Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Šikulové aneb PŘEKVAPENÍ Z MIZEJÍCÍHO PRŮMYSLU

  • tunelovani
Stále více se setkávám prostřednictvím elektronické pošty a různých rozhovorů s překvapenými reakcemi na mizející průmysl a národní hospodářství. Lidé píší kolik větších či menších, více či méně známých továren, továrniček a podniků zmizelo ,,ze scény", kolik lidí přišlo o práci atd. Přitom jsme byli jako národ světoznámou velmocí a téměř ve všem soběstačným subjektem. Zemědělství produkovalo dostatek obilí, vepřového i hovězího masa, ovoce i zeleniny.

České ocelárny a železárny, Škodovka, Zbrojovka, Kooh-i-noor (výroba pastelek, tužek, násadových i plnicích per), Znojemské konzervárny, Orion a spousta dalších byly celosvětově žádaným pojmem.

Také náš státní ZLATÝ A MINCOVNÍ POKLAD byl jedním z NEJVĚTŠÍCH V EVROPĚ!!!

Kam se vše podělo???

Velkou část sebrali tzv ,,spojenci", kteří vyhnali německou armádu. Jako odměnu za

OSVOBOZENÍ!!! 

To, co zbylo, z velké části rozebrali komunisté. 

STÁLE ALE JEŠTĚ NĚCO ZBÝVALO A REPUBLIKA NEBYLA ZADLUŽENÁ!!! 

DNES JSOU ZADLUŽENÉ I DĚTI, KTERÉ SE PRÁVĚ TEĎ NARODILY.

Málokdo také ví, že čeští piloti, kteří bojovali v Anglii a jinde v Evropě, nedostali vůbec

nic ZADARMO, STÁT, NAŠE REPUBLIKA, MUSELA ZE SVÉHO PLATIT ,,SPOJENCŮM" I TKANIČKY DO BOT A PONOŽKY!!!

PRO ČESKÉ VOJÁKY !!!

Už tehdy tito ,,SPOJENCI" obírali a odírali náš stát jak jen mohli. Museli jsme jim platit nejen za to, že jejich vojáci umírali u nás, ale i za to, že naši vojáci umírali u nich!!!

Proč to všechno píši? Protože dám-li si dohromady veškeré události, vypadá to, že vše je naprosto přesně naplánováno a připraveno. Naši politici mají za úkol vytvořit z našeho státu závislou, bezmocnou karikaturu, skrze kterou budou proudit obchodní, ale především vojenské karavany.

Proč jinak by mlčeli ke stěhování našeho průmyslu do zahraničí. A to jak do rozvojových, tak vyspělých kapitalistických států. Nepřipravuje se na nás něco podivného? Nevytvářejí náhodou naši politici jakousi stěnu, za kterou je obrovská, bezedná propast, do které spadneme, až oni zmizí tam, kde si budují zázemí rozprodáním našeho bohatství?

Připravme se na to, že až je ,,VYHÁZÍME" budeme stát na samém kraji propasti. Nezaměstnanost, zklamání, chudoba, zdevastovaná zem, cílená kriminalita a žádný průmysl.

Tzv. ,,SPOJENCI" spolu s ,,CÍRKVÍ" nebo ,,CÍRKVEMI" si budou mnout ruce a čekat co uděláme.

JSME NA TO PŘIPRAVENI???

POČÍTÁME S TÍM???

ČÍM VÍC TO ALE BUDEME ODDALOVAT , TÍM TO BUDE HORŠÍ!!!

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře