Článek z mainstreamových internetových novin Novinky.cz … Babiš a Okamura uzavřeli pakt o neútočení  je toho zřetelným důkazem.

A opravdu je mi líto příznivců SPD a Okamurových fandů, protože čím více jich je, tím více je znovu a opět podvedených v této zemi. Proč jsem to předpovídal a proč to předpovídám. Jednak v základu si prostě neumím představit hromadu bezpáteřních udavačů a kariéristů hnutí ANO, kteří jdou bezohledně po moci za jakoukoliv cenu a přiklánějící se za čímkoliv, kam bezpáteřní zločinec a estébák Babiš ukáže na jedná hromadě s příznivci SPD a Okamury, kteří jsou převážně z řad právem nespokojených a namíchnutých občanů zejména orientovaných proti muslimské invazi, politické mafii a hnusnému stavu naší země a státu.

Kam tito dva pánové celou věc dovedou? Ke koalici a vzájemné podpoře. K ničemu jinému. Je jasné, že pokud nebude parlamentní většina dostatečná na přijímání  a případně rušení zločinných zákonů, nelze nic dělat. Ví to Babiš, ví to Okamura a víme to i my lidé. Jenomže tam je jedna podmínka. Ta hlasující parlamentní většina musí být občanská, jinak je to vše stále na nic. A já se ptám, může z hromady udavačů a hromady naivních doufajících vzniknout vůbec parlamentní pro-občanská většina? Zcela určitě ne, o tom může snít jenom opravdu naivní blázen.

Kdo tedy schválí onen slibovaný zákaz dovozu imigrantů a jejich okamžité vyhošťování? Kdo tady zruší nelidské exekuce, kdo zvedne příjmy a důchodu na důstojnou úroveň evropského standardu?  Kdo zruší politické, mediální, justiční mafie a lobby? Snad Babišovi konfidenti, kterých bude v parlamentu většina? Snad Okamurových pár poslanců, kteří budou muset skákat jak tandem s Babišem pískne? I malému děcku musí být jasné, že si větev pod sebou neuříznou ani náhodou.

Okamura si vypěstoval kult osobnosti, který je podložen jen populistickými hesly. Nikdy neřekl, jak to všechno chce zařídit. Zato řekl, že s Babišem budou prý „čestní rivalové“, kteří vlastně vůbec nesoupeří a jen si hrají s důvěrou lidí planými sliby. Možná dokonce Babiš v budoucí koalici nekoalici s Okamurou dovolí SPD nechat schválit ono slibované obecné referendum, o kterém můžeme říci, že je již předem impotentní.

Proč? Protože referendum bude mít skutečnou váhu a sílu jen tehdy, když bude mít zákonodárné právo úplné a to znamená zrušení zastupitelské parlamentní demokracie a převedení na úplnou přímou občanskou demokracii. Česky , jenom občané v referendu mohou schválit zákony a Ústavu. Jenže nic takového Okamura neslibuje, nic takového nenabízí. Nabízí jakýsi hybrid, kdy politické mafie a zastupitelský parlament budou existovat dále, česky mafie zůstane u moci a dojení národa a státu bude pokračovat, s tím, že v čemsi, pro mafie nepodstatném, dovolí občanům o „čemsi“ bezvýznamném hlasovat.

Důchody to nezvedne, exekuce to nevyřeší, rozkrádání státu Evropskou bankou a Evropskou unii v pozadí nadnárodních banksterů nepřestane, mediální mafie, justiční mafie, bankovní mafie zůstanou nedotčeny. Tak kde to jsme.

Proč jsem již dříve říkal, že Okamura je jen potichu připravovaný politickou mafií na svou úlohu? Má to pár bodů a je to jednoduché …..

  • Česká televize a mediální mafie jsou v rukou havlistických konfidentů STB, kteří mají prsty v rádoby-revoluci 1989  a např. podporují multikulturní dovoz migrantů a přesto potichu nenápadně podporují a podsouvají Okamuru už od roku 2005 veřejnosti do podvědomí. Nejprve jako mluvčího cestovek, potom herce televizních talk-show , potom jako parlamentního a pouličního demonstranta. Proč, když by měl být Okamura očividně jejich protivník, který naopak migranty nechce? Není to divné?
  • Je snad málo hlasů na ulici, v politice i parlamentu, kteří nechtějí a kritizují invazi muslimáků do Evropy? Není. Je dost lidí, kteří vystoupili proti tomu, ale české televize a mediální mafie je neukáže. Stále ukazují jenom toho jednoho, nikoho jiného. Okamuru. Čím to bude, že protivníci multikulturní havlisté, protože ti mediální mainstream ovládají, dělají skrytou reklamu a propagaci protivníkovi populisticky hlásajícímu lidem líbivou anti-muslimskou propagandu (ale bez řešení)? Není to divné? A pozor Havla a další také připravovali 2 desetiletí, než ho dosadili.
  • Babiš, sám velký estébák, mafián, spekulant a miliardář stylu „Sorry, co je vám do toho“ je ze stejné skupiny lidí, kteří jsou nabaleni na falešnou revoluci z roku 1989. Okamura je potichu podporován tou samou skupinou lidí, kteří dosadili Havla a vládnou tu všude dodnes. Oba jsou tedy, ač naoko se to tváří jinak ze stejného gangu, ze stejné bandy.
  • O tom, že se dříve komunisté a estébáci rvali mezi sebou o moc známe z roku 1968-9, z roku 1989 a až do současnosti, kdy se rvou jejich komunističtí pohrobci a zase o moc.
  • Nebo myslíte, že když uměly tyto mafie desetiletí připravovat převrat 1989 z moci komunistické na moc skrytě všude-komunistickou, že tu schopnost ovládat masy podvody a sliby zapomněly? Nejprve použily ČSSD, ODS, ODA, Unii, Top09, k tomu Zelené, VV, teď tu máme ANO a SPD.
  • Proč by neuměly připravit deset let dopředu jednoho Okamuru, dát mu skrytou podporu a vytvořit si pro nespokojené občany ventilek a pomocnou podporu a koaličního partnera vyššímu estébákovi, Babišovi, který vše co vlastní, investoval a pořizoval za peníze KSČ a tehdejšího státu, zavčasu vyvezené do švýcarských bank ještě před revolucí?
  • Nebo pro jaké peníze si myslíte, že jel dnes již nebožtík Rarnsdorf do švýcarské banky, když ne pro úroky z miliardových vkladů STB a KSČ z roku 1988-1989 před revolucí?
  • Za co si myslíte, že všichni ti pohůnci Mafie 1989 a Charty 77 privatizovali ve velké i malé privatizaci? Myslíte, že by nechaly celý stát a vše co dokázaly znásilnit a čeho se zmocnily jenom tak na pospas jakémusi Okamurovi z cestovky a ulice? Jen blázen to nevidí, nechce vidět a bude ideově blbnout z naprosté iluze.
  • A avízo kooperace Babiš-Okamura je jen dalším důkazem toho, že se bohužel asi nepletu.

Je mi líto všech podvedených příznivců současných i budoucích. Jenomže lépe bude až tehdy, až lidé pochopí, že všechna ta parlamentní a politická mafie musí pryč a lidé musí voliti sami sebe a své vlastní zákony přímo a bez politických stran a přímo bez úplatného parlamentního zastupitelství, úplnou zákonodárnou mocí v rukou občanů, úplného občanského referenda.

Jindra Tichý st. |šéfredaktor|2.2.2017|free public|

zdroj:http://www.obcansky-tydenik.cz/uz-to-docvaklo-fanouskum-spd-nebo-to-stale-nedochazi/