Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Evropa roku 2050...

Většina Evropy je zničená vleklou pouliční válkou původního obyvatelstva s muslimskými extremisty. Úplnému vyhlazení domorodého obyvatelstva v západní části Evropy zabránila invaze americké armády, která připlula poté, co byla požádána o pomoc výměnou za úplné prominutí všech dluhů a příslibu nekonečné věrnosti a poslušnosti do budoucna.

  • evropa-roku-2050
  • evropa-roku-2050
  • evropa-roku-2050

Američané též v zájmu světového míru obsadili vojensky většinu arabských zemí, ze kterých imigranti ohrožující Evropu pochází a byla v nich zavedena nucená správa, díky které má nyní USA kontrolu nad nerostným bohatstvím, které se tam nachází. Zbytek evropské populace freneticky jásá a tleská americkým hrdinům. Amerika slibuje, že dá Evropu opět do pořádku a postaví vše znovu a ještě krásnější a velkolepější, než dříve.

USA se tak okamžitě opět stává tou nejsilnější a nejrychleji rostoucí ekonomikou světa. Nikomu to nevadí a všichni děkují bohu za to, že tu ti úžasní Američané jsou a berou je jako své zachránce a chlebodárce. Novou celoevropskou měnou se stává americký dolar... Jak to všechno začalo, kdo tahal za nitky a proč se Evropa dostala tam, kde je nyní už nikoho nezajímá, vždyť dějiny píší vítězové...

Scifi, nebo budoucí realita, posouzení nechám na VÁS...

 

Ladislav Kašuka.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře