Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Existuje šance k udržení míru v roce 2016?

Každým rokem lehne popelem jeden a půl biliónů dolarů. Přesněji řečeno, tato částka je odcizena od střední a pracující třídy a oholena na jedno procento. Hovořím o masivním ročním účtu k udržení amerického impéria. Váleční štváči Washingtonu propadli lži, že vojenský rozpočet je pod vedením prezidenta Obamy, ale i když byl dočasně odstaven, vojenské výdaje ve skutečnosti nadále rostly. Pouze tempo růstu se snížilo, nikoli skutečné výdaje.
Ani jeden dolar z těchto biliónů, které jsou lidem odebrány, není utracen k udržení lidí v bezpečí, navzdory tomu, co tvrdí politici. Ve skutečnosti, tato velká krádež nás vlastně staví do ještě většího nebezpečí a činí nás náchylnější k teroristickým útokům, díky nelibosti kvůli americkým intervencím a díky produktům, které tyto intervence vytváří.

Finance jsou vynakládány na udržení stávajících konfliktů a k vytváření nových oblastí konfliktů v zámoří, což vytváří další vojenské výdaje. Je to nekonečný cyklus zlodějiny a podvodu.

  • existuje-sance-k-udrzeni-miru-v-roce-2016

Není to tak dávno, co byly vynaloženy miliardy dolarů na svržení legitimně zvolené vlády na Ukrajině a k vyprovokování Ruska. Nová studená válka je zlatý důl pro vojensko-průmyslový komplex, pro válečné think-tanky a politiky. NATO se přesouvá směrem k východní Evropě, umísťuje těžké zbraně přímo na ruských hranicích a poté obviňuje Rusy, když si stěžují na rostoucí militarismus. Počty vojenských cvičení NATO na ruské hranici se zvyšují a stávají se více konfrontační.

Na Blízkém východě bylo vynaloženo více miliard dolarů ke svržení legitimní vlády Sýrie v průběhu posledních pěti let. Velkými vítězi tohoto velkého plánu byli islámští teroristé, kteří jsou financováni přímo a nepřímo Spojenými státy a jejich spojenci. NATO plánuje vrátit se do Libye a přiznává, že „osvobozeni“ Libye v roce 2011 přivedlo zemi ke katastrofě.

V Asii, americké impérium zpochybňuje a provokuje Čínu, posílá vojenské lodě a letadla na území, které si Čína nárokuje v Jihočínském moři. Jak dlouho budou pokračovat v eskalaci konfliktu, než se Čína opravdu naštve?

Čím více peněz je posláno do Pentagonu a do jiných částí tvořících válečnou mašinérii Washingtonu, v tím větším jsme nebezpečí.

Mezitím, téměř všichni kandidáti na amerického prezidenta slibují větší vojenské výdaje a více válek, v případě, že budou zvoleni. To jim nikdo neřekl, že je USA jsou na mizině a rychle si dělají svými intervencemi nepřátele? To si opravdu myslí, že peníze vyrobené FEDem budou stále pohánět americké impérium do nekonečna?

Jaké jsou vyhlídky na obrat směrem k míru a prosperitě v roce 2016? Musíme být realističtí. Současná čísla nejsou na naší straně. Ale dobrá zpráva je, že nepotřebujeme většinu k úspěchu v našem boji za mír a svobodu. Potřebujeme pouze oddanou a nekompromisně kritickou masu obyčejných lidí k uskutečnění velkých pokroků.

Co můžeme udělat, abychom bojovali za mír v roce 2016? Nejprve musíme vypnout lživou propagandu sloužící americkému hlavnímu proudu. Musíme sami sebe vzdělávat, abychom mohli pomoci vzdělávat ostatní. Můžeme si být jisti, že bychom měli podporovat alternativní zdroje a analýzy, jako je Ron Paul Liberty Report, LewRockwell.com, Antiwar.com, a další. Můžeme říci ostatním o pravdě, která je k dispozici všem, kteří hledají otázky. Nesmíme hledat kompromisy a nikdy neakceptovat menší ze dvou zel.

Pokud budou lidé požadovat mír, politici je budou následovat. Pojďme požadovat mír v roce 2016!

Ronpaulinstitute/ svobodnenoviny.eu

http://svobodnenoviny.eu/existuje-sance-k-udrzeni-miru-v-roce-2016/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Jan Hrbek 2016-09-08 20:32
Velmi výstižný text. Gratuluji a budu se k němu vracet.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře