Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Povinné očkování proti prasečí chřipce hlavní hygienik končí dříve, než začalo

  • solisxblog
Z tisku se dozvídáme, že hlavní hygienik Vít onemocněl prasečí chřipkou. Neprozřetelně při té příležitosti podryl, patrně ve vysoké horečce, veškeré úsilí, které farmaceutická lobby vyvinula jako poslední zoufalý protiútok, aby ospravedlnila uměle vyvolanou hysterii kolem údajné pandemie neškodné, ale rychle se šířící chřipky, která posloužila velmi lukrativním způsobem komerčním zájmům několika málo privilegovaným nadnárodním firmám s nadstandardními politickými kontakty.

Michael Vít měl totiž údajně být v nejbližších dnech očkován proti prasečí chřipce. Novinky píší v tomto smyslu: K tomu už ale zřejmě nedojde. "V tuto chvíli to pro mne nemá význam, protože organismus si určité protilátky proděláním prasečí chřipky vytvoří".

Co nám tím hygienik říká? Říká nám, že kdokoliv prodělal prasečí chřipku, již nemusí být očkován, protože si vytvořil vlastní protilátky, tak jak to v přírodě je běžné a správné.

Nyní si představme, že by se měli povinně očkovat někteří vybraní občané České republiky, nehledě na to, zda mají či nemají vlastní protilátky. Nehledě na to zdali již infekci prodělali, nebo nikoli. To by ale znamenalo defakto plýtvání veřejnými prostředky a nehospodárné chovaní státní správy! Proč očkovat někoho drahou vakcínou, kdo ji vlastně již ani nepotřebuje, protože mu před Vánoci dva dny teklo z nosu a proto je dnes již na virus prasečí chřipky imunní?

Plyne z toho jedno důležité upřesnění celé kontroverze povinného očkování proti prasečí chřipce: pokud by došlo k tak závažnému porušování lidských práv a byly by vybrané populační či profesní segmenty očkovány, muselo by se z logiky věci a z ponaučení, které nám hlavní hygienik poskytl, u každé osoby z té či oné cílové skupiny nejprve provézt vyšetření na protilátky a oddělit tak zrno od plevy, protože povinně očkováni by měli být jen ti, kteří doposud na prasečí chřipku protilátky nemají a mohou ještě onemocnět.

Ti, kteří ať už vědomě či nevědomě nemocní byli, již očkováni být nemusí, přesně tak, jak říká pan hlavní hygienik. Stát tak ušetří mnoho vakcín, které by jinak přišly na zmar tím, že by byly aplikovány zbytečně. Nepříjemné ale bude vyšetřit na protilátky velké množství lidí ve velmi krátké době. Ale s tím si určitě odpovědné orgány dobře poradí.

Navíc se tím mnoho lidí se zároveň vyhne možným vedlejším a nežádoucím účinkům rozporuplného a nedostatečně testovaného očkovacího séra, plného vysoce toxických látek, jakými jsou rtuť, hliník, nejrůznější rozpouštědla a adjuvans zvaný skvalen, o kterém existují vědecké studie, které prokazují jeho nebezpečnost a škodlivost, vyvolávající autoimunitní choroby, které vedou k nezvratným a trvalým poškozením lidského organizmu.

Děkujeme hlavnímu hygienikovi za patřičnou osvětu. Není nad osobní příklad!

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře