Hodně lidí si tehdy tisklo obrázky s Karlem na trika a na placky a skočilo na složenku. Báli se jiné volby, jak to na ní stálo. Nechtěli, aby na další složence bylo zase víc a tak volili Mirka s Karlem, aby se pokusili společnými silami, jak je o to žádali s heslem „víc, než si myslíte“ na tisíce způsobů, minimalizovat výši dluhu. A povedlo se to víc, než si mysleli. Jen za dva roky jsme minimalizovali částku ve výši 121.000,- na 159.000,-, resp. 168.000,- Kč. Skočte zítra někdo do vaší banky a řekněte jim, že chcete ´zvýšit´ úroky ze 7% na 3%, a ´minimalizovat´ výši zůstatku úvěru ze dvou milionů na čtyři, protože byste si chtěli tak nějak vyhodit z kopýtka. Když to dělá váš vlastní stát a nejlepší ministr financí, není důvod, aby to pro vás neudělali taky. Blbost, co?

Inu, jsem zvědav, co si společnými silami s Miroslavem Kalouskem minimalizujeme letos. Někdy znamená míň prostě víc. Víc, než si myslíte.

zdroj:http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/315469/Spolecnymi-silami-s-Kalouskem-jsme-snizili-dluh-ze-121-tisic-na-159.html