Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

CNTV - INFO VÁLKA 12.6.2017

Jsou dny, které se navždy bolestně vryjí do našich srdcí a tuto jizvu nevyhladí ani plynoucí čas. K takovým datům patří 10. červen 1942, den, kdy němečtí vrazi vtrhli do Lidic - S Němci, našimi vrahy, se přátelíme a na Rusy, kteří nás 2x zachránili, nadáváme a pliveme?!! Češi, Češi!! - Elektrický kabel na hranice, drony do vzduchu. Ne my, muslimové jsou nenávistní a xenofobní. Šéf Úsvitu Lidinský a drsná debata v drsném kraji - Tomio Okamura: neuvěřitelný Babišův podraz - Miroslav Petr: Co všechno se cenzuruje - V Praze se rozhodli, že Rusko je horší než jaderná válka.

  • cntv-info-valka-12-6-2017

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 damirr@volny.cz 2017-06-14 06:43
"V Praze se rozhodli, že Rusko je horší než jaderná válka."
A tak náš národ jen mlčky přihlíží nad tím, jak vládnoucí vlastizrádci a kolaboranti si podávají ruce s fašisty z Bruselu. Kdy se tenhle národ probudí a zvedne se k odporu? Nebo je to jen národ s pokřiveným charakterem a jako poslušný osel bude sloužit fašistům.
"Jsou dny, které se navždy bolestně vryjí do našich srdcí a tuto jizvu nevyhladí ani plynoucí čas. K takovým datům patří 10. červen 1942, den, kdy němečtí vrazi vtrhli do Lidic - S Němci, našimi vrahy, se přátelíme a na Rusy, kteří nás 2x zachránili, nadáváme a pliveme?!! Češi, Češi!! - " A to nejsou jenom Lidice ale i Ležáky a další obce na evropském území. Rusko zachránilo Evropu před Napoleonem i Hitlerem a bude zachraňovat Evropu příště?
Jenomže ty dny památné se zřejmě nevryly do srdcí tohoto národa. Kdyby tomu tak bylo, už by národ dávno povstal a vymetl ten hnůj, který tady vládne.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře