Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Měsíc islámu a multikulturalismu v Británii: červen 2018

Karam Majdi, 19letý neúspěšný žadatel o azyl, který údajně pochází z Egypta, byl odsouzen na sedm let do vězení za znásilnění 14leté dívky, se kterou se seznámil na internetu. Když Majdi přišel v roce 2016 do Velké Británie, tak o sobě prohlásil, že pochází ze Sýrie a je nezletilý bez doprovodu.
Šejk Mohammad Saeed Bahmanpour z Islámského centra Anglie poslal z Londýna u příležitosti pochodu Dne al-Quds (Al-Quds Day) vzkaz "židovskému lidu Palestiny": "Můžete si být jisti, že odpor přijde, osvobodí Palestinu a vymaže Izrael z mapy."

V Sheffieldu byl vydán příkaz na ochranu tří sester ve věku jeden, čtyři a šest let, které jsou ohroženy mrzačením ženských pohlavních orgánů (FGM).

  • mesic-islamu-a-multikulturalismu-v-britanii-cerven-2018
  • mesic-islamu-a-multikulturalismu-v-britanii-cerven-2018

1. června. Karam Majdi, 19letý neúspěšný žadatel o azyl, který zřejmě pochází z Egypta, byl odsouzen na sedm let do vězení za znásilnění 14leté dívky, se kterou se seznámil na internetu. Majdi se s dívkou a její kamarádkou sešel na vlakovém nádraží v East Croydonu v roce 2017 a znásilnil ji v nedaleké ubytovně pro mládež. Když Majdi přišel v roce 2016 do Velké Británie, tak o sobě prohlásil, že pochází ze Sýrie a je nezletilý bez doprovodu.

Facebook komentáře