Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Jak přitvrdí eurodiktatura v roce 2018?

Vánoční svátky a novoroční oslavy. Velká předsevzetí, velká očekávání a snad ještě větší přání. Třeba, aby se vrátila svoboda jednotlivce, ale i států, kterou jsme si v roce 1989 převzali od komunistů jako jedni z posledních.

  • jak-pritvrdi-eurodiktatura-v-roce-2018

Evropská únie se neuvěřitelnou rychlostí mění v diktaturu mnohem horší, než byla ta socialistická. Za neustálého zdůrazňování komunistického strašáka, kterým nás dnes kvalitně straší úspěšní manažeři eurodiktatury, kteří socialismus zažili nanejvýš jako kadící, řvoucí a sající batolata.
Jak je tato ideologie diktatury úspěšná, dokazuje názor sluníčkářů, kteří Wilderse, Le Pen nebo Okamuru považují za fašisty. Přitom jsou to jenom kritici unijní diktatury stejně, jako před třiceti lety byli mnozí z nás kritiky diktatury komunistické a jejího tábora. Obojí odpůrci, tehdy i dnes, jsou dehonestováni naprosto stejným způsobem. Opět tady máme kolaborantská média poplatná systému.

Lež se změnila na oficiální politiku Evropy potažmo takzvaného rozvinutého světa pod přezdívkou politické korektnosti. Lidé, zaslepeni ideologií chléb a hry, která funguje přes dva tisíce let, většinou tuší, že jsou obelháváni, ale plná břicha a majetek jim zatemňují střízlivé uvažování. A otrhané chudáky s prázdnými žaludky nikdo neposlouchá.

V roce 2018 čeká Evropu další krok k době temna. K dalšímu omezování svobody jednotlivce i společnosti. Omezení svobody projevu přichází se čtyřmi písmeny GDPR. Další nástroj pro sledování populace, který se velmi úspěšně skrývá za údajnou ochranu osobních údajů. A úspěšně. Lidé spokojeně pomlaskávají, jak je stát chrání. Málokdo si uvědomí, že to není o tom, že si na obecních stránkách nebudete moci vyvěsit fotografie, jak jsme se veselili na myslivecké zábavě, že bez souhlasu všech rodičů si fotky nevyvěsí škola ze soutěže ve zpěvu...


Málokoho nyní zajímá, že podstata nového diktátu je především v dalším omezení svobody projevu, v kritice vládnoucích politiků. Za každý kritický názor (ale nikdo neví, jak až moc kritický, což je na diktatuře GDPR nejpodlejší) se hrozí milionovými pokutami a soudy. Zatím diktátoři tisku slibují výjimky. Jako vystřižená z komunistických prohlášení poučení z krizových let zní doslova estébácká věta z úžasné demokracie roku 2017: ...zpracovatelům uloží povinnosti a úkoly prostřednictvím důsledného monitorování zpracování osobních údajů a rovnocenných sankcí ve všech členských státech. Kde jsou ti posměváčci, kteří tvrdí, že k Orwellovu románu 1984 máme ještě daleko?

Novodobá státní policie v podobě úřadů pro ochranu osobních údajů v zemích EU začíná mít stále větší moc. Dnes se ještě stávají zázraky, kdy soudy nadřadí ochranu majetku jednotlivce nad práva zloděje, kterého ochraňuje nový estébácký úřad. Ale i tyto svobody pravděpodobně brzy zmizí. Všechny úřady, všechny školy, všichni budeme sledováni a kontrolováni novodobou státní policií. K tomu připočítejme zástupy udavačů a kolaborantů, kterýmiž se česká historie jen hemží, a jsme tam, kde jsme byli před třiceti lety.

Ať už to mnohým zní nesmyslně či dokonce až bláznivě, za veškerými kecy na ochranu svobody a demokracie je právě její omezování. Islámští vrahové jsou pro evropskou StB darem z nebe. Díky vrahům vítaným politiky a dopraveným neziskovkami, existuje nádherné krytí, jak pod rouškou ochrany svobod sledovat všechny všude.

Sledováni na každém kroku jsme již dnes. Existují kamery, které váš obličej automaticky rozeznají v davu mezi tisíci, můžou vás doma sledovat vaše chytré televize, samozřejmě to umí i vypnuté mobilní telefony, internet zaznamená každý váš elektronický krok. Jak vzdálená je doba, kdy nám vsugerují, že pro větší svobodu nám implantují čipy?

Jasně, vždy si můžeme myslet, že to politici dělají pro naše bezpečí. Ti samí politici, kteří všemožně ospravedlňují přiliv nezákonných narušitelů hranic a mezi nimi i těch, kteří nás vraždí. Která země v historii světa podporovala příliv nezákonných narušitelů hranic, kteří vraždí a znásilňují její vlastní občany?

I kdyby byl zavražděn jediný Evropan rukou imigranta, jehož nezákonný pobyt zde posvětili evropští politici, stávají se spoluviníky těchto vražd. Pozůstalí by měli svoji nenávist směřovat k politickým špičkám států a EU, nikoliv jen k vykonavatelům samotného aktu! Proč nikdy nevybuchne bomba v evropských vrcholných institucích? Protože by si teroristé zabíjeli ty, kteří je ve své podstatě chrání a neustále jejich vraždy omlouvají tím, že jde o výjimky. Ano, a třeba ve Francii si svobodné Vánoce užívají naprosto báječně se sto tisíci policajtů v ulicích. Páni, to jsme si vybojovali ale jo svobodu! Je suis idiot. Kdy konečně dostanou lidé rozum a vtrhnou do ulic, dokud je čas?

Autor: Radomír Dolanský

Zdroj: https://dolansky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=640525

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře