Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Český slavík 2017

29. 11. 2017 13:11:37

nad sebou vynesl ORTEL. Má z ostudy KABÁT a MATTONI už není (sponzorem). Takhle nejvtipněji a v podstatě nejvýstižněji schrnul dění kdosi v diskuzi.

  • cesky-slavik-2017
  • cesky-slavik-2017

Nalistujete li heslo u soutěže "Zlatý slavík" ve wikipedii, dozvíte se že:

Od zhruba 70. let 20. století do pádu komunismu byly jeho výsledky z politických důvodů falšovány.[1][2]V roce 1970 nejvíce hlasů v kategorii zpěvaček získala Marta Kubišová, výsledky nesměly být publikovány.

Ano. Z politických důvodů nesměli uspět Kubišová, Waldemar Matuška, když zdrhnul za kopečky (ize znělky seriálu Chalupáři byl tehdy odejit) nebo třeba Pražský Výběr.

Teď je jasné, že v soutěži, která je přímo nástupcem výše zmíněné, s politických důvodů nesmí uspět Ortel. Čím více mlhy vypouští pořádající agentura Musica Bohemica, a její mluvčí pan Jaroslav Těšínský , tím je to jasnější. Prý budeme jednat. Prý čísla stejně NEZVEŘEJNÍME

Mentalita komunistckých aparátčíků, kdy se nepohodlná čísla prostě nezveřejnují. I když od totáče uplynulo již spousta vody, alergie na takové chování ve společnosti přetrvala. A roste i v lidech, kteří totalitu nikdy nepoznali.

Pozastavme se, proč z principu Ortel nemohl uspět. Jest to proto, že jest nařkávín, že je nacista a kdesi cosi. Tedy ohrožením pro demokracii.Všichni ti zastánci demokracie ji tedy musí bránit - narušitele zlikvidovat, umlčet nebo aspoň omezit a zatlačit z očí. Co na tom, že takto se z demokracvie stává Krylova demokratůra.

Ale budiž. Nechť je aféra Slavík Ortel poučením pro všechny. Protože jestli se z ní nepoučíme, dopadneme blbě a tvrdě. Třeba v další totalitě. Neboť platí následující čtyři maximy:

1: Nelze chránit demokracii nedemokratickými prostředky !(mezi něž patří i manipulace s "hlasem lidu a zatojování nepohodlných čísel")

2:Nelze to ani s použitím cenzury, mediální manipulace nebo zamlčování faktů.

3: Když se o to někdo pokusí, pak se samotná Demokracie postaví proti němu !

4: Diktatura demokracie je oxymoron !

Autor: Martin Prášek

Zdroj: https://prasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=636381

SABATON - Český slavík - vyjádření Joakima a Pragokoncertu Rozhovor Spark TV se zpěvákem

Joakimem Brodénem ze švédské heavy metalové kapely SABATON na téma kauza Český slavík. Joakim byl z ankety vyřazen v průběhu hlasování bez udání důvodu a dalších informací. V druhé části rozhovoru přidává své vyjádření ředitel agentury Pragokoncert Jiří Daron, který se Sabaton už několik v Česku spolupracuje.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 epshark@seznam.cz 2017-11-30 09:02
Haha elity se teď zdiskreditovali , chovají se jako za bolševika. Trochu mi to připomíná rok 1981, kdy se měl stát Zlatým slavíkem Jiří Schelinger, ale jelikož nepasoval soudruhům do krámu, tak jej, stejně jak Brodéna, pár dní před ukončením hlasování vyškrtli s odůvodněním, že mrtvý zpěvák nemůže přece převzít Zlatého slavíka.
Další zdiskreditování progresivních elit. Paráda.

http://www.epshark.cz/clanek/248/cesky-slavik-pokalena-ptica
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře