Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Pseudo versus Přímá demokracie. Hádejte co v Česku vítězí?

Vláda zamítla můj návrh zákona na odvolatelnost politiků. A média jako vždy mlčí. Přímá volba a odvolatelnost politiků má přitom obrovskou podporu občanů, ale politici ji zásadně nechtějí..

pseudo-versus-prima-demokracie-hadejte-co-v-cesku-vitezi

– proto Sněmovna hlasy poslanců ČSSD, ANO, TOP09, ODS a dalších ZAMÍTLA můj návrh novely Ústavy, který by přímou volbu a odvolatelnost umožňoval.
Poslanci vládní koalice ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL také za uplynulý rok zamítli ve Sněmovně můj návrh o funkčním širokém celostátním referendu a o přímé osobní, hmotné a trestní odpovědnosti ministrů a hejtmanů. Zamítli také můj návrh zákona proti lichvě a zamítli také návrh zákona ohledně exekutorů, který by skoncoval se současnými praktikami. A sama vláda přitom nic v tomto ohledu do Sněmovny nenavrhla.

Je s touto vládou opravdu líp? Zbývá Vám ve Vašich peněženkách více než za Kalouska nebo ne? Podívejte se do svých peněženek a uvidíte sami! A nepotřebujete k tomu líbivé plakáty ani zmanipulovaná média.

Tato vláda jedná zcela proti zájmu občanů – a to se netýká jen imigrantů či islámu. Například poslední průzkum agentury STEM/MARK věnovaný přímé volbě starostů uvádí, že 86.3 procent lidí si přímou volbu, potažmo odvolatelnost, přejí. A z průzkumu agentury Sanep vyplývá, že si přímou volbu hejtmana po vzoru přímé volby prezidenta přeje 70 procent lidí. Potvrzuje se tak trvale rostoucí poptávka veřejnosti po posilování prvků přímé demokracie, tedy toho, co dlouhodobě jako jediný subjekt v Parlamentu prosazuje naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Zde v přiloženém odkazu přikládám můj návrh zákona o přímé volbě a odvolatelnosti včetně důvodové zprávy, abyste se mohli podrobněji podívat http://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?O=7&CT=319&CT1=0

A abyste viděli, jaká jsme ve skutečnosti u nás pseudodemokracie, tak uvedu, že například přímá volba starostů, potažmo odvolatelnost, je naprosto standardním způsobem volby ve všech sousedních zemích, to znamená v Německu, Polsku, Slovensku a v Rakousku. A také v mnoha dalších evropských státech, například v Itálii, Portugalsku, Řecku, Kypru, Slovinsku, Rumunsku, Bulharsku, Ukrajině, Makedonii nebo Albánii. Přímá volba se aplikuje například i ve Velké Británii, kde o způsobu volby rozhodují občané v referendu. V Norsku a Maďarsku je přímá volba v obcích do 10 000 obyvatel.

Jak je možné, že lidé dlouhodobě tolerují strany, které jednají proti vůli drtivé většiny občanů? Napište mi prosím do komentářů, co si o tom myslíte Vy. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte Vašim přátelům, jelikož zmanipulovaná média záměrně neinformují pravdivě o konání této vlády.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Petr Přecechtěl 2015-08-10 14:39
Pane Okamuro, jen co budou odstraněni pravdoláskaři=s ionacisté, zednáři, jezuité, a ostatní kolaboranti, bude líp. Stane se to brzo. Neudělá to člověk, člověk ani neví kdo je kdo, i v případě přímé volby se tam prozatím pohrnou sluhové tmy. Chvilku počkejte, budeme oslavovat :-). Amen
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře