Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

NWO v roce 2094

Nový Světový Řád do roku 2094 !!! Hodiny odpočítavají posledních 79 let do zrození té největší lidské dokonalosti a boj za SVOBODU, LIDKÝCH PRÁV OBČANA a DEMOKRACIE.

" Všichni lidé jsou si na této planetě rovni. Jseš černý, mulat, arab, číňan, běloch, žid, křestan, budhista, islámista, hinduista..., narodil jsi se na této planetě zvané ZEMĚ, tak jako druzí a proto jsou si všichni k sobě rovni bez vyjímek národnosti či pohlaví."

  • nwo-v-roce-2094

Charles Milles Manson (12.listopadu 1934)

  • " Co uděláš ty mě, bude provedeno i tobě."
  • " Židé 2.světovou válku nechají běžet, oni jí potřebují, protože na ní vydělávají PENÍZE." 
  • " Žid vlastně svým způsobem A.Hitlera potřebuje."
  • " Vězení? Jaké vězení? Já že strávím zbytek života ve vězení? - to vy jste ve vězení!  Chápete? Máte mysl uvězněnou a myslíte, že jste svobodní."

Je pro mě fascinující, když si pouštím jeho slova znovu a znovu dokola. Americký "brainwasher" a hudební skladatel, který zbytek života stráví ve vězení (i když to je otázka, možná má víc svobody než my co jsme na svobodě) za několikanásobnou vraždu. 

Vinen vs. Nevinen = to už nikdo, nikdy nezjistí !

Ale jeho slova, myšlenky a pohled na svět po uplynuté době víc jak 50 let, bohužel začínají mít svojí tvář a osoba, která v očích společnosti byla/je jednoznačně zavržena, zatracena a vyhoštěna může říct to pomyslné " JÁ JSEM TO ŘÍKAL."

  1. Charles Manson's prison in mind
  2. Charles Manson Epic Answer (Full Answer)
  3. Charles Manson Talks About The Global Elite
  4. Charles Manson - Money, fear and Jesus

"BRAINWASHER" ... ??? no já jsem doma, tento víkend, pronesl několik názorů na současný svět, situaci, lži, intriky, mediální cenzůry a zájmů hrstky skupinky lidí, kteří sami sebe zvolili jako nadřazenou rasu nad ostatními příslušníky této planety ZEMĚ. No a netrvalo to ani pár vteřin a můj tatínek (jehož plně lásky miluji) pronesl:

" co to říkáš za blbosti, kdo tě tohle učí ? Kam chodíš na takové názory a myšlenky ? Jsi v nějaké sektě ? Se z tebe stává nacista nebo co... Jak když ti někdo VYMYL-MOZEK (brainwasher)."

...sklopil jsem hlavu a ani jsem neargumentoval. Nesnažil jsem se předložit materiály, které nutí k zamyšlení, abych změnil jejich pohled. On je totiž v pořádku !!! Jsem jejich Dítě, jejich Syn, vnuk a vlastní krev, kterou k smrti milují. To není nedůvěra, ale STRACH ! Strach z toho, že se člověk liší od většiny a vystupuje z řady. Mají o mě obavu, abych se nedostal do nepříjemné situace.

To už jsem stejně.. Svojí činností, hledáním, pátráním, čtením a posloucháním většiou přes internet se vsadím, že jsem již v kolonce s pomyslnou lebkou (tak jako mnozí z Vás) se závěrem - NEVHODNÝ = Odpůrce NWO = Zlikvidovat. 

Jsem ateista, ale z bible mě uchvátil tento úryvek:

" Nemilujte svět ani to, co je v něm. Kdo má v lásce tento svět, nemá v sobě lásku k Otci. Svět je samá touha těla, touha očí, namyšlenost života – nic z toho není z Otce, vše je to ze světa. Svět pomíjí tak jako jeho touhy, ale kdo plní Boží vůli, trvá navěky. "

Budu nadále sdílet své myšlenky, názory, postoje, pohled na život a vnímání lidských práv a svobod přes CFP! A spolu s Vámi (rodinou) udělám vše co je v mých silách, abych pomohl svým malým přičiněním porazit Velkého a Silného nepřítele !!!!

" Člověk, který se plně něčemu oddá, nepotřebuje rodinu. "

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře