Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Vize 2029

….toho roku 2029 se Velká Britská Muslimská Džamahírie dostala do velkých těžkostí. Irská Křesťanská republika vyhlásila nezávislost a postavila na své hranici 8m vysokou zeď, která byla 24 hodin denně střežena ke všemu odhodlanými vojsky nově zbudované křesťanské armády.

  • vize-2029

Irsko už prostě nebylo nadále ochotno financovat Britskou Džamahírii, která už vyčerpala všechny možnosti sociálního státu. Káfirové byli vyhlazeni po převratu, kdy se hlavou státu stal Sadik Chán, bývalý starosta Londýna,  který bez skrupulí nechal popravit zbývající členy královské rodiny,kteří nestihli opustit bývalé Britské království a uniknout na Panenské ostrovy, kde si již roky připravovali azyl. Žádný muslim nepracoval.

Jejich ženy se staraly o neustále se zvětšující rodiny s mnohdy 12 i více dětmi. Muži seděli v kavárnách, kouřili vodní dýmky a diskutovali o politice. Irové už toho měli dost. Rozhodli se odtrhnout od těchto příživníků a proto vybudovali svou silnou křesťanskou armádu do níž se hlásili dobrovolně tisíce a tisíce katolíků, protestantů i členů anglikánské církve. Staré rozpory ve víře ztratily smysl. Vybudovali velkou zeď a neustále zvyšovali svou bojeschopnost.

Ve Velké Britské Muslimské Džamahírii začalo vzrůstat napětí. Postarala se o to i skutečnost, že bývalí vládcové Commonwelthu si sebou na panenské ostrovy odvezli i autorizační kódy k odpálení nukleárních zbraní. Sadik Chán tak měl sice stovky termonukleárních raket, ale měly cenu jen jako surovina.

Desítky arabských IT specialistů pracovali dnem i nocí na prolomení kódů k raketám, nicméně zatím bezvýsledně. Sadik Chán to však před lidmi skrýval a doufal v nemožné. Jeho spolustraníci ale byli čím dále nespokojenější. Irská zeď se bez termonukleárních zbraní prostě prolomit nedala. Byly tady sice jisté výsledky, pokud byly jako zbraň proti zdi použity dělostřelecké náboje s ochuzeným uranem, jenže těch měl Sadik jen pár desítek.

Na tak velkou zeď prostě nedostatečné. Letectvo bylo de facto nebojeschopné, protože káfirští piloti byli bez výjimky všichni popraveni a tak neměl muslimské piloty kdo školit. Proto se Sadik stále více obracel na východ. Do kontinentální Evropy. Dokázal zmobilizovat námořní síly a vytvořit tak jistou možnost pro rozpínavost Velké Britské Muslimské Džamahírie.

Co se však mezitím dělo na kontinentu......

-pokračování-

+ BONUS ----------------------

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře