Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Česká národní banka

 

Po přečtení Novinky.cz - Niedermayer: Já bych s intervencemi proti koruně počkal 

ČNB má za cíl udržovat meziroční růst spotřebitelských cen kolem dvou procent. V předchozím roce však tento cíl neplnila a průměrný růst cen byl 3,3 procenta. ČNB však pro snížení inflace neudělala zhola nic. 
  • ceska-narodni-banka

Ve zmíněném článku se mimo jiné hovoří o tom, že jedním z důvodů intervence ČNB byl pokles spotřebitelských cen. Z toho vyplývá, že bez ohledu na kupní sílu občanů ČR je zde eminentní zájem o stálý růst spotřebitelských cen, které i přes zdražení eura jsou vyšší oproti většině evropských zemí, nebo jsou maximálně na stejné výši, ale při třetinové průměrné mzdě. A ceny dále porostou. 

Kdo jiný může tento stav změnit, než pezident, který jmenuje bankovní radu, tudíž může i bankovní radu odvolat, ale jak vidno osazenstvo bankovní rady se od převratu příliš nemění, jen občas někdo na čas odejde, aby se druhými dveřmi za čas vrátil, nebo jsou to kamarádi pana prezidenta či některého politika prezidentovi nakloněného. 

Možná, že je to zcela jinak, ale rozhodující je, že jednání ČNB jde proti zájmům 90% občanů ČR, protože tímto krokem se ekonomika země neoživí, jelikož klesne kupní síla občanů, tudíž se omezí spotřeba, to se projeví poklesem poptávky a následně výroby, takže nebudou vznikat nová pracovní místa, ale naopak - pracovní místa budou zanikat a to v první řadě v pohostinství a ve službách s následným dominovým efektem. Opět je vše nasměrováno, aby přežily pouze velké firmy a nadnárodní společnosti a vy živnostníci a malá SROčka se vydáte jednoho dne na Úřad práce. Jelikož vás i nás i zničí záměrná inflace řízená těmi, kdo ovládají prostřednictvím MMF finanční systém většiny světa. Nejde přeci o nic víc, než o přivedení světa k ekonomickému kolapsu a hyperinflace je spolehlivý způsob, jak dosáhnout cíle s připraveným záchranným pásem od stejné skupiny - přechodu k jednotné světové měně


zdroj:http://berossos.blog.cz/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře