Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Miloš Zeman chrání ústavní pořádek ČR

Aktivizace páté kolony při včerejší „demonstraci“ na Václavském náměstí v Praze - k podpoře návrhu socialistického premiéra, který by v Praze volbami neprošel, je jen a jen prostředkem k další dehonestaci prezidenta Miloše Zemana, jako jediného přijatelného kandidáta budoucí volby hlavy státu.

Nejsem právník, ale můj otec mě naučil přemýšlet „selským rozumem“. Oproti plkům o porušování Ústavy ČR prezidentem Milošem Zemanem tvrdím, že pan prezident ústavní pořádek ČR chrání. Slib prezidenta republiky zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.".

  • milos-zeman-chrani-ustavni-poradek-cr

Pokud je prezident ČR povinen bez zbytečného odkladu vyhovět návrhu premiéra a odvolat člena vlády, tak ono „bez zbytečného odkladu“ má svůj význam a prezident Miloš Zeman odvolání Andreje Babiše zbytečně neodkládá. Proč: Hnutí ANO má daleko vyšší volební preference oproti ČSSD.

Úřadování Andreje Babiše a ostatní ministrů vlády ČR za ANO ukazuje, že vládnutí je možné organizovat lépe. Premiér Sobotka se podvoluje starým zákeřným až „geobbelsovským praktikám“. Svého politického soupeře Andreje Babiše dehonestoval, aby uchránit svoje koryto, tedy jedná ve svém osobním zájmu.

Kdyby jeho převzaté plky od antizemanovské mafie byly pravdivé, tak veřejnosti doloží pravomocné rozhodnutí správního orgánu nebo soudu, že A. Babiš má daňové úniky a poškodil stát. Aby nějakou trestnou činnost A. Babišovi prokázal, měl mnoho možností po celou dobu jeho vlády, nebo dříve jako ministr financí a ne teď, při pádu volebních preferencí ČSSD.

Tuto možnost měl i onen „výtečník“, Kalousek. To se nestalo a dehonestace A. Babiše graduje geometrickou řadou. Je to přinejmenším hajnovství, za které by se jeho organizátoři měli stydět. Jelikož máme vzdělaného a zkušeného prezidenta, který správně pochopil ustanovení zákl. zákona „bez zbytečného odkladu“ a odklad, kdy jistá vládní klika, za podpory pražské kavárny chce uchopit vládní moc tzv. špinavou revolucí, je zcela legitimní, neboť zmíněné praktiky špinavých a zákeřných „revolucí“ Ústava ČR zapovídá.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 damirr@volny.cz 2017-05-13 10:32
A.Krejčí:"Jelik ož máme vzdělaného a zkušeného prezidenta, který správně pochopil ustanovení zákl. zákona „bez zbytečného odkladu“ a odklad, kdy jistá vládní klika, za podpory pražské kavárny chce uchopit vládní moc tzv. špinavou revolucí, je zcela legitimní, neboť zmíněné praktiky špinavých a zákeřných „revolucí“ Ústava ČR zapovídá."
A v této situaci má prezident právo odvolat celou vládu a i vyhlásit předčasné volby.
Citovat
#1 damirr@volny.cz 2017-05-13 09:18
Anna Purna, ten váš selský rozum zřejmě byl někde mezi tou bandou darmožroutů z poslanecké sněmovny. A že jsou tam "výkvěty které už 27 let jen vyžírají státní kasu. A ten váš "selský rozum nejspíše zkolaboval.
"když parlament vyřkne soud že Babiš lže a krade....." to ještě neznamená, že je to pravda a tak i ten váš selský rozum pozbyl jakékoliv poplatnosti. Nejdříve tady musí být důkazy a ne jen názory idiotů. A ta pátá kolona už to musela mít dávno předem připravené, nebo se může jen tak z ničeho nic zorganizovat ta jejich revoluce během jednoho, či dvou dnů? Přemýšlejte a pak něco pište.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře