Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Babiš a Telička: ANO, buď nám lezte do prd*le, nebo běžte do p*če

Kdo není s námi, je proti nám. Lži a pokrytectví.

 

Babiš na tazatele z řad publika: “Pokud se Vám nelíbíme, tak nevím, proč jste přišel vůbec.” [čas 01:07:25]

 
  • babis-a-telicka-ano-bud-nam-lezte-do-prd-le-nebo-bezte-do-p-ce

Jsem naprosto zklamán včerejší akcí Babišova hnutí ANO 2011. Kdybych měl seřadit, co mě nejvíce zklamalo, tak je to v pořadí: publikum, Pavel Telička a Andrej Babiš.

1) Publikum mě zklamalo svým neslušným chováním, pískání, nadávání, šum, kdy jsem ani neslyšel tazatele, co říká, přestože mluvil do mikrofonu. V tomhle se máme ještě co učit.

2) Pavel Telička se zachoval hnusně, když na otázku Vítka Jedličky (na kterou Andrej Babiš odpověděl) reagoval tak, že ho div neposlal pryč. Teličkova reakce je v ostrém rozporu (pokud vědomě, jde o pokrytectví) s tím, co proklamuje hnutí ANO 2011. Teličkova otřesná reakce:
“Já se omlouvám, ono to asi nebylo označený dole dostatečně, biopaliva budou asi ve vedlejším sále. Protože tady je hnutí ANO. Vy se ptáte na Agrofert, na biopaliva, máte zájem zeptat se na něco z programu? Nebo jste se opravdu spletl a chtěl jste jít vedle? … [monolog pokračuje] … Pokud chcete říct, že tím má pan Babiš potenciální střet zájmů, že opravdu jde do politiky kvůli tomu, co mi přijde sice absurdní, tak přijďte v ten moment, kdy se tak stane … [monolog pokračuje].” [čas 00:54:30]

Fajn, takže máme řešit problémy, až když nastanou. Telička neřekl jediný argument k biopalivům, ale je zřejmé, že Vítek Jedlička otevřel hnisající ránu Babiše.

3) U Andreje Babiše pominu chlubení se tím, co dokázal, a sliby (prý ale neslibuje, ale pak tvrdí, žeslibuje).

Babiš na Víta Jedličku: “… Tady je zástupce, koukejte na něj, pošklebuje se té paní celý večer, nechcete jít na ten meeting těch Svobodných? Ono by bylo lepší, kdybyste už vypad konečně … [monolog pokračuje] … Ta paní nemá co jíst pořádně a Vy se jí smějete do ksichtu.” [čas 01:18:25]

Tohle má být politik? Z videa je vidět, že se pan Jedlička nesměje. Když je Babiš tak chytrý, proč tedy on něco neudělá s paní, která nemá co jíst? Lež a arogance v přímém přenosu. Tohle není politik, tohle není zástupce lidu, ale hulvát a lhář, který neslibuje i když slibuje.

Jak je na tom pan Babiš se slušností při diskuzi (pokud ji nevede on) můžete vidět v pořadu Máte slovo na " target="_blank">

>> Dostojí Andrej Babiš svým slibům před celým národem?


Kdo nezná svou minulost, je odsouzen si ji zopakovat.


Úryvek z dopisu Andreje Babiše, který rozesílal občanům České republiky:
“V září vyrážím do všech krajů, budu Vám naslouchat, radit se s Vámi a nabízet naše řešení. Těším se na setkání s Vámi a budu velice vděčný za všechny otázky, návrhy i náměty.” – zdroj

Přímo v popisu události na FB se píše:
“Jsme hnutí ANO a vyrážíme do všech krajů představit vám své myšlenky a naslouchat vašim potřebám a názorům. Budeme vám velice vděční za všechny otázky, návrhy i náměty. Pojďme se potkat. Bude líp.” – zdroj

Osobně jsem (odkaz >> zde <<) napsal následující text do FB události tohoto setkání:

“Jsem zhnusen panem Teličkou. Na této akci jasně píšete: ” Jsme hnutí ANO a vyrážíme do všech krajů představit vám své myšlenky a naslouchat vašim potřebám a názorům. Budeme vám velice vděční za všechny otázky, návrhy i náměty. Pojďme se potkat. Bude líp.”

Ale pak selektujete otázky, které nejdou proti vám. To mi přijde totalitní a posílání tazatele do jiného sálu považuji za velký přešlap. Pan Jedlička se zeptal, pan Babiš odpověděl. Do této doby OK, ale co pak řekl pan Telička považuji za ostudné a nehodné politiky. Jde z vás strach, který možná zažil můj otec a děd za minulého režimu. Já minulý režim nezažil, snad ho nezopakujete.”

Závěrem: Babiš a Telička potlačují jakýkoliv náznak odporu či ožehavých otázek. Chovají se arogantně, Babiš v přímém přenosu lže. Chlubí se svými sliby a čeho dosáhli – nemůžou se však chlubit absencí pokrytectví a absencí arogance, oboje se u nich vyskytuje. Žádají nás o otázky a názory, přičemž některé potlačují, zesměšňují a tazatele posílají doslova pryč ze sálu.

Autor: Jiří Schmied, student, aktivní nevolič, nestraník, nesympatizant žádné politické strany, člen volební komise.

Doporučuji k přečtení článek >> Z voliče musí jít autorita <<

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře