Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zprávy z Ruska: 25. a 26.6.2023

Ruský tank T-80 při bojích u obce Makarovka zasáhl za pohybu hned dva americké obrněné MRAPy - MaxxPro každý na první výstřel, a zničil je i s jejich ukrajinskými posádkami, z nichž většina to nepřežila.

  • zpravy-z-ruska-25-a-26-6-2023
  • zpravy-z-ruska-25-a-26-6-2023
  • zpravy-z-ruska-25-a-26-6-2023
  • zpravy-z-ruska-25-a-26-6-2023
  • zpravy-z-ruska-25-a-26-6-2023
  • zpravy-z-ruska-25-a-26-6-2023
  • zpravy-z-ruska-25-a-26-6-2023
přiloženo video:
 
 
+ BONUS ----------------------------------

Tyto fotky pořídili samotní Ukrajinci, jejich velitel generál Syrskij (Syrský), má koneckonců zkušenosti s posíláním svých vojáků na smrt již z bitvy u Debalceva v roce 2015 - kde donbaské milice v kotli zmasakrovali pravidelnou ukrajinskou armádu, kam jí zavedl právě Syrskij.

Nyní v započatém trendu pokračuje u Artěmovska a na záporožské frontě. Navrhujeme udělat ze Syrského ministra kultury, nebo aspoň ředitele muzea zničené západní a sovětské obrněné techniky. Ten chlap si takové místo fakt zaslouží !!!

Fotky ve fotogalerii 

2)

Boje na chersonské a záporožské frontě:

Včerejší ukrajinský jásot vystřídal naprostý neúspěch - ruské jednotky úspěšně odrazily VŠECHNY včerejší útoky ukrajinské armády.

Ukrajině se nepodařilo využít příležitosti, kdy čekali občanskou válku v Rusku a zorganizovat úspěšnou ofenzívu v oblastech Žerebjanka, Pjatichatki a Rabotino na záporožském směru. Naši vojáci tyto pokusy úspěšně odrazili a způsobili nepříteli obrovské škody.

U Antonovského mostu (Chersonská oblast) nebyla situace o nic lepší. Tam kromě bojovníků ukrajinské velení zapojilo i dělostřelecké síly a vypustilo "drony". Úsilí bylo marné: ruští bojovníci nedovolili nepříteli získat na bojišti převahu ani na vteřinu.

3)

Vzhledem ke včerejším událostem uvnitř Ruska se Ukrajinci pokusili zintenzivnit ofenzivu na Artěmovském směru v DNR. Píše o tom vojenský analytik Boris Rožin.

Ukrajinské ozbrojené síly se pokusily o ofenzívu u Bogdanovky. Nepřítel zaútočil s rotou pěti BMP. Útok byl odražen, nepřítel ztratil tři obrněná vozidla a až 20 vojáků.

Dále, byl u obce Krasnoje objeven a zničen velký ukrajinský sklad munice a pokračovalo ničení nepřátelské živé síly v týlu nepřítele naším dělostřelectvem.

4)

Z protiteroristické operace zpět do zóny SVO !!!

Speciální jednotky ACHMAT se z místa svého nasazení v Rostově a Rostovské oblasti, kam přijely potlačit vojenské povstání, vracejí do zóny SVO. Oznámil to Apti Alaudinov, velitel speciální jednotky.

Připomeňme, že v sobotu 24. června ráno byli bojovníci speciálních sil ACHMAT a 78. motorizovaného pluku speciálních sil "Sever-Achmat" pojmenovaného po Hrdinovi Ruska A. A. Kadyrovovi, účastnící se bojových operací v Marinské v zóně SVO, dočasně přemístěni do města Rostov, aby provedli protiteroristické operace proti povstalcům.

Čest a sláva zemi a prezidentovi věrným bojovníkům .... ACHMAT - SÍLA !!!

přiloženo video:

https://vk.com/video-35660695_456363869

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře