Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

DNEŠNÍ MLÁDEŽ VOLÍCÍ DRAHOŠE JE TAK POMÝLENÁ JAKO NAŠI DĚDOVÉ V 1948

MILAN RADEK

Mládež a část společnosti není nová forma degenerace, jsou to lidé co uvěří tomu že když je někdo gentleman, fešák a nemluví sprostě je pro národ lepší než hulvát v trenclích a pantoflích který do sebe cpe tlačenku a zapíjí pivem.

  • dnesni-mladez-volici-drahose-je-tak-pomylena-jako-nasi-dedove-v-1948
  • dnesni-mladez-volici-drahose-je-tak-pomylena-jako-nasi-dedove-v-1948

Když jdu na operaci tak je mi fuk jestli chirurg a anestesiolog jsou gentlemani a fešáci, kteří vedou spořádaný soukromý život. Pouze se chci uzdravit a nezemřít na operačním sále, jestli jsou oba hulváti a šukají sestřičky, pořádají divoké mejdany, nebo šukají jeden druhého mě nezajímá, a kdyby mi někdo nabídl jiného doktora který je sice lempl ale je to slušný člověk, tak ho pošlu někam. Tak proč si nevybírat politiky zrovna tak jako doktory nebo kuchaře?

NĚKOLIKRÁT STÁL NÁROD NA ROZCESTÍ, ALE VŽDY BYLA CESTA ZPĚT

1918, 1939, 1948, a dnes. Jenže DNES co se rozhodne už nebude mít zpátečku. Režimy nadělaly spoustu škod, mrtvol a naposledy poničené hospodářství které se pak prodalo pod cenou, některé bylo zničeno, inu bordel po převratu, tak to chodí. Ale Česko se z toho vzpamatovává, velice pomalu, ale jistě. Ono je snadnější zničit než znovu vybudovat.

Dnes se opravdu hraje vabank o naše bytí nebo nebytí, to není jako když Beneš odvolal mobilizaci, a poté co se vrátil z emigrace nepřijmul Marshallův plán čímž jsme se dostali do Stalinovo područí, stálo to zase životy a dlouhou porobu, ale režimy přicházejí a odcházejí a jedeme dál protože národy zůstávají.

A o to tu dnes jde. NÁROD. Zatímco třeba dnes papež František horuje o zachování místních kultur v Chile, ty místní kultury v Evropě by už raději viděl pod drnem. Merkel prohlásila že bude bedlivě sledovat co se děje v Rakousku, prý je to vachrlaté, vyhrála tam pravice, teda to čemu se dnes říká extrémní pravice, a to se soudružce Erice nelíbí. Co má co do toho kecat už neobjasnila. A teď hrozí že Češi mooožná nezvolí Drahoše který bude dělat to co EU (Německo)nařídí a on podepíše.

Připomeňme si jak pokaždé se strhne bouře když Zeman navštíví Čínu nebo Rusko, zatímco celý svět před Čínou přimo panáčkuje, naposled Macron, daroval jim koně, a prohlásil že Čína není hrozba. S Ruskem kšeftujou vesele a ve velkém samotní Němci, ale Česko by mělo obě země bojkotovat, co kdyby na nás zbyly nějaké drobky z těch velkých kšeftů.

A i tohle vše jsou prkotiny. Hlavní nebezpečí je že se do EU stále valí islám a část Afriky, ne ta část která opravdu maká, ale ti co chodí za bezpracným životem. Až jich budou miliony, tak nás převálcují, to už pád režimu nebo spojenci nevybojují, nebude to armáda v uniformách, ale nepřehledná situace, budou mezi námi, budou mít děti u nás, i s evropskými ženami, ale jejich kultura a náboženství bude prosazována když ne dobrovolně tak krvavě, a když se proti tomu nepostavíme dnes, za 5 -10 let už to bude nemožné.

Vím že Zeman není bůh a nezastaví to, ale může to oddálit, může se stát lecjaký zázrak zatímco Česko bude aspoň trochu odolávat. Moc se bojím že Drahoš s ohebným hřbetem přinese rychlejší zkázu. A na lepší časy se v Evropě zatím neblýská, jestli se Německo zislamizuje, a nemyslete si že se to stát nemůže, pak nás čeká tragedie která potrvá pár staletí. Evropa bude vzpomínána jako nějaká bájná Atlantida.

 zdroj:http://pravyprostor.cz/dnesni-mladez-volici-drahose-je-tak-pomylena-jako-nasi-dedove-v-1948/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 damirr@volny.cz 2018-01-20 13:51
Drahoš je opravdu idiot, když tohle hlásá: "Nedovolím, aby primitivové, kteří mě zvolí prezidentem ČR, hlasovali v referendu o setrvání ČR v EU". Tak na tohle by měli reagovat všichni, nejen "primitivové", ale celý národ a nakopat tomu idiotovi zadek. Co si o sobě vlastně tenhle idiot myslí?
Bedřich Pavelka má pravdu a i Stefan Goga a Lumír Hrozný.
A jsme u toho, nezáleží na tom jak je "slušný", ale na tom jak jedná a u Drahoše je jasné, že se jedná o svini v beránčím obleku.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře