytvoříme-li si svůj suverénní internet. Bude však nutné napřed překonat odpor všech těch podpindosníků.

Další otázka je od Igora. Valeriji Viktoroviči, vysvětlete prosím situaci s plynem ve světě. Jde skutečně o deficit nebo o uměle vytvořenou situaci?

Je to absolutně uměle vytvořená situace. Už když byl přijímán třetí energetický balíček, tak jsme vysvětlovali, že nelze s plynem obchodovat jako když obchodujete s nějakými ponožkami nebo trenýrkami. Plyn je nutné vyrobit, je nutné ho přepravit, někde je nutné ho zakonzervovat, přičemž to nejde jen tak ho zakonzervovat a dál se o něj nestarat, funguje to úplně jinak. Máte-li tedy dlouhodobé programy, dlouhodobé výhledy, tak těžební společnosti mohou sestavovat plány do budoucna. Kolik bude zapotřebí těžebních kapacit, pracovních, jak to přepravovat a tak dále. V jakém rozsahu provádět geologický průzkum a tak dále.

Máte-li se orientovat na styl, dnes chci a zítra už ne, tak takhle to nefunguje. Výrobu plynu nemůžete zvýšit ráz na ráz. To je prostě nereálné. Existuje určitá rezerva nevyužitých kapacit, které je možné spustit, nicméně ta je omezená. Bylo tedy zcela jasné, že převedou-li Evropu na krátkodobé kontrakty, vyvolá to energetickou krizi. To bylo jasné úplně všem a v první řadě těm, kteří se o to postarali. Takže ten problém je v tom, že Evropa má být transformována, má tam být vybudován evropský islámský chalífát, mají tam být zformovány nové národy s novými jazyky v nových státech. To proto byla v roce 2015 spuštěna ta migrace. 

Mimochodem oni říkají, že Lukašenko vytvořil na hranici s Polskem problém s migranty. A na hranicích Maďarska ten problém také vytvářel Lukašenko? A co v Bulharsku, tam za ten problém také může Lukašenko? A co v Itálii? To je také jeho práce? A to ani nemluvím o francouzském Calais, o tom problému s migranty, kteří se probojovávali do Velké Británie, ten také asi vytvořil Lukašenko, ne? Pokud bychom to hodnotili jen z toho hlediska Lukašenka a migrantů, tak je to jedna věc. Tak by to bylo asi jasné. Když to ale hodnotíme v celé řadě podobných událostí, tak vidíme, že máme co dělat s rozsáhlým, objemným jevem a to je třeba si ujasnit.

Vracíme se k tomu plynu, to odbočení k běžencům a těmto otázkám nebylo náhodné. Problém je totiž v tom, že nyní nemohou začít s tím formováním evropského islámského chalífátu a najednou smést evropské státy a zformovat tam ty nové národy s novými jazyky v nových státech. Nejde to, a to z jednoho jednoduchého důvodu, že jim v tom udělalo čáru přes rozpočet Rusko. Na jedné straně už teď Rusko mělo být rozloženo na státečky bez suverenity a na druhé straně se teď na Rusku drží úplně všechno. Kdyby teď Rusko zakolísalo, sesype se úplně všechno, světové uspořádání se sesype. Globální řízení si tohle uvědomuje.

Víte, lidé se diví, že o tom zformování AUKUS světoví lídři nic předem nevěděli. Je přece třeba chápat tu jednoduchou věc, že řízení státu je natolik závažná záležitost, že ji není možné svěřit lidem, kteří k tomu nejsou připraveni, kteří se k moci dostávají v důsledku těch dekorativních demokratických voleb. Chápete to? Angele Merkelové udělali sochu, která je velice symbolická, ta socha. Sedí v obyčejném oblečení na koni s rukama, jak je má ve zvyku skládat do kosočtverce.

Co na té soše přitahuje pozornost? Tak zaprvé, ten kůň nemá uzdu. Nu dobrá, jsou jezdci, kteří dokážou jezdit na koni i bez uzdy. Sedí na tom koni bez sedla. To je také možné, dokonce častější než jezdit na koni bez uzdy. Navíc má Angela obyčejné pohodlné boty. A ona určitě neumí na koni jezdit tak, aby mu dokázala při jízdě stlačit boky tak, že ho připraví o dech, aby se zklidnil a podřídil vůli jezdce. Ale je to přece tak, že toho koně musíte nějakým způsobem řídit a kde ona má ruce? Složené na břiše, takže se ani nepokouší toho koně nějak řídit. Nemá sedlo, uzdu ani ostruhy, nic z toho.

Tak tohle je právě zcela přesná alegorie pro všechny ty takzvaně demokraticky zvolené lídry všech států s výjimkou jednoho jediného, našeho gosudara Vladimira Vladimiroviče Putina. V této alegorii je předvedeno, že stát, národ, ten kůň jede sám o sobě a ten jezdec se jen tváří, že toho koně řídí. Jediné co té alegorii chybí, je ještě ten třetí prvek. Honák, který toho koně řídí nějakým stimulem nebo bičem tam, kam on sám chce, aby ten kůň běžel a přesně tak, jak se mu to hodí. A je-li zapotřebí, aby ten, který teď sedí v čele státu, odešel, stačí lehký úder biče, nebo nějaké to silnější stimulační popíchnutí a máme tu oranžovou revoluci, která proběhla jen tak, sama o sobě.

Takto jsou řízeny všechny státy. A když hnali do Evropy ty migranty, tak počítali s tím, že tam tak silně sníží vzdělanostní úroveň všeho obyvatelstva, silně sníží! Proto také musí být zlikvidována vysoce technologická odvětví. Proto také tak urychleně likvidovali jaderné elektrárny... ...v Německu. Ve Francii to s těmi elektrárnami probíhá trochu jinak, protože jde o jinou fázi likvidace Evropy, ke které se zatím nedostali. I když ten energetický konflikt mezi Francií a Velkou Británií se tu už hezky rýsuje.

Takže kde je ten problém? Fakticky je ta výstavba severního a jižního plynovodu záchranou tradiční Evropy, záchranou těch národů, které tam žijí a vybudovaly ty historické státy. To však nezapadá do záměrů globálního prediktoru, který má v plánu zformovat futuro-archaiku. Bude-li mít Evropa k dispozici ekologicky čisté energetické zdroje, bude moci dál ekonomicky existovat. Jenže to si oni nepřejí, proto tomu také byl kladen takový odpor, všem těm plynovodům. A co udělal německý soud, když to začalo vypadat, že už Severním proudem začne proudit plyn? Vydal rozhodnutí zablokovat fungování Severního proudu 2.

Ale na základě té jeho výstavby byly také formovány zcela určité projekty, do kterých byly vloženy peníze, takže to vyvolává otázku. Je ten soud skutečně německý? Rozhodl takto v zájmu německého spotřebitele? Jedná se o nadnárodní řízení! Vyšroubovali ceny plynu tím, že je převedli na krátkodobé obchodování. A tomu dnes chci a zítra už zase ne se nikdo s prominutím přizpůsobovat nebude. Nakolik to pro nás bude výhodné, kolik se zárukou prodáme, tolik toho také vyrobíme. A vy si tam dělejte, co chcete, hrajte si s těmi cenami, jak je vám libo. No a oni si takto sami naběhli, ceny se zvýšily.

Takže na jedné straně soud rozhodnul, že žádný další plyn zřejmě nepotřebují a na druhé straně ty jejich hrátky s třetím energetickým balíčkem vedly k růstu cen. A to všechno probíhá v rámci toho přeformátování Evropy, přeformátování její ekonomiky. Je to pro evropskou ekonomiku likvidační, oni ji takto přeformátovávají. Připravují ji na budoucí vlnu přílivu nových migrantů, kteří tam potom vytvoří ty nové národy s novými jazyky v nových státech. Z Evropy prostě chtějí vytvořit nový Afghánistán. A chcete vědět, jakou civilizaci mají nyní v Afghánistánu? Tak se podívejte tam, kde nemají elektřinu. A tu tam má k dispozici jen 30% obyvatelstva, podívejte se do obyčejných vsí. Tak tohle připravují pro Evropu!!!

A mimochodem, když si tady u nás někteří zahrávají se středoasijskými republikami a zajišťují jejich neplnohodnotným státům kompetence bez jakýchkoliv podmínek, tak to mi promiňte, ale jedná se o zradu nejvyššího stupně. A to z jednoho jednoduchého důvodu, jen si to vezměte: „Jste schopni sami fungovat jako stát? Ne!“ Kdyby například Rusko nepřišlo do Uzbekistánu, tak by i teď v 21. století vypadal jako Afghánistán, v těch místech, kam je třeba se dívat! Tak co si tam na nás vyskakují? Co si to tam dovolují proti Rusům? A kdyby jim bylo jasně řečeno, že právě Rusové jsou zárukou všech jejich vnějších kompetencí… Existence vašeho státu! Vy tady rozněcujete rusofobii? Tak pánové dělejte sami, co umíte! Ať k vám tedy vtrhnou a začnou vás tu vybíjet. Jak to teď vypadá? Oni tam mlátí Rusy a my je zasypáváme všemožnými výhodami. To je opět práce nadnárodního řízení. To je k té otázce Patruševa, jaký že on je to skvělý chlapík a vlastenec. Mám na mysli syna, i když to platí i o otci.

Další otázka. 1. října se konala v Petrohradu akce v katedrále svatého Izáka. Hodnocena je různě, jak píšou od svatby století po šaškárnu nebo cirkus. Nu, tak či onak, ženil se Georgij Romanov, ve skutečnosti Georgij Hohenzollern s Rebeccou Bettarini. Kromě jiného si všichni samozřejmě povšimli roty čestné stráže Západního vojenského okruhu, která se té ceremonie účastnila. Všichni čekali, čím skončí tato ostuda, že rota čestné stráže vystoupila v roli blýskavého křoví či podržtašky. Nu a jak informovali v Ria Novosti 6. října, tak ministr obrany Sergej Šojgu disciplinárně potrestal odpovědné osoby Západního vojenského okruhu, kteří poslali vojáky na tento svatební obřad. Valeriji Viktoroviči, za zostuzení státního postavení jen disciplinární trest?

To je k té otázce naší suverenity. Ta otázka státní vlajky, kterou neustále vznáším, vůbec není tak bezvýznamná. A to, co se stalo, se právě odvíjí od té státní vlajky více než co jiného. To je právě ten ukazatel. A má se to tak, že tento dětina Goška Hohenzollernů není žádný Romanov. Ten okolo Romanovců leda tak vzdáleně prošel. Právo na ruský trůn nemá ani za mák, pohybuje se v mínusových hodnotách. Vše, co se dělo v jeho rodové linii Kirillovičů, s každým dalším pokolením popíralo i tu už tak dost iluzorní možnost ucházet se o titul následníka ruského trůnu.

Ale v tom právě vidí ti naši takzvaní církevníci přednost. A jsou vůbec naši? Bankéř Malofějev, ten přímo slintal štěstím, že může držet korunu, přímo zářil. A jaký ten podporuje projekt? Cařihrad/Tsargrad. Je to snad ruský projekt? Nevíme snad, že tento projekt Tsargrad má pod palcem pracovník Státního departmentu USA? A jaký tam mají výběr kádrů? Proňko pracoval v televizním kanálu Dožď a nenáviděl Rusko z liberálních pozic. Takže včera nenáviděl Rusko z liberálních pozic na Doždi a dnes ho nenávidí z těch takzvaných „vlasteneckých“ pozic na Tsargradu! On sám se přece vůbec nezměnil, jen jeho rétorika. Předtím byla liberální a dnes je prý „vlastenecká“!

Když lidé tvrdí o Tsargradu, že je to vlastenecké médium… Nu, nu… Kdyby bylo alespoň kapánek vlastenecké, tak by Malofějev nikdy nemohl držet korunu nad Hohenzollernem. Potom by… Ať jsou to třeba monarchisté... Romanovci mají více práv na trůn, tak proč podporujete Hohenzollerna, který je Rusku úplně cizí? Protože Rusko mají řídit Němci, zahraniční páníček. To je to, co hřeje duši Malofějeva a celé té party, co za ním stojí.

A oč tu vlastně jde? Vždyť reputaci tomu dětinovi Goškovi Hohenzollernů, kterému už je 40 let, takže výrostek už se mu dost dobře říkat nedá, proto ten dětina a jeho matičce pracně formovali. Vždyť se před nimi přímo plazili po břiše. Jak to všechno začalo? Zachtělo se jim zformovat novou šlechtu. A ruští generálové v čele s velitelem generálního štábu Kvašninem, Manilovem, Balujevským, Troševem, ti všichni se po břiše plazili, aby si vyžebrali šlechtický titul.

A čím se, jak víme, všichni ti lidé vyznamenali? Třeba Kvašnin za té války s teroristy v Čečensku… Na jedné straně proti nim jako válčil a na druhé straně těm teroristům přes svého důvěrníka dodával všechny druhy zbraní. Zatkli ho, dlouho dusili a stejně trestu nakonec ušel. Ale aspoň tenkrát přišel o svou hodnost velitele generálního štábu. On potom přece plánoval státní převrat. Putin ho poslal jako plnomocného zástupce do Sibiřského federálního okruhu a jak je typické pro tyto lidi, kteří se mezi sebou žerou jako pavouci ve sklenici… Poslali ho tam, on se ještě nějakou dobu snažil udržet ruku na pulzu, ale nakonec mu řekli: „Ty zůstaň trčet na Sibiři a my si tady v hlavním městě smetánku podělíme bez tebe.

A Trošev? Všichni víme o hrdinství deváté roty. A když jsem si přečetl popis boje zveřejněný Troševem v ruských novinách, když jsem uviděl rozhovor s ním na NTV, víte, co mne omráčilo? Jak se ten člověk beze studu přiznává, že je zrádce, bez jakéhokoliv studu! On se přiznal, že je zrádce a zcela účelově otevřel koridor, aby ti teroristé mohli utéci. A to vyvolává otázku. Jak se to stalo, že vždy, když vojsko ty teroristy někde obklíčilo, hned se někde našel nějaký volný koridor?! Kdo to vždy asi tak zařídil? A myslíte, že se za to Troševovi dostalo (od páníčka) nějaké velké odměny? Nu ano, posadili ho do letadla, které nechali vybuchnout.

Takže právě v době toho generála Kvašnina generalita ruské armády předvedla svou prohnilost, že se odříká hrdinství svých otců, kteří bojovali na špatné straně, na straně krvavého Stalina, místo aby bojovali na straně toho dobrodince Hitlera. A ti se před Hohenzollerny plazili se po břiše, aby je pozvedli do šlechtického stavu: „My vám budeme sloužit…“ A tady máte výsledek. Na vojenské přehlídce 9. května jako první nesou schválně vlasovskou vlajku, i když ve své podstatě a s ohledem na svědomí by se na té přehlídce vůbec neměla objevit i přes to, že je to nyní státní vlajka. Nemá tam co dělat! A právě proto nyní poslali tu čestnou stráž.

Jim je Rusko a jeho postavení úplně ukradené, je jim to vřele ukradené. Oni se jen potřebují zavděčit svému zahraničnímu páníčkovi, ve kterého mimochodem skládají velké naděje. Ty jejich naděje spočívají v obrodě nevolnického práva. Romanovci nevolnické právo zrušili a sotva ho zase vrátí, zatímco Hohenzollernové s jeho navrácením nebudou mít žádný problém. Dokonce probíhá v této věci teoretizování, a to ve „vlasteneckém“ intelektuálním společenství! A pro mnohé generály je to normální věc.

Když jsme měli miliónovou armádu, tak vojáci pracovali na jejich soukromých pozemcích a to se jim líbilo. A právě to čekají od toho dětiny Gošky Hohenzollernů, kterému by tak rádi dohodili ruský trůn. Náš stát je přece světský, není to žádná monarchie, ale republika, prý demokratická. A najednou se nám to tu jasně snaží vnutit a posílají čestnou stráž, aby toho dětinu, který nemá vůbec žádné právo na ruský trůn, uctili čestnou stráží. A skutečně, cožpak je naše čestná stráž jako kluci, co na jevišti dělají taneční křoví? A vlastně ani kluci, to by bylo příliš normální. Prostě nějací tancující pederasti? Podržtašky? Co to jako mělo být?

A ten trest, který za to následoval, dokládá reálný stav naší generality, která je připravena kdykoliv Rusko zradit. A když na nás tlačí z Washingtonu a tak podobně, tak mají před očima právě naladění těchto generálů. Oni přece tu svatbu také viděli a dobře vědí, kde se tam vzala ta čestná stráž, o kterou se postarali generálové, přesvědčení vlasovci, co zradili své otce, kteří proti nim bojovali. Zelenskij přece také zradil svého dědu, proč by to nemohli udělat i tito generálové? A proto zradili, zradili se vším všudy jak Rusko, tak i armádu. Zradili a zaprodali všechno, co jen mohli. A to jen kvůli tomu, aby si mohli na hruď pověsit nějaký ten blýskavý přívěšek od Hohenzollernů! Výslovně od nich, rozhodně ne od Romanovců!

To je to, o čem je řeč. A když mluvíme o tom, že máme takové a makové zbraně… A dokážeme je také použít? Jen se podívejte, jakou tu máme generálskou pakáž! Fakticky měli přijít o své nárameníky až k veliteli okruhu za tu špinavost, kterou provedli. A bez výslužného! Od velitele jednotky až k veliteli vojenského okruhu. Všichni měli přijít o své nárameníky! Okamžitě! A s mizerným posudkem opustit armádu, protože se jedná o vlasovce! Zmetky, co sní o tom, že nám tady v Rusku k řízení dosadí Hohenzollerny! Takže vůbec není jedno, jaká vlajka nad námi vlaje! Jakmile bude armáda skutečně ruská a připravená sloužit Rusku, tak budeme mít normální, rudou vlajku! Zatím je ještě pořád většina generálů vlasovskými zmetky, a proto také na vojenské přehlídce nesou tu trikolóru!

Další otázka je od Antona. V minulém pořadu Otázka-Odpověď ze 4. října zazněla otázka o využití Starikova, Michejeva a Prilepina s cílem napomoci Spravedlivému Rusku ve volbách. Valeriji Viktoroviči, takže je to tak, že analogicky byli využiti i Šojgu s Lavrovem? Na základě stejného principu, jen k uskutečnění Putinových cílů? Ale vždyť to byl poslední trumf a jeho použití mluví o tom, že je na tom Jednotné Rusko velmi špatně. Pokud se nynější politicko-ekonomická situace protáhne do příštích voleb do Státní dumy, tak může Putin o ten nástroj pod názvem Jednotné Rusko přijít. Okomentujte tu situaci.

Autor provedl velmi podivnou analogii s ještě podivnějšími závěry. Tak zaprvé zde žádná analogie není a to ani vzdáleně. A co se týká Jednotného Ruska, tak vysvětlím ještě jednou! Jednotné Rusko bylo jako politická struktura zformováno na základě konsensu mezi klanově-korporativními skupinami. A v roce 2018 při přípravě té penzijní reformy všechny tyto klany povstaly proti Putinovi, čímž Putin fakticky přišel o nástroj, přes který uplatňoval svou politiku ve Státní dumě. Něco se mu prosadit povedlo, ale z větší části ne, včetně té penzijní reformy, kterou tak rychle protlačili, aby díky tomu svrhli Putina.

Jenže se jim to nepovedlo. Bylo tedy nutné zařídit, aby ten nástroj byl opět funkční, aby třeba i jen v ručním režimu opět pracoval pro zájmy státu? Není-li možné, aby to dělal automaticky? Bylo! Proto byl také poslanecký sbor obnoven prakticky jen z 50%. Velmi mnoho oligarchů přišlo o své lidi ve Státní dumě. A byli to oligarchové stojící proti Putinovi. Oligarchové, kteří se snažili Rusko položit k nohám Washingtonu.

Ale ten problém je následující. Jak na to jít, co nabídnout? A tak vsadili na pracovní, opakuji, že na pracovní projekty na obnovu ruské suverenity. Pracuje Šojgu na obnově ruské suverenity? Pracuje. Pracuje Lavrov na obnově ruské suverenity? Pracuje! Stejně jako ti ostatní. Takže bylo poctivě řečeno: „Lidé, přece dobře víte…“ Bylo to skrytě naznačeno: „Víte, že se nemůžeme zbavit všech těch lidí z jejich funkcí, protože by to znamenalo pro Rusko velkou ránu a jeho stagnaci. Ale jste ochotni podpořit to, co ti lidé dělají? Jste připraveni podpořit to, aby strana Jednotné Rusko dále pracovala pro zájmy Ruska?“ Poctivě! A lidé to podpořili.

 

Co se týká Spravedlivého Ruska, tak tam je vše diametrálně opačné. Podívejme se, jak to vypadalo v roce 2011. Jedním z těch nejaktivnějších účastníků Bolotného povstání byla právě tato strana Spravedlivé Rusko a Mironov osobně. Osobně! A kdo mu čelil? Poklonná hora. A tam byl kdo? Tam byl Nikolaj Viktorovič Starikov. Tak se podívejme, zda Mironov změnil svůj postoj. Ani trochu. A to, jak byly rozděleny mandáty, ukazuje na to, že jak ty lidi podrážel, tak to dělá dál, že dál provozuje tu svou demagogii, jen vede prázdné řeči a pracuje proti Rusku. To všechno dělá. A tak mám otázku na Nikolaje Viktoroviče. Nikolaji Viktoroviči, ty jsi tenkrát v tom roce 2012 stál na Poklonné hoře, tak co je teď jiné? Proč jsi pro Spravedlivé Rusko? To je ta otázka. Takže porovnávat dvě tyto události není jednoduše možné. Tak taková je to situace.

To byly pro dnešek všechny otázky.

Mimochodem, pro ostatní účastníky platí to samé, kteří agitovali za Spravedlivé Rusko. Tak co nám zbývá ještě říci? Jen to, že mnohé věci jsou nám nepochopitelné ne proto, že náš rozum je slabý, ale proto, že jejich podstata nezapadá do okruhu známých nám pojmů. Všichni ti analytici jsou nezpůsobilí proto, že pro ně neexistují tři věci. Neexistuje pro ně globální politika, ideologická a konceptuální moc. A proto, ať se snaží jakkoliv, vždy povedou jen generální útok na hrábě. Abyste nezáviseli… A oni konzultují vládu a podílejí se na mnohém dalším... Jen se podívejte na ty politické talk-show, co se tam děje. Takže abyste maximálně snížili škodlivost jejich činnosti a ubránili zájmy své a své rodiny, tak se sami musíte stát konceptuálně mocnými a vědět, jak jsou řízeny složité sociální supersystémy. A díky těmto znalostem musíte umět ubránit zájmy své i své rodiny.

Proto studujte práce vnitřního prediktoru SSSR! Současný manévr je popsaný v pracích ze série O světě křivých zrcadel vydaných Fondem konceptuálních technologií. Buďte konceptuálně mocnými. Braňte zájmy své i své rodiny. Přeji vám mírové nebe nad hlavou a štěstí.

Do příštích setkání.

zdroj: https://www.konceptualcz.cz/post/ot%C3%A1zka-odpov%C4%9B%C4%8F-v-v-pjakina-ze-dne-11-10-2021

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře