Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Měsíc islámu a multikulturalismu v Německu: duben 2018

Jeden z předních německých ekonomů Hans-Werner Sinn varoval, že migrační krize by nakonec mohla německé daňové poplatníky stát více než bilión EUR: "Náklady daňových poplatníků by však mohly být i vyšší. Od roku 2015 přišlo do Německa 1,5 miliónu migrantů.

A opravdu to nejsou zubaři, právníci a jaderní fyzici. Převážně jsou to nekvalifikovaní migranti, kteří přišli do zaslíbené země... kde je životní standard nezaměstnaného vyšší, než životní standard člověka se zaměstnáním v mnoha zemích, ze kterých pocházejí."

Ve svém prvním rozhovoru pro média na pozici šéfa vlivné policejní odborové organizace GdP v Severním Porýní-Vestfálsku dostal Michael Mertens otázku, zda jsou v této nejlidnatější německé spolkové zemi nějaké no-go zóny. Mertens odpověděl: "Jsou tu oblasti, kam policisté nechodí samostatně, ale pouze ve velkých skupinách. Takové oblasti nyní existují takřka ve všech městech Severního Porýní-Vestfálska."

"Nyní zde máme nový fenomén, kdy uprchlíci nebo lidé arabského původu přivážejí do naší země antisemitismus v novém balení. A to nás děsí." – německá kancléřka Angela Merkelová.

  • mesic-islamu-a-multikulturalismu-v-nemecku-duben-2018

1. dubna. Čelní představitelé Německa, včetně kancléřky Angely Merkelové a prezidenta Franka-Waltera Steinmeiera, kteří se obvykle předhánějí v podpoře islámských svátků, nějak zapomněli popřát Němcům k Velikonocům, k nejdůležitějšímu křesťanskému svátku. Místo nich nabídl velikonoční pozdrav Aiman ​​Mazyek, předseda Ústřední rady muslimů v Německu: "Přeji vám všem mírumilovné a poklidné svátky. Veselé Velikonoce křesťanům, šťastný Pesach židům a několik dnů klidného rozjímání nevěřícím. #Rozdílnost vás dělá silnými."

Facebook komentáře